Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια παραγγελια 4 του μηνα απο Αμαζον Αγγλικο, που περιειχε 2 ξεχωρες αποστολες. Η πρωτη εφυγε με UPS και οταν εγινε εισαγωγη Ελλαδα ανελαβε η Γενικη Ταχυδρομικη και εφτασε στον τοπο μου το περασμενο Σαββατο 12 του μηνα. Κυριλε δεδομενης και της ολης φασης,  πολυ ανεκτο. Το αλλαο ομως ακομα το περιμενω, και δεν εχει καν Tracking. Μου ελεγε expedted delivery για χθες Πεμπτη, και δεν εχω ακουσει τιποτα, ουτε εχω αριθμο, ουτε ξερω με τι να το περιμενω, αν θα ρθει κουριερ η απλο ταχυδρομιο και πως να το ψαξω.

Πριν πολλα χρονια που ειχα παρει αμαζον παντως, Royal θυμαμαι ηταν σαν κουριερ, μου ερχοντουσαν σε 2-3 εργασιμες απο κει 

Δημοσ.

Από βδομάδα θα σου έρθει πιστεύω.

Σε περίπτωση που δεν είσαι χαρούμενος με αυτή την αναμονή, μπορείς να ανοίξεις ένα chat με το αμαζον. Η πρώτη τους απάντηση θα είναι περίμενε μια βδομάδα, η επόμενη αν επιμείνεις επιτόπου να σου κάνουν refund μεταφορικά και αν δεν έρθει σε μια βδομάδα, θα στο ξαναστείλουν ή θα σου κάνουν full refund. Αν έρθει και το πρώτο πακέτο, κανονικά θα πρέπει να το επιστρέψεις.

Royal Mail δεν είναι courier, regular post του UK, αντίστοιχα με τα ΕΛΤΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, kostasbm είπε

1 μηνας καλα θα ειναι.....μη βιαζεσαι ολα κυλανε αργα

Αυτο βασιζεται καπου πχ παρειγειλες απο κει και σου κανε ενα μηνα η ακουσες κανα φιλο γνωστο να περιμενει τοσο

12 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Από βδομάδα θα σου έρθει πιστεύω.

Σε περίπτωση που δεν είσαι χαρούμενος με αυτή την αναμονή, μπορείς να ανοίξεις ένα chat με το αμαζον. Η πρώτη τους απάντηση θα είναι περίμενε μια βδομάδα, η επόμενη αν επιμείνεις επιτόπου να σου κάνουν refund μεταφορικά και αν δεν έρθει σε μια βδομάδα, θα στο ξαναστείλουν ή θα σου κάνουν full refund. Αν έρθει και το πρώτο πακέτο, κανονικά θα πρέπει να το επιστρέψεις.

Royal Mail δεν είναι courier, regular post του UK, αντίστοιχα με τα ΕΛΤΑ

Οκ, απλα λεω οτι παλια απο κει λειτουργουσε με ταχυτητες κουριερ οταν πχ το 11-12 μου ερχοταν σε 2-3 εργασιμες. Οποτε και ελλαδα οταν μπει μη περιμενω κουριερ, ελτα θα αναλαβουν να εχω το νου μου να ρωταω που και που

chat ανοιξα πριν κανω το τοπικ, απλα καποιες ευγενικες απαντησεις διναν, στην αρχη νομιζα οτι ηταν bot, και μου παν θα το διερευνησουν κτλ και μου δωσαν και πισωτικο 5 λιρων για μελλοντικα αγορα με αμεσο πωλητη την Αμαζον. Οκ καλο, αλλα επι του παροντος να μη χαθει το δεμα θελω η μη το πεταξουν σε καμμια αυλοπορτα εφοσον προκειται για ελτα

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.

περιμενω 2 με royal απο 25/7.....εχω tracking numbers αλλα αυτα ακομα να φανουν

ξερω οτι θα αργησουν ..εχω ενημερωσει το πωλητη απλα για να ξερει αλλα αναγκαστικα περιμενω

Δημοσ.

ebay εχω ψωνισει.....δε βιαζομαι και επιεδη εχω κανει συναλλαγες με τον ιδιο εχω καποια εμπιστοσυνη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Αυτο βασιζεται καπου πχ παρειγειλες απο κει και σου κανε ενα μηνα η ακουσες κανα φιλο γνωστο να περιμενει τοσο

Οκ, απλα λεω οτι παλια απο κει λειτουργουσε με ταχυτητες κουριερ οταν πχ το 11-12 μου ερχοταν σε 2-3 εργασιμες. Οποτε και ελλαδα οταν μπει μη περιμενω κουριερ, ελτα θα αναλαβουν να εχω το νου μου να ρωταω που και που

chat ανοιξα πριν κανω το τοπικ, απλα καποιες ευγενικες απαντησεις διναν, στην αρχη νομιζα οτι ηταν bot, και μου παν θα το διερευνησουν κτλ και μου δωσαν και πισωτικο 5 λιρων για μελλοντικα αγορα με αμεσο πωλητη την Αμαζον. Οκ καλο, αλλα επι του παροντος να μη χαθει το δεμα θελω η μη το πεταξουν σε καμμια αυλοπορτα εφοσον προκειται για ελτα

Ισχύει πλέον έχουν botakia αλλά αν δεν βρίσκεις άκρη κάποια στιγμή σε συνδέει με υπάλληλο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία μου πακέτα (αυγούστου - σεπτεμβρίου) το αμαζον τα έστελνε με IPARCEL και παραλάμβανα με Elta Courier - έκαναν 14-18 μέρες να έρθουν,  κανά δυο μέρες μετά το estimation του amazon (που σίγουρα όταν δεν πρόκειται για courier δεν πρέπει να το παίρνουμε τοις μετρητοίς).

Πάντως δεν έχεις άδικο, τσέκαρα κάτι παραγγελίες του '19 που είχαν έρθει με Royal Mail και όντως είχαν έρθει εντός εβδομάδας!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ebay εχω ψωνισει.....δε βιαζομαι και επιεδη εχω κανει συναλλαγες με τον ιδιο εχω καποια εμπιστοσυνη

Καλα ουτε και γω βιαζομαι, ευτυχως μου ρθε το ακριβο δεμα που το χα και αναγκη. Αυτο ενα δεκαρικο ειναι και δε το καιγομαι κιολας. Απλα θελω να χω και καποιον ελεγχο να ξερω τι μου γινεται γιατι το ταχυδρομειο ειναι τελειως χυμα

28 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Ισχύει πλέον έχουν botakia αλλά αν δεν βρίσκεις άκρη κάποια στιγμή σε συνδέει με υπάλληλο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία μου πακέτα (αυγούστου - σεπτεμβρίου) το αμαζον τα έστελνε με IPARCEL και παραλάμβανα με Elta Courier - έκαναν 14-18 μέρες να έρθουν,  κανά δυο μέρες μετά το estimation του amazon (που σίγουρα όταν δεν πρόκειται για courier δεν πρέπει να το παίρνουμε τοις μετρητοίς).

Πάντως δεν έχεις άδικο, τσέκαρα κάτι παραγγελίες του '19 που είχαν έρθει με Royal Mail και όντως είχαν έρθει εντός εβδομάδας!

Botaki ηταν εξαρχης, αλλα με συνεδεσε με υπαλληλο υποτιθεται που και ο συγκεκριμενος μιλαγε ρομποτοειδες. Του λεω οτι παρατηρησα μια πιθανη καθυστερηση στο προιον και απλα θελω να ελεγξω αν μπορουμε να δουμε που βρισκεται καθως και αν γινεται να εχω περισσοτερες λεπτομερεις για την πορεια εξελιξης του και μου κανει I can see that and i am shocked that this is happening to a valued customer such as yourself. Ποιος valued customer, μια σαλτσα της λασπης ειμαι που χω να ψωνισω απο κει κοντα δεκα χρονια με τρολαλρει τωρα λεω αυτος

Εν πασει περιπτωση περιμενα με μασκουλα στα ελτα, και ρωτησα αν στο βιβλιο εγγραφων εχουν σημειωσει κατι στο ονομα μου, και εδωσα εντολη αν μπορει να με καλεσει ο ταυχδρομος αν ακουσει κατι. Ενταξει ειναι επαρχια και ενδεχομενως παιζει αυτο σε τετοιες περιπτωσεις αλλιως αν ηταν αθηνα καλο βολι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...