barman_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 οπως τα λες και μονο σου,αυτο πηγα να γραψω και γω.Κανε μια οποιαδηποτε φορητοτητα για λιγο καιρο σε αλλη εταιρεια και μετα γυρνα σε cu στο πακετο που σε βολευει..Η που λεει ο λογος τραβηξε τα ολα στην κοσμοτε να ηρεμησεις(καρτα παντα) Το πακετο το combo το βαζω και γω στη μητερα μου απο τοτε που ηταν περιπου 6-7 ευρω,δυστυχως ανεβηκε πολυ αλλα και παλι με (την) υπερκαλυπτει... 1
Petros24ath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2020 στις 11:24 ΜΜ, Green Dragon είπε Το πρόστιμο, αν θα φύγουμε είναι 50 ευρώ για κάθε γραμμή. Κοίταξε καλά το συμβόλαιό σου. Ίσως το πρόστιμο να είναι ολόκληρο είτε φύγεις από τον πρώτο μήνα είτε 2 μήνες πριν λήξει. Επίσης κοίταξε τους 2 τελευταίους λογαριασμούς σου. Συχνά αναφέρουν προς το τέλος με ψιλά γράμματα οτι η εταιρεία αλλάζει τιμολογιακή πολιτική και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να καταγγείλει την σύμβαση αζημίως. Αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο στέλνεις ένα mail στο customer care και τους αναφέρεις οτι καταγγέλεις την σύμβαση για τους τάδε λόγους. Αφού στείλεις το email μπορείς να κάνεις και αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία χωρίς να ανησυχείς για το πέναλτι. Υ.Γ. Κάτι που κάνουν όλες οι εταιρείες, είναι να σου προσφέρουν κατά την διάρκεια του συμβολαίου μία εξτρα υπηρεσία (πχ για Νοβα αθλητικό πακέτο, ή περισσότερα διαθέσιμα gb internet) είτε δωρεάν είτε έναντι μικρού ποσού πχ 5 ευρώ. Να ξέρεις ότι σε πολλές περιπτώσεις το συμβόλαιό σου ανανεώνεται για 2 χρόνια αλλά αποφεύγουν να στο πουν. Στο λέω επειδή είπες οτι το συμβόλαιο του σταθερού σου λήγει σε ένα μήνα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Petros24ath 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Petros24ath είπε Κοίταξε καλά το συμβόλαιό σου. Ίσως το πρόστιμο να είναι ολόκληρο είτε φύγεις από τον πρώτο μήνα είτε 2 μήνες πριν λήξει. Επίσης κοίταξε τους 2 τελευταίους λογαριασμούς σου. Συχνά αναφέρουν προς το τέλος με ψιλά γράμματα οτι η εταιρεία αλλάζει τιμολογιακή πολιτική και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να καταγγείλει την σύμβαση αζημίως. Αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο στέλνεις ένα mail στο customer care και τους αναφέρεις οτι καταγγέλεις την σύμβαση για τους τάδε λόγους. Αφού στείλεις το email μπορείς να κάνεις και αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία χωρίς να ανησυχείς για το πέναλτι. Δυστυχώς έχω πάγια εντολή πληρωμής. Αυτή μόνο η Vodafone μπορεί να την απενεργοποιήσει. Προσπάθησα μέσω του my vodafone να την απενεργοποιήσω εγώ, αλλά μου βγάζει ότι" η λειτουργία είναι προσωρινά off για τεχνικούς λόγους". Πήρα την τράπεζα μου να την απενεργοποιήσει και μου είπαν ότι μόνο ο έμπορος-πάροχος μπορεί να το κάνει. Όπως καταλαβαίνεις με έχουν στο χέρι και θα μου τα πάρουν μέχρι τελευταίο cent. Ηθικό δίδαγμα: ΠΟΤΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ, ούτε στον θεό τον ίδιο, πόσο μάλλον σε λαμόγια. Παθαίνω και μαθαίνω. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon
Petros24ath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Δυστυχώς έχω πάγια εντολή πληρωμής. Αυτή μόνο η Vodafone μπορεί να την απενεργοποιήσει. Προσπάθησα μέσω του my vodafone να την απενεργοποιήσω εγώ, αλλά μου βγάζει ότι" η λειτουργία είναι προσωρινά off για τεχνικούς λόγους". Όπως καταλαβαίνεις με έχουν στο χέρι και θα μου τα πάρουν μέχρι τελευταίου cent. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/logariasmos/themata-logariasmon-kai-pliromon/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-pagia-entoli-exoflisis-meso-pistotikis-kartas/ Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Petros24ath 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Petros24ath είπε Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω / απενεργοποιήσω πάγια εντολή εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας; Μπορείς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις πάγια εντολή εξόφλησης του λογαριασμού σου μέσω πιστωτικής κάρτας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Γρήγορα απο το My Vodafone app, δες εδώ απλά βήματα και οδηγίες Με την επίσκεψή σου σε ένα κατάστημα Vodafone. Επιπλέον μπορείς να απενεργοποιήσεις την πάγια εντολή εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας καλώντας στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13830. Σου έχω απαντήσει από πάνω, αλλά δεν πρόλαβες να το δεις! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon
Petros24ath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν σου δουλεύει το my vodafone, πήγαινε σε ένα κατάστημα ή πάρε τηλέφωνο.
