Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να αντικαταστήσω τους βραχίονες στα γυαλιά μου, αλλά δε ξερω που να ψάξω.
Φαντάζομαι σε μαγαζί με οπτικά θα έχουν, αλλά επειδή στη παρούσα φάση δεν έχω κάποιο κοντά μου ειπα να κοιταξω μεσω ιντερνετ. 

Ξέρει κανεις καποια σελίδα που να πουλάει; προσπαθησα να ψαξω με τον κωδικό που έχουν πάνω τα γυαλιά αλλά δε βρήκα και πολλά, ειδικα στην συγκεκριμενη εταιρια (emporio armani) 

στη χειρότερη θα αλλάξω όλο το σκελετό, αν γίνεται και θα κρατήσω τον φακό, αλλά θέλω να το αποφύγω αυτό για να μη μείνω χωρίς γυαλιά για καποιο διαστημα

Δημοσ.

Βραχίονες θεωρώ φοβερά δύσκολο να βρεις. Έχεις όμως τις ακόλουθες λύσεις:

• να ψάξεις ίδιο σκελετό στο ebay
  • να αγοράσεις νέο σκελετό, με πιο μικρά τζάμια και να χρησιμοποιήσεις τα υπάρχοντα αφού πρώτα κοπούν. Έχε υπόψη πως ίσως δεν γίνεται, ανάλογα με το σκελετό που θα επιλέξεις ή ίσως συμφέρει να πάρεις εξολοκλήρου καινούργιο πακέτο

Έχε κατά νου πως κάθε 4 χρόνια δικαιούσαι 100€ απο το ταμείο σου για γυαλιά, που αν κάνεις αγορά μπαινουν στον τραπεζικό λογαριασμό σου. 

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση. 

ναι, ξερω πως μπορω ανα 4 χρονια να τα αλλαζω, καποια στιγμη θα παρω αλλο ζευγαρι, αλλά προς το παρον ήθελα να φτιαξω αυτα. με εχει βολεψει πολύ ο φακός τους.

σχετικα με το κόψιμο, σε περιπτωση που κατα την κοπη σπάσουν τι γινεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε

σε ευχαριστω για την απαντηση. 

ναι, ξερω πως μπορω ανα 4 χρονια να τα αλλαζω, καποια στιγμη θα παρω αλλο ζευγαρι, αλλά προς το παρον ήθελα να φτιαξω αυτα. με εχει βολεψει πολύ ο φακός τους.

σχετικα με το κόψιμο, σε περιπτωση που κατα την κοπη σπάσουν τι γινεται; 

Δεν τα κόβουν με τροχό όπως παλιά. Και ναι, σαφως μπορεί να σπάσει γιατί με τον καιρό έχει αλλάξει η δομή του τζαμιού. Σε αυτη την περίπτωση αγοράζεις άλλο ή κάνεις προκαταβολικά συνεννόηση με τον οπτικό αν σπάσει, να σου καλύψει την αντικατάσταση.

Αν ανφερόμαστε σε γυαλιά ηλίου να έχεις κατά νου πως τα φίλτρα για τις ηλιακές ακτίνες δεν κρατάνε για πάντα και θέλουν περιοδική αλλαγή.

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

όχι όχι, μιλαω για γυαλιά οράσεως. απλά είναι καλός ο φακός και θέλω να τον κρατήσω. ο σκελετός δε με νοιάζει τόσο, αλλά τον φακό ήθελα να τον κρατήσω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rumpelstiltskin είπε

όχι όχι, μιλαω για γυαλιά οράσεως. απλά είναι καλός ο φακός και θέλω να τον κρατήσω. ο σκελετός δε με νοιάζει τόσο, αλλά τον φακό ήθελα να τον κρατήσω. 

βρες ενα μαγαζι και πηγαινε  να κανεις σωστη δουλεια....σε μιση ωρα θα εχεις φυγει.....

Δημοσ.

εξ αρχης ανέφερα το καταστημα με οπτικα, απλα προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και κοίταζα μήπως βρω online καπου τους βραχιονες. 

Αν δεν, τοτε με τη πρώτη ευκαιρία θα πάω σε ένα καταστημα. 

Δημοσ.

Αν πας νωρίς σε μαγαζί που το εργαστήριο είναι μέσα ή κοντά , το πολύ μία ώρα θα τα έχεις, επειδή είσαι μάλλον επαρχία , κάνε ένα τηλέφωνο στο πιο κοντινό.

Δημοσ.

Σε guess που έχω εγώ και έσπασε ο ένας βραχίονας, το κατάστημα απλά παρήγγειλε άλλους 2 (λόγω έλλειψης χρώματος στο παλιό οπότε αλλάχτηκαν και οι 2). 

Οπότε πήγαινε ρώτα σε ένα κατάστημα (ή τηλ). Λογικά θα μπορούν να παραγγείλουν βραχίονες. 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σε guess που έχω εγώ και έσπασε ο ένας βραχίονας, το κατάστημα απλά παρήγγειλε άλλους 2 (λόγω έλλειψης χρώματος στο παλιό οπότε αλλάχτηκαν και οι 2). 

Οπότε πήγαινε ρώτα σε ένα κατάστημα (ή τηλ). Λογικά θα μπορούν να παραγγείλουν βραχίονες. 

αυτο θα ηταν το ιδανικο. θα ρωτησω και ελπιζω να βρεθουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...