Προς το περιεχόμενο

AVM FRITZ!FON C6


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από τα Reviews διαφόρων προϊόντων της AVM και με αφορμή ότι η Cosmote δίνει στους συνδρομητές της την δυνατότητα να έχουν VoIP τηλεφωνία και Internet από τα FRITZ!Box 7590 και 7530, θα δοκιμάσουμε το καινούριο FRITZ!Fon της AVM που ακούει στο όνομα C6. Θα δούμε τις δυνατότητες που δίνει στον χρήστη σε συνεργασία με το FRITZ!Box. Επίσης στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε και στις λειτουργίες του. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα ασύρματο τηλέφωνο αλλά όπως θα δούμε παρακάτω μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα.

fritzfon c6.jpg

Καταρχάς να αναφέρουμε ότι στην αγορά αυτήν την στιγμή υπάρχουν τέσσερα FRITZ!Fon τα οποία είναι: το C6 που είναι και το πιο πρόσφατο, το C5 που είναι το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, το C4 και το Μ2 που είναι το πιο απλό μοντέλο και είναι ασπρόμαυρο. Τα FRITZ!Fon συνεργάζονται*** με όποιο FRITZ!Box διαθέτει λειτουργία DECT όπως είναι το 7590,7530,7490 κτλ. Στην δικιά μας περίπτωση ο εξοπλισμός μας είναι ένα FRITZ!Fon C6 και ως Router έχουμε το FRITZ!Box 5491 το οποίο είναι FTTH και συγκεκριμένα GPON. Οι ρυθμίσεις σε όλα τα FRITZ!Box είναι οι ίδιες αφού και το 7590 και το 7530 και το 5491, όπως και άλλα μοντέλα της AVM έχουν το FRITZ!OS 7.

Τα FRITZ!Box 7590,7530 είναι που μας ενδιαφέρουν περισσότερο λόγω ότι τα δίνει η Cosmote (πωλούνται και στο εμπόριο) και λειτουργούν αυτόματα με την VoIP τηλεφωνία χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το Speedport Entry ή το Speedport Plus. Και τα δύο μοντέλα είναι Adsl/Vdsl. Επιπρόσθετα σε όλα τα FRITZ!Box που έχουν FXS/BRI/DECT υπάρχει και η δυνατότητα να γίνει παραμετροποίηση οποιασδήποτε VoIP τηλεφωνίας πχ Viva, Modulus, Yuboto οπότε το συγκεκριμένο άρθρο βρίσει απήχηση σε όλους τους χρήστες. Στο FRITZ!Box 7590 συγκεκριμένα μπορούμε να συνδέσουμε και την Landline τηλεφωνία πάνω και να την διαχειριστούμε ως VoIP.

UNBOXING

Ανοίγοντας το κουτί θα βρούμε το FRITZ!Fon C6, τη βάση φόρτισης, ένα εγχειρίδιο χρήσης και ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με τα υπόλοιπα προϊόντα της AVM. Στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας υπάρχει η φωτογραφία του  FRITZ!Fon C6 με την ένδειξη NEW αφού αφορά νέο μοντέλο. Με κίτρινο χρώμα αναφέρεται ότι είναι ιδανικό για το FRITZ!BOX και ότι έχει εξαιρετική ποιόητητα ήχου. Ταυτόχρονα, ότι μπορούμε από το FRITZ!FON να πραγματοποιήσουμε λειτουργίες τόσο για το Media Player του FRITZ!Box όσο και για τις συσκευές για το SMART HOME πχ FRITZ!DECT 210. Στην πίσω πλευρά αναφέρονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του  Στην αριστερή πλευρά υπάρχει μια close-up φωτογραφία του FRITZ!FON C6 και στην δεξιά τα περιεχόμενα της συσκευασίας όσο και οι απλές οδηγίες χρήσης για να το συγχρονίσουμε με το FRITZ!Box. Υπερβολικά εύκολο διότι γίνεται στην κυριολεξία με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην πάνω πλευρά μια φωτογραφία το FRITZ!FON μαζί με το FRITZ!Box και στο κάτω μέρος κάποιες γενικές οδηγίες. Tο design του είναι minimal και μπορούμε να πούμε ότι έχει πιο στρογυλλεμένες άκρες συγκριτικά με το C5 αν και το C5 έχει το καλό ότι υπάρχει σε μαύρο χρώμα.

unboxing.jpg

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη, παρόλα αυτά βρίσκεται ήδη τοποθετημένη μέσα στην συσκευή. Για να αποφευχθεί η πιθανότητα κατα την μεταφορά να ενεργοποιηθεί το FRITZ!FON όπως και να αδειάσει η μπαταρία επειδή είναι συνδεδεμένη, η AVM έχει τοποθετήσει μια ταινία που πρέπει να την τραβήξουμε και να αφαιρεθεί, ώστε η μπαταρία να κάνει επαφή με τους ακροδέκτες της συσκευής.

fritz fon battery.jpeg

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για τo FRITZ!Fon C6: Πατάμε το Dect Button στο FRITZ!Box και ενεργοποιούμε την τηλεφωνική συσκευή. Αυτόματα το FRITZ!Fon θα συγχρονίσει με το FRITZ!Box και θα ξεκινήσει στην ίδια γλώσσα που είναι και το FRITZ!Box δηλαδή τα αγγλικά για εμάς αφού δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά. Αν υπάρχει Firmware Update μπορεί να γίνει μέσα από το FRITZ!Box αφού όλα τα FRITZ!Fons εμφανίζονται στο Mesh Network. Έτσι ο χρήστης δεν χρειάζεται να ψάχνει για αναβαθμίσεις. Όλα γίνονται αυτόματα. Επίσης στο κάθε FRITZ!Fon υπάρχει και επιλογή για να ψάξει για νεότερο Firmware. Για να συγχρονίσουμε το δεύτερο FRITZ!Fon επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Κάθε FRITZ!Fon θα πάρει και ένα όνομα πχ HandSet 1, HandSet 2 το οποίο αργότερα μπορούμε να το αλλάξουμε σε ότι επιθυμούμε εμείς πχ HandSet Living Room.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Hd telephony για πεντακάθαρο ήχο. Μεταδίδει όλο το εύρος της ανθρώπινης φωνής για να έχει την μέγιστη ποιότητα.
  • Έγχρωμη οθόνη 240x320 pixels, 262,000 χρώματα, υψηλής ανάλυσης . Σε κάθε FRITZ!Fon μπορούμε να κάνουμε Upload μια φωτογραφία της επιλογής μας ως Background.
  • Δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών με την χρήση 3,5mm Jack.
  • Δυνατότητα χρήσης ως Nightlight το οποίο φωτίζει στο μέγιστο την οθόνη ώστε να φωτίζει και τον δρόμο μας. :)
  • Timer. Αντίστροφη μέτρηση χρόνου.
  • Κρυπτογράφηση στην μετάδοση της φωνής για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 16 ώρες ομιλίας  ή 12 μέρες αναμονής.
  • Εμβέλεια 40 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους και 300 μέτρα σε εξωτερικούς.
  • Eco Mode που όταν βρίσκεται η συσκευή σε Standby απενεργοποιεί το δίκτυο.
  • Αναμονή κλήσης, εκτροπή κλήσης, μεταφορά κλήσης και τριμερή συνομιλία.
  • Αναγνώριση κλήσεων όπως και από ποια πόλη μας καλούν και ορισμό quick dial αριθμών.
  • Έλεγχος έξυπνων συσκευών που έχουμε πχ FRITZ!Dect 200, FRITZ!Dect 301 από το FRITZ!Fon.
  • Πολλαπλούς τηλεφωνικούς καταλόγους.
  • Δυνατότητα ακρόασης Rss Feeds, Web Radio και Podcasts από το ακουστικό, το μεγάφωνο(ανοιχτή ακρόαση) ή και με ακουστικά από το FRITZ!Fon.
  • Δυνατότητα να διαβάσουμε και να απαντήσουμε σε Email από το FRITZ!Fon όπως και να διαβάσουμε τα FAX που μας έχουν στείλει και που το FRITZ!Box μας τα έχει προωθήσει σε Email.
  • Μπαταρία Li-Ion με προστασία από βαθιά εκφόρτιση.
  • Δυνατότητα  Baby Monitor.
  • Δυνατότητα χρήσης ως τηλεχειριστήριο για διαχείριση της μουσικής που υπάρχει στο δίκτυο μας ή να το χρησιμοποιήσουμε ως συσκευή αναπαραγωγής.
  • Ορισμός ξυπνητηριών.
  • Call blocks. Ορίζουμε τα νούμερα που δεν θέλουμε να κουδουνίζουν.
  • Call through. Καλούμε το νούμερο της εργασίας μας και το FRITZ!Box αναλαμβάνει να καλέσει το νούμερο που θέλουμε. Χρήσιμο για όταν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια διεθνή κλήση και δεν έχουμε δωρεάν χρόνο εμείς αλλά έχει η εταιρεία μας.
  • Answering Machine.
  • Ring Tones. Ορίζουμε διαφορετικά Ring Tones για κάθε κατηγορία πχ εισερχόμενη κλήση, εσωτερική κλήση, κλήση από επαφή που την έχουμε ορίσει ως σημαντική.
  • Λίστα εισερχομένων, εξερχομένων και αναπάντητων κλήσεων.
  • Dnd. Do not disturb. Ορίζουμε ποιες ώρες δεν θέλουμε να κουδουνίζει το FRITZ!Fon. πχ ώρες ύπνου.
  • Motion Sensor. Φωτίζει η οθόνη με το που μετακινηθεί το FRITZ!Fon.
  • Δυνατότητα χρήσης FRITZ!Dect Repeater 100 για να αυξήσουμε την εμβέλεια του Dect Station.
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.
  • Proximity και Motion Sensor.

ΔΟΚΙΜΕΣ

Ένα από τα ωραία Features που δοκιμάσαμε και μας άρεσε ήταν το Web Radio. Μέσα από το FRITZ!Box παραμετροποιήσαμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που θέλαμε, διαλέξαμε σε ποια συσκευή θέλουμε να εμφανιστούν και μετά απλά και εύκολα τους ακούγαμε. Επιπρόσθετα μπορούμε να ακούσουμε την μουσική που είναι αποθηκευμένη σε έναν σκληρό δίσκο ή stick που είναι συνδεδεμένα στη Usb στο FRITZ!Box ή σε οποιοδήποτε Media Server στο δίκτυο μας. Δοκιμάστηκε και αυτό επιτυχώς αφού με ελάχιστα βήματα είμασταν έτοιμοι να ακούσουμε τα αγαπημένα μας mp3.

Για τους γονείς που έχουν μωρά/μικρά παιδιά υπάρχει και η λειτουργία Baby Monitor που δοκιμάσαμε. Στην ουσία τοποθετούμε το FRITZ!Fon στο δωμάτιο που θέλουμε και όταν το επίπεδο του ήχου φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τότε καλεί είτε το εσωτερικό νούμερο που έχουμε δηλώσει σε περίπτωση που είμαστε στο σπίτι είτε καλεί το νούμερο που έχουμε ορίσει με την χρήση εξωτερικής γραμμής. Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία ακόμα και ως Baby Monitor δεν θα ενοχλήσει αισθητικά. Το αφήνουμε στην βαση φόρτισης και θα είναι ο άγρυπνος φρουρός. Πράγματι ξεκινήσαμε την φασαρία και σιγά σιγά ο δείκτης φασαρίας έφτασε τα μέγιστα και μετά ξεκίνησε η διαδικασία κλήσης. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τη ευαισθησία σε τρία επίπεδα.(Low, Medium, High).

baby monitor.jpeg

Είστε από τα άτομα που δεν ξυπνούν εύκολα; Πλέον δεν έχετε δικαιολογία. Ορίζετε την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε και το FRITZ!Fon θα κουδουνίσει για να σας ξυπνήσει. Μπορείτε ακόμα να ορίσετε ποιες μέρες της εβδομάδας θέλετε να κουδουνίζει.

alarm.jpg

Σειρά είχε να δημιουργήσουμε έναν αυτόματο τηλεφωνητή. Είχαμε επιλογή από ηχογράφηση του μηνύματος ή απλά να γίνει αναπαραγωγή του ηχογραφημένου μυνήματος μας. Ηχογραφήσαμε το αρχικό μύνημα υποδοχής και και μετά κάναμε κλήση όπου και απαντήθηκε η κλήση με το ηχογραφημένο μύνημα και είχαμε 60 δεπτερόλεπτα (μπορεί να ρυθμιστεί) ώστε να αφήσουμε το μύνημα μας.

ANSWERING MACHINE.jpg

Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν με τις ελληνικές επαφές. Ενώ αποθηκεύονται οι επαφές στα ελληνικά κανονικά στο FRITZ!Box όταν πάμε να τις διαβάσουμε από το FRITZ!FON εμφανίζονται με ερωτηματικά.

Επίσης για τους λάτρεις του Retro μπορούμε να ορίσουμε εμείς την οθόνη που θα βλέπουμε στο τηλέφωνο και μας δίνει την δυνατότητα να βάλουμε ένα αναλογικό ρολόι. Υπάρχουν βέβαια και άλλες επιλογές ώστε να διαλέξει ο χρήστης αυτό που του ταιριάζει.

fritzfon_c6_design_600x400.jpg

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά προς ώρας του FRITZ!FON C6. Λέμε προς ώρας διότι με κάποιο μελλοντικό Firmware Update μπορεί να προστεθούν νέες δυνατότητες. Η μπαταρία του θέλει περίπου 6 ώρες για πλήρη φόρτιση και ειναι 3.7v /1000mah και μπορεί να αντικατασταθεί από το χρήστη. Για τον κάτοχο των FRITZ!BOX είναι ένα πολύ ωραίο Update η αγορά ενός ή περισσοτέρων FRITZ!FON. Μην ξεχνάμε ότι με το FRITZ!Box και τα FRITZ!FON μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο. Η τελική απόφαση είναι δική σας. Και εδώ το άρθρο σχετικά με την παραμετροποίση του FRITZ!Box με τα FRITZ!Fon. Η τιμή του στο www.skroutz.gr ξεκινάει από τα 70 ευρώ.

***Easter Egg. Τα FRITZ!Fon υποστηρίζουν το Dect Standard και το DECT GAP Profile. Αυτό σημαίνει ότι τα FRITZ!Fon μπορούν να γίνουν Register σε ένα Dect Station τρίτου κατασκευαστή. Υποστηρίζονται όμως μόνο οι βασικές λειτουργίες, όπως το να πραγματοποιήσουμε ή να απαντήσουμε κλήσεις. Οπότε διάφορα Features όπως ο αυτόματος τηλεφωνητής, Rss Feed, E-mails και διάφορα άλλα δεν υποστηρίζονται. Δοκιμάσαμε να κάνουμε Register το FRITZ!Fon C6 με το Dect Station ενός Panasonic και έγιναν επιτυχώς. Είχαμε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις χωρίς όμως αναγνώριση κλήσεων. Επίσης παρατηρήσαμε ότι στο Panasonic Dect Station είχαμε ταυτόχρονα Register και το Panasonic Dect εκτός από το FRITZ!Fon C6 και στις εισερχόμενες κλήσεις κουδούνιζαν και τα δύο.

 

Μας άρεσε:

  • Μεγάλη αυτονομία.
  • Εύκολο, εύχρηστο και επεξηγηματικό interface.
  • Πολλαπλές δυνατότητες.
  • Πέντε χρόνια εγγύηση.
  • Αποσπώμενη μπαταρία.

Δεν μας άρεσε:

  • Πρόβλημα με τις επαφές στα ελληνικά.

recommended.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ ποιοτική συσκευή όπως κάθε άλλη της AVM. Αυτό το ψεγάδι όμως με την μη υποστήριξη της πλήρους unicode κωδικοποίησης -που έχει σαν συνέπεια να μην εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες-, είναι απαράδεκτο να συμβαίνει το 2020. 

Αν μας διαβάζει κάποιος από την ΑΜΥ ΑΕ, καλό θα ήταν να παρακινήσει την γερμανική εταιρεία να δώσει μια λύση σε αυτό και να μην αρκείται μόνο σε υποσχέσεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 hours ago, stelakis1914 said:

Πολύ ποιοτική συσκευή όπως κάθε άλλη της AVM. Αυτό το ψεγάδι όμως με την μη υποστήριξη της πλήρους unicode κωδικοποίησης -που έχει σαν συνέπεια να μην εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες-, είναι απαράδεκτο να συμβαίνει το 2020. 

Αν μας διαβάζει κάποιος από την ΑΜΥ ΑΕ, καλό θα ήταν να παρακινήσει την γερμανική εταιρεία να δώσει μια λύση σε αυτό και να μην αρκείται μόνο σε υποσχέσεις. 

αν και απο το adslgr εχουν στειλει το προβλημα στην avm εκανα και εγω το ιδιο με το pr τμημα τους. μου ειπε οτι θα τους ρωτησει. να δουμε αν θα αλλαξει κατι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, poulinos είπε

αν και απο το adslgr εχουν στειλει το προβλημα στην avm εκανα και εγω το ιδιο με το pr τμημα τους. μου ειπε οτι θα τους ρωτησει. να δουμε αν θα αλλαξει κατι. 

Ναι παρακολουθώ την εξέλιξη κι εκεί αλλά δεν φαίνεται να συγκινήθηκαν στα πολλαπλά αιτήματα των αγοραστών.

Το να υποστηρίζουν μόνο ASCII χαρακτήρες σε μια εποχή οι άλλοι ενσωματώνουν unicode emoticons είναι αδιανόητο. Μένουν εκτός χαρακτήρες από πολλές γλώσσες όπως ελληνικά, τούρκικα, κινέζικα, ιαπωνικά κτλ. που είναι τεράστιες αγορές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 hours ago, stelakis1914 said:

Ναι παρακολουθώ την εξέλιξη κι εκεί αλλά δεν φαίνεται να συγκινήθηκαν στα πολλαπλά αιτήματα των αγοραστών.

Το να υποστηρίζουν μόνο ASCII χαρακτήρες σε μια εποχή οι άλλοι ενσωματώνουν unicode emoticons είναι αδιανόητο. Μένουν εκτός χαρακτήρες από πολλές γλώσσες όπως ελληνικά, τούρκικα, κινέζικα, ιαπωνικά κτλ. που είναι τεράστιες αγορές. 

αν μου απαντησουν θα ενημερωσω και εγω εδω. αν αν δεν εχει γινει κατι ως τωρα..  τοτε... 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω βρει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις για κάποια λύση με ip pbx που δίνει και αυτήν την δυνατότητα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Φοβερή συσκευή. Το πήρα από amazon.de. γερμανικό μοντέλο.

Μόλις συνδέθηκε με το fritzbox 7590 γύρισε αυτόματα στα αγγλικά, και έκανε και ενημέρωση. 

Μοναδικό ελάττωμα όπως αναφέρθηκε τα ελληνικά, απαράδεκτο που δε το έφτιαξαν ακόμα.. αναγκαστικά greeklish οι επαφές.

@poulinos θα το φτιάξουν ποτέ τι λες;;; :)  Κολλημένοι Γερμανοί....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 hours ago, LEFteriz said:

Φοβερή συσκευή. Το πήρα από amazon.de. γερμανικό μοντέλο.

Μόλις συνδέθηκε με το fritzbox 7590 γύρισε αυτόματα στα αγγλικά, και έκανε και ενημέρωση. 

Μοναδικό ελάττωμα όπως αναφέρθηκε τα ελληνικά, απαράδεκτο που δε το έφτιαξαν ακόμα.. αναγκαστικά greeklish οι επαφές.

@poulinos θα το φτιάξουν ποτέ τι λες;;; :)  Κολλημένοι Γερμανοί....

το εχω αναφερει και στο ατομο του pr και μου ειπε οτι θα τους το πει αλλα δεν το κοβω. και απο adslgr ειχαν στειλει εμαιλ αλλα καμία απάντηση οπως ειπαν

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μίλησα και εγω και ανεφερα οτι εχουν ανοιχτει θεματα σε insomnia Και adslgr για το συγκεκριμενο θεμα.ειδωμεν.

ps.τους ανεφερα οτι εχουν σταλει και tickets.

 

On 03/11/2020 at 18:25, ilpapacha said:

Έχω ανοίξει ήδη 2 tickets και τους έχω στείλει και στην φόρμα που έχουν για suggestions 

https://en.avm.de/contact/suggestions-for-fritz-products/

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
2 ώρες πριν, neof1z είπε

Μια απορία ρε παιδιά! Μπορεί να δουλέψει με WIFI μέσω powerline? 

Συνδέεται μέσω dect, απευθείας στο Fritz. Αν χρειάζεσαι μεγαλύτερη εμβέλεια, θα πρέπει να πάρεις ένα dect repeater 

https://en.avm.de/products/fritzdect/fritzdect-repeater-100/

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 hours ago, neof1z said:

Μια απορία ρε παιδιά! Μπορεί να δουλέψει με WIFI μέσω powerline? 

οχι.ειναι dect οχι wifi.αν και εχει καλυτερη εμβελεια συγκριτικα με wifi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα σας. 

Προσφάτως κάτοχος C6 με fritzbox 7530. 

Πολύ ευχαριστημένος μέχρι ώρας. 

Ερώτηση:

Υπαρχει κάποιος τρόπος να μας κάνει αναγνώριση σε εισερχόμενους μέσω ίντερνετ? (να τραβάει δηλαδή στοιχεία από εκεί?) 

Εκτός και υπάρχει αυτή η δυνατότητα και θέλει κάποια ρύθμιση... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...