Προς το περιεχόμενο

Θέμα με Dhgate Seller και EMS...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος Αυγούστου πήρα κάτι παπουτσια από εναν trusted dealer του Dhgate μαιμου και μου τα εστειλε με epacket. Περασαν κάποιες μέρες και το tracking number δεν ανανεώνονταν. Επικοινώνησα με τον dealer και μου ειπε να περιμένω καποιες μέρες ακόμα όπως και το έκανα. Πριν λίγες μέρες επικοινώνησα με το dhgate και μου είπε πως θα έπρεπε να κάνω refund καθώς το tracking number όντως αργησε πολυ να δώσει στοιχεία και ίσως δεν μου έρθουν ποτέ τα παπούτσια. Τελος πάντων κάνω refund και ο πώλητης μου κάνει πρόταση να μου στειλει τα παππούτσια με dhl. Του εξηγώ ότι έτσι θα με πιάσει τελωνέιο και μπορεί να τ ανοίξουν κιόλας και να τα καταστρέψουν. Του εξηγώ ότι με courier στην ελλάδα δεν γλυτώνω το τελωνείο. Μάλιστα του πρότεινα να πάρω τα λεφτά μου πίσω, να περιμένω κανενα μηνα μηπως τυχόν εμφανίσουν πληροφορίες τα άλλα και αν δεν τοτε παραγγελνω πάλι απο τον ίδιο εκτός αν ερθουν τα πρώτα και του στείλω με καποιο τρόπο τα λεφτα. Σημερα λοιπόν χωρίς να εχουμε συμφωνησει τπτ εστειλε τα παπουτσια πάλι με ems. Του ειχα πει σε αυτά που εστειλε με epacket να βάλει κόστος 20$ και λογικα μπορεί και με ems να εβαλε τα ιδια. Τι κάνω όμως εγώ τωρα; Αν θεωρηθεί ότι συμφώνησα resend και μου έρθουν τα παπούτια με καπέλο δεν το θέλω. Ουτε βεβαια θέλω να μου έρθουν τσαμπα δυο παπούτσια. Τι μπορώ να κάνω; Είναι σίγουτο πως με ems εφαγα τελωνείο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...