Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,ειμαι 44 χρονων κ κανω κυριως ποδηλασια βουνου κ για προπονηση κ δρομου..που κ που τρεχω..

σημερα ετρεξα ,λογω ελλειψης χρονου,10 χλμ..περιπου στο 5¨30 το χλμ χωρις ισιαιτερη κουραση..

το βραδυ αρχισαν να με πονανε τα πελματα στην εξωτερικη τουσ πλευρα ..και στα δυο ποδια..που μπορει να οφειλεται?τρεχω με nike running shoes του 70 ε.(μοντελο δε θυμαμαι).

λαθος παπουτσι η λαθος τεχνικη τρεξιματος?

Δημοσ.

Μπορει να οφειλεται σε πελματιαια απονευρωσιτιδα, αν και συνηθως η συγκεκριμενη παθηση χτυπαει στην καμαρα και οχι στην εξωτερικη πλευρα. Ψαξε το λιγο αν θες, φυσικα δεν ειμαι γιατρος, απλα ξερω οτι ειναι αρκετα συχνη παθηση, ειδικα αν δεν εχει προηγηθει καλο ζεσταμα των ποδιων

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε και ένα πελματογραