kotronas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Σας παραθέτω τα στοιχεία κατα νάλωσης μπαταρίας απο xiaomi smartphone.Θα παρατηρήσετε ότι στην Αδράνεια καταναλώνει το 65 επι τοις εκατό.Τα LG που είνα η πρωτεύον συσκευή που λειτουργώ σε αδράνεια καταναλώνει 3-6 επι τοις εκατό.Η sony που πέρασε απο τα χέρια μου κατανάλωνε 4-12 επι τοις εκατό. Με λίγα λόγια η xiaomi και άλλες κινέζιες αποστέλλουν στοιχεία στα server τους όπως και το σκάνδαλο της Huawei.Για πιό λόγο τα γράφω όλα αυτά,για να γνωρίζουμε καλύτερα την τεχνολογία και να την χρησιμοποιούμε και όχι να μας χρησιμοποιεί και για να στηρίζουμε εταιρείες που λειτουργούν με διαφάνεια και τιμιότητα απέναντι στον καταναλωτή. Ευχαριστώ πολύ.
vins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kotronas είπε Σας παραθέτω τα στοιχεία κατα νάλωσης μπαταρίας απο xiaomi smartphone.Θα παρατηρήσετε ότι στην Αδράνεια καταναλώνει το 65 επι τοις εκατό.Τα LG που είνα η πρωτεύον συσκευή που λειτουργώ σε αδράνεια καταναλώνει 3-6 επι τοις εκατό.Η sony που πέρασε απο τα χέρια μου κατανάλωνε 4-12 επι τοις εκατό. Με λίγα λόγια η xiaomi και άλλες κινέζιες αποστέλλουν στοιχεία στα server τους όπως και το σκάνδαλο της Huawei.Για πιό λόγο τα γράφω όλα αυτά,για να γνωρίζουμε καλύτερα την τεχνολογία και να την χρησιμοποιούμε και όχι να μας χρησιμοποιεί και για να στηρίζουμε εταιρείες που λειτουργούν με διαφάνεια και τιμιότητα απέναντι στον καταναλωτή. Ευχαριστώ πολύ. Ποιο μοντέλο φιλος; έχεις περάσει καμία ρομ, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχεις battery drain. Πολλές φορές λύνεται με script
kotronas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Το MI 9 δεν είναι δικό μου φίλος μου το έδωσε γιατί είναι για service το LG το ξεπάτωσα. φοραει το τελευταίο update και ουτε root δεν είναι.
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καποιο προβλημα εχει το κινητο σου η το ειχες αφησει σε κανα συρτάρι για κανα μηνα 😛 idle σε μενα εχει 1,47%
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Καποιο προβλημα εχει το κινητο σου η το ειχες αφησει σε κανα συρτάρι για κανα μηνα 😛 idle σε μενα εχει 1,47% σε εφαγα,1,09%
kotronas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Αφου μαζεψει ότι μαζέψει θα κάτεβει και αυτό απο 72% ξεκίνησε.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Για αυτόν τον λόγο πήγα σε Android Οne, επειδή η google δεν με παρακολουθεί ποτέ 😂
AntiCambeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, vins είπε Ποιο μοντέλο φιλος; έχεις περάσει καμία ρομ, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχεις battery drain. Πολλές φορές λύνεται με script Δεν έχει battery drain, αλλά spy drain. 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα