kp1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά αξιζεθ η μετάβαση από Huawei nova 5t σε xiaomi poco x3 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση; Θα έχω ποιο πολλά θετικά με το xiaomi poco x3 και αν ναι τι; Το λέω γτ έχω συνηθίσει και μου αρέσει το λογισμικό της Huawei. Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από kp1
chios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 και μόνο που έχει μπαταρία τέρας, θύρα ακουστικών, sd, υπέρυθρες, ράδιο θα το άλλαζα με κλειστά μάτια. 1 1
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καμερα,τσιπακι και ποιοτητα κατασκευης ειναι τα θετικα του Nova 5T που μου ερχονται στα γρηγορα. Α και πιο βολικο στην χρηση στο χερι μιας και ειναι μικροτερο και πιο ελαφρυ.
osfp1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, chios είπε και μόνο που έχει μπαταρία τέρας, θύρα ακουστικών, sd, υπέρυθρες, ράδιο θα το άλλαζα με κλειστά μάτια. Επειδη εχει μεγαλης χωριτικοτητας μπαταρια δεν σημαινει και μεγαλυτερη αυτονομια. Το nova εχει στο κουτι του ανταπτορα ακουστικων. Ραδιο;Αληθεια ποσοι ακουνε ακομα παρασιτα; Υπερυθρες;Υπαρχουν και τηλεχειρηστηρια..... To miui λογισμικο; Ασ το καλυτερα..... Και τελευταιο και σημαντικοτερο;Το μεγεθος το poco ειναι τεραστιο σε σχσεη με το nova. 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Επειδη εχει μεγαλης χωριτικοτητας μπαταρια δεν σημαινει και μεγαλυτερη αυτονομια. Το nova εχει στο κουτι του ανταπτορα ακουστικων. Ραδιο;Αληθεια ποσοι ακουνε ακομα παρασιτα; Υπερυθρες;Υπαρχουν και τηλεχειρηστηρια..... To miui λογισμικο; Ασ το καλυτερα..... Και τελευταιο και σημαντικοτερο;Το μεγεθος το poco ειναι τεραστιο σε σχσεη με το nova. ο φιλος δε γραφει πουθενα αν τον χαλαει το μεγαλυτερο μεγεθος,μπορει και να θελει. Επισης και το ραδιο μπορει να του κανει δε ξερεις τις προτιμησεις του καθενος,επειδη εσυ δε το χρειαζεσαι δε σημαινει οτι και οι αλλοι δε το θελουν. Για το λογισμικο θα συμφωνησω αλλα πιστευω οτι και το emui της huawei ειναι στα ιδια επιπεδα δε μπορεις να πεις οτι ειναι κλασεις ανωτερο μη τρελαθουμε. Να το συγκρινεις με το oxygen να σου πω ναι. Τεσπα και για μενα θα συμφερει η αλλαγη. Ας δει ο φιλος βιντεο στο youtube απο reviews και ας αποφασισει. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από Aristidis_Halkidis 1
osfp1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Aristidis_Halkidis είπε ο φιλος δε γραφει πουθενα αν τον χαλαει το μεγαλυτερο μεγεθος,μπορει και να θελει. Επισης και το ραδιο μπορει να του κανει δε ξερεις τις προτιμησεις του καθενος,επειδη εσυ δε το χρειαζεσαι δε σημαινει οτι και οι αλλοι δε το θελουν. Για το λογισμικο θα συμφωνησω αλλα πιστευω οτι και το emui της huawei ειναι στα ιδια επιπεδα δε μπορεις να πεις οτι ειναι κλασεις ανωτερο μη τρελαθουμε. Να το συγκρινεις με το oxygen να σου πω ναι. Τεσπα και για μενα θα συμφερει η αλλαγη. Ας δει ο φιλος βιντεο στο youtube απο reviews και ας αποφασισει. Οποτε ας μου απαντουσε εκεινος.Εσυ γιατι θιχτηκες;Και εγω θελω ραδιοφωνο στο κινητο μου και εχουν και τα δυο που εχω.Αλλα η αληθεια ειναι οτι πολυ σπανια ακουω.Ακουω περισσοτερο ιντερνετικο..... Ειναι γελοιο πια αυτο με το τεραστιο μεγεθος των κινητων.Με το p 40 lite που εχω ζοριζομαι αρκετα και το poco ειναι ακομη πιο μεγαλο.... Προς θεου δεν υποτιμω το poco αλλα θεωρω οτι το nova εχει σημαντικοτερα συν 2
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Οποτε ας μου απαντουσε εκεινος.Εσυ γιατι θιχτηκες;Και εγω θελω ραδιοφωνο στο κινητο μου και εχουν και τα δυο που εχω.Αλλα η αληθεια ειναι οτι πολυ σπανια ακουω.Ακουω περισσοτερο ιντερνετικο..... Ειναι γελοιο πια αυτο με το τεραστιο μεγεθος των κινητων.Με το p 40 lite που εχω ζοριζομαι αρκετα και το poco ειναι ακομη πιο μεγαλο.... Προς θεου δεν υποτιμω το poco αλλα θεωρω οτι το nova εχει σημαντικοτερα συν Δε θιχτηκα ουτε καν. Ισα ισα μαρεσει που γινεται κουβεντα και ο καθενας λεει τη γνωμη του για να βοηθησει. Απλα και εσυ το παρουσιαζεις σαν αρνητικο η οτι δεν εχει σημασια ενω ο φιλος δεν ανεφερε συγκεκριμενα αν τα χρειαζεται αυτα η οχι γιαυτο το ειπα. Αν δε τον πειραζει το μεγεθος τοτε το ποκο συμφερει(για μενα) Για το μεγεθος συμφωνω μαζι σου γιατι και εγω εχω σιχαθει τα μεγαλα κινητα και ψαχνω να βρω μικρο δυνατο κινητο αλλα δυστηχως μας τελειωνουν οι επιλογες. Για μενα απο τη στιγμη που δε θα χρειαστει να δωσει εξτρα λεφτα θα συμφερε η αλλαγη γιατι παιρνει περισσοτερα πραματα για τα λεφτα που θα εχει δωσει. Και τα 2 λογισμικα τα βαζω στο ιδιο επιπεδο(δεν μαρεσουν). Απο εκει και περα το θεωρω πιο ολοκληρωμενο κινητο το ποκο(και παλι μιλαω καθαρα για μενα). Για το μεγεθος για να παρει μια ιδεα ο φιλος αφηνω αυτο εδω το λινκ. https://www.phonearena.com/phones/size/Huawei-nova-5T,Xiaomi-Poco-X3-NFC/phones/11270,11499 1
chios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Επειδη εχει μεγαλης χωριτικοτητας μπαταρια δεν σημαινει και μεγαλυτερη αυτονομια. Το nova εχει στο κουτι του ανταπτορα ακουστικων. Ραδιο;Αληθεια ποσοι ακουνε ακομα παρασιτα; Υπερυθρες;Υπαρχουν και τηλεχειρηστηρια..... To miui λογισμικο; Ασ το καλυτερα..... Και τελευταιο και σημαντικοτερο;Το μεγεθος το poco ειναι τεραστιο σε σχσεη με το nova. Η μπαταρία του ποκο είναι από άλλον πλανήτη καμία σχέση με την μέτρια του nova, στα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα τι ανάγκες έχει ο καθένας.
osfp1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, chios είπε Η μπαταρία του ποκο είναι από άλλον πλανήτη καμία σχέση με την μέτρια του nova, στα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα τι ανάγκες έχει ο καθένας. Συμφωνοι αλλα δεν υπαρχουν reviews που να το αποδεικνυουν....ακομη 38 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε Δε θιχτηκα ουτε καν. Ισα ισα μαρεσει που γινεται κουβεντα και ο καθενας λεει τη γνωμη του για να βοηθησει. Απλα και εσυ το παρουσιαζεις σαν αρνητικο η οτι δεν εχει σημασια ενω ο φιλος δεν ανεφερε συγκεκριμενα αν τα χρειαζεται αυτα η οχι γιαυτο το ειπα. Αν δε τον πειραζει το μεγεθος τοτε το ποκο συμφερει(για μενα) Για το μεγεθος συμφωνω μαζι σου γιατι και εγω εχω σιχαθει τα μεγαλα κινητα και ψαχνω να βρω μικρο δυνατο κινητο αλλα δυστηχως μας τελειωνουν οι επιλογες. Για μενα απο τη στιγμη που δε θα χρειαστει να δωσει εξτρα λεφτα θα συμφερε η αλλαγη γιατι παιρνει περισσοτερα πραματα για τα λεφτα που θα εχει δωσει. Και τα 2 λογισμικα τα βαζω στο ιδιο επιπεδο(δεν μαρεσουν). Απο εκει και περα το θεωρω πιο ολοκληρωμενο κινητο το ποκο(και παλι μιλαω καθαρα για μενα). Για το μεγεθος για να παρει μια ιδεα ο φιλος αφηνω αυτο εδω το λινκ. https://www.phonearena.com/phones/size/Huawei-nova-5T,Xiaomi-Poco-X3-NFC/phones/11270,11499 Η ανταλαγη συμφερει μονο στο οτι το poco ειναι νεο μοντελο με οτι συνεπαγεται αυτο σε αναβσθμισεις......Θεωρω οτι θα ειναι εξαιρετικο αλλα με χαλαει (λιγο) το miui..... Και οντως τα "κανονικα" κινητα λιγοστευουν (σε μεγεθος) ολο και περισσοτερο... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από osfp1978
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Aristidis_Halkidis είπε Για το λογισμικο θα συμφωνησω αλλα πιστευω οτι και το emui της huawei ειναι στα ιδια επιπεδα δε μπορεις να πεις οτι ειναι κλασεις ανωτερο μη τρελαθουμε. Να το συγκρινεις με το oxygen να σου πω ναι. Μονο και μονο που υπαρχουν διαφημισεις μεσα στο κινητο πχ οταν κατεβαζεις εφαρμογες,το κανει το χειροτερο android skin της αγορας.
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Συμφωνοι αλλα δεν υπαρχουν reviews που να το αποδεικνυουν....ακομη Η ανταλαγη συμφερει μονο στο οτι το poco ειναι νεο μοντελο με οτι συνεπαγεται αυτο σε αναβσθμισεις......Θεωρω οτι θα ειναι εξαιρετικο αλλα με χαλαει (λιγο) το miui..... Και οντως τα "κανονικα" κινητα λιγοστευουν (σε μεγεθος) ολο και περισσοτερο... ξεκαθαρα θα προτεινα στον φιλο να μην κανει αναβαθμιση οταν αυτη ερθει για ολοκληρο το Ui. τις μικρες ας τις κανει αλλα ειναι γνωστο οτι οι μεγαλες αναβαθμισεις τις xiaomi φαιρνουν bugs. Ειχα παλαιοτερα δουλεψει για λιγο emui και δε μαρεσε επισης. Για αυτο ειπα οτι αν ο φιλος ειχε καποιο κινητο π.χ. oneplus δε θα του προτεινα την αλλαγη. Αλλα εδω θα παει απο ενα οχι καλο λειτουργικο σε ενα αλλο ιδιο. Εσυ που εχεις π40 lite θα ξερεις κατι παραπανω για το αν ειναι καλο. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μονο και μονο που υπαρχουν διαφημισεις μεσα στο κινητο πχ οταν κατεβαζεις εφαρμογες,το κανει το χειροτερο android skin της αγορας. Γινεται να τις απενεργοποιησεις ομως. Αν δε γινοταν δε θα το συζητουσα καν.
osfp1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Aristidis_Halkidis είπε ξεκαθαρα θα προτεινα στον φιλο να μην κανει αναβαθμιση οταν αυτη ερθει για ολοκληρο το Ui. τις μικρες ας τις κανει αλλα ειναι γνωστο οτι οι μεγαλες αναβαθμισεις τις xiaomi φαιρνουν bugs. Ειχα παλαιοτερα δουλεψει για λιγο emui και δε μαρεσε επισης. Για αυτο ειπα οτι αν ο φιλος ειχε καποιο κινητο π.χ. oneplus δε θα του προτεινα την αλλαγη. Αλλα εδω θα παει απο ενα οχι καλο λειτουργικο σε ενα αλλο ιδιο. Εσυ που εχεις π40 lite θα ξερεις κατι παραπανω για το αν ειναι καλο. Και τα δυο κινητα μου ειναι huawei (εχω και Y6 prime) οποτε εχω συνηθισει το emui.Για εμενσ ειναι καλο,για καποιον αλλο οχι..... Σε νορμαλ μεγεθος παντως στα 250€ περιπου εγω θα προτιμουσα ( εκτος του nova βεβαιως) το mi 10 note lite.Εχει συναδελφος μου το κανονικο mi 10 note εδω και σχεδον τεσσερις μηνες και το χαμογελο δεν εχει σβησει ακομη οταν μιλαει για το κινητο του....Αυτη η μπαταρια ειναι οντως τερας (ακους chios?) 1
chios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Συμφωνοι αλλα δεν υπαρχουν reviews που να το αποδεικνυουν....ακομη https://m.gsmarena.com/poco_x3_nfc-review-2166p3.php Ανέβηκε εκτεταμένο τεστ του κινητού και όντως η μπαταρία είναι τέρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα