Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση Arielli 45" Ultra HD 4K LED Smart 45064T2 Public.gr 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλες αυτές είναι ίδιες. Φασον Τουρκικές νομίζω. Ακόμη και το κουτί είναι ίδιο. Το τηλεκοντρόλ αλλάζει μόνο στις περισσότερες. Τις αγοράζεις αν γνώση σου ότι εάν κρατήσουν 1 χρόνο παραπάνω από την διετή εγγύηση τα έβγαλαν τα λεφτά τους. Είχα και Samsung (ακριβή για τότε) και τα έπαιξε το panel λίγο μετά αφού έληξε η εγγύηση. Μια χαρά αγορά είναι σε αυτά τα χρηματα

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/10/2020 στις 1:09 ΜΜ, drdedus είπε

υβριδικη παίζουν ?

Εγώ που έχω f&u 50άρα παίζει υβριδική. Μια που είπαν όλες ίδιες είναι. Μόλις βάλεις ένα κανάλι που έχει, βγαίνει κάτω δεξιά ένα κόκκινο κουμπί και σου λέει πάτα το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 10:12 ΠΜ, zamanf είπε

Είναι Android 9.0 με 1.5gb Ram.

Πολύ το σκέφτομαι να την πάρω για την κρεβατοκάμαρα μιας που ψάχνω κάποια τουλάχιστον 40+ ιντσες έως 200 ευρω αλλά είχα κακιες εμπειρίες με 3 τηλεοράσεις 24αρες της Arielli. Επίσης βλέπω φωτεινότητα μόνο 200cd.

μια 29άρα πήρα πριν από μιά 7ετία την έχω αλλάξει τα φωτα και ακόμη παίζει χωρίς το παράμικρό προβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pigos23 είπε

λετε να ξαναπαιξει προσφορα;

Να περιμενω ή να την παρω απο skroutzoμαγαζο

Ηταν η 2η φορά που βγήκε η συγκεκριμένη προσφορά και επίσης είχε πριν λίγο καιρό το eshop παρόμοια προσφορά σε 50άρα Arielli με 220 -230 περίπου δεν θυμάμαι καλά.  Άρα θα έλεγα να περιμένεις, αν δεν επείγει η αγορά βέβαια , γιατί πιθανόν ίδια η αντιστοιχη προσφορά να βγέι σύντομα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...