mphxths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε μέχρι να ενηλικιωθούν και η μανούλα και τα παιδάκια της Καλο καναπε ρε φιλε! Τσεκαρε τι σημα πιανεις στην περιοχη του καναπε και πηγαινε στην εταιρια με το καλυτερο σημα. Για plan B τσεκαρε και ποια εταιρια πιανει καλυτερο σημα στο πατακι στην εξωπορτα 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, mphxths είπε Καλο καναπε ρε φιλε! Τσεκαρε τι σημα πιανεις στην περιοχη του καναπε και πηγαινε στην εταιρια με το καλυτερο σημα. Για plan B τσεκαρε και ποια εταιρια πιανει καλυτερο σημα στο πατακι στην εξωπορτα Εντάξει ρε συ.....δεν είναι έτσι. Μια χαρά τη δέχτηκε η γυναίκα μου την αλλαγή σε cosmokarta. Και ήταν πολύ χαρούμενη που ξεφύγαμε από τη Vodafone. Δεν έχω παράπονο μαζί της , ήταν άψογη. Τα περί nova σταθερής, μια σκέψη δικιά μου ήταν και μπορεί να μην γίνει. Δεν έχω πάρει άλλωστε προσφορά. Μόνο η φορητότητα του σταθερού είναι αποφασισμένη. Άρα μη βιάζεσαι, γιατί δεν τρώω παντόφλα.😀😀😋 Και εγώ έχω άγχος να έχω μεγάλη επικοινωνία με τον γιο μου, που έδώ και τρία χρόνια πάσχει από το πιο σοβαρό νόσημα που σου έρχεται στο μυαλό. Δυστυχώς αγαπητέ μου φίλε. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon
mphxths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Εντάξει ρε συ.....δεν είναι έτσι. Μια χαρά τη δέχτηκε η γυναίκα μου την αλλαγή σε cosmokarta. Και ήταν πολύ χαρούμενη που ξεφύγαμε από τη Vodafone. Δεν έχω παράπονο μαζί της , ήταν άψογη. Ενταξει πιο κατευθυνομενη δηλωση δεν εχει υπαρξει στην ιστορια της ανθρωποτητας Δηλαδη το κανω εικονα ... εσενα μπροστα στον Η/Υ και απο πισω να σε βαραει αλυπητα και να σου υπαγορευει τι θα γραψεις Η safe word ειναι "μπουζι". Απλα πες την και θα επεμβουμε
Green Dragon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Petros24ath είπε Αν δεν σου δουλεύει το my vodafone, πήγαινε σε ένα κατάστημα ή πάρε τηλέφωνο. Αφού την έχουν πάρει είδηση τη δουλειά, υπάρχει περίπτωση να με εξυπηρετήσουν;;;; 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Ενταξει πιο κατευθυνομενη δηλωση δεν εχει υπαρξει στην ιστορια της ανθρωποτητας Δηλαδη το κανω εικονα ... εσενα μπροστα στον Η/Υ και απο πισω να σε βαραει αλυπητα και να σου υπαγορευει τι θα γραψεις Η safe word ειναι "μπουζι". Απλα πες την και θα επεμβουμε Ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο μου post και θα δικαιολογήσεις το άγχος μας🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα