LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδία. Έχω το galaxy s8 και θέλω να αλλάξω το τζαμάκι της μπαταρίας λόγο ραγίσματος. Η ερώτηση μου είναι ποιο να επιλέξω να ταιριάζει ποιοτικά με το αυθεντικό. Είμαι μεταξύ αυτού που ισχυρίζονται ότι είναι το αυθεντικό και μεταξύ αυτού που λένε πως μοιάζει πολύ με αυτό του εργοστασιακού. Επίσης σκέφτομαι να αλλάξω και την μπαταρία του αφού θα το βγάλω που θα το βγάλω και σκέφτομαι να πάρω αυτή 1) Η ερώτησή μου αρχικά είναι αξίζει να αλλάξω και την μπαταρία με κάποια OEM σαν αυτή του link από την στιγμή που η εργοστασιακή του δουλεύει μια χαρά; 2) Αν ναι τότε συμφέρει καλύτερα να πάρω το οικονομικό τζαμάκι με την μπαταρία από το ίδιο κατάστημα; Να αναφέρω πως δεν θέλω να ξεπεράσω το 40άρικο συνολικά. Ευχαριστώ πολύ
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 δε γνωριζω αν οντως μπορουν να εχουν αυθεντικο καπακι χωρις να ειναι αντιπροσωπεια αλλα απο τη στιγμη που ουτως η αλλως θα βαλεις θηκη στο κινητο παρε το φθηνο καπακι για μενα και τη μπαταρια.
LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Aristidis_Halkidis είπε δε γνωριζω αν οντως μπορουν να εχουν αυθεντικο καπακι χωρις να ειναι αντιπροσωπεια αλλα απο τη στιγμη που ουτως η αλλως θα βαλεις θηκη στο κινητο παρε το φθηνο καπακι για μενα και τη μπαταρια. Στο πρώτο κατάστημα που έχω στα λινκ σε αυτό με το ακριβό καπάκι μου είπαν στο τηλ ότι είναι το αυθεντικό αλλά και γω δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Στο πρώτο κατάστημα που έχω στα λινκ σε αυτό με το ακριβό καπάκι μου είπαν στο τηλ ότι είναι το αυθεντικό αλλά και γω δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει Κάνε τους τεστ αλήθειας.
LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάνε τους τεστ αλήθειας. αν είχα αυτά τα μέσα δεν άνοιγα καν αυτό το ποστ
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε αν είχα αυτά τα μέσα δεν άνοιγα καν αυτό το ποστ Τοτε;
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, LOVExVOTKA είπε Στο πρώτο κατάστημα που έχω στα λινκ σε αυτό με το ακριβό καπάκι μου είπαν στο τηλ ότι είναι το αυθεντικό αλλά και γω δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κοίταξε άμα είσαι μέσα στο budget τότε πάρτο να είσαι ήσυχος. απλα μετά θα πρέπει να δώσεις λίγα ακόμα για να σου κάνει κάποιος την αλλαγή μπαταρίας. δε ξέρω αν θα είναι όντως αυθεντικό αλλά ίσως να είναι καλύτερης ποιότητας από το πιο φθηνό. οπότε αν σε παίρνει τσίμπα το μαζί με την μπαταρία να ηρεμήσεις δε τρέχει τίποτα.
LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Aristidis_Halkidis είπε κοίταξε άμα είσαι μέσα στο budget τότε πάρτο να είσαι ήσυχος. απλα μετά θα πρέπει να δώσεις λίγα ακόμα για να σου κάνει κάποιος την αλλαγή μπαταρίας. δε ξέρω αν θα είναι όντως αυθεντικό αλλά ίσως να είναι καλύτερης ποιότητας από το πιο φθηνό. οπότε αν σε παίρνει τσίμπα το μαζί με την μπαταρία να ηρεμήσεις δε τρέχει τίποτα. Όχι έχω ξανά αλλάξει για λογαριασμό φίλου. Μόνος μου θα το κάνω απλά ρώτησα να ξέρω αν γενικά στην αγορά υπάρχουν τα αυθεντικά ανταλλακτικά γιατί το κινητό θέλω να το πουλήσω κάποια στιγμή γι'αυτό και θέλω να έχει τα σωστά ανταλλακτικά φορεμένα. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τοτε; Τότε μπορείς να κοιτάξεις άλλο θέμα φίλε αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι από αυτό που ρωτάω. Ευχαριστώ
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Όχι έχω ξανά αλλάξει για λογαριασμό φίλου. Μόνος μου θα το κάνω απλά ρώτησα να ξέρω αν γενικά στην αγορά υπάρχουν τα αυθεντικά ανταλλακτικά γιατί το κινητό θέλω να το πουλήσω κάποια στιγμή γι'αυτό και θέλω να έχει τα σωστά ανταλλακτικά φορεμένα. Τοτε παρε το καλο το καπακι αν δε ξεπερασεις το budget που εχεις. Ισως και να ειναι αυθεντικο υπαρχουν πιθανοτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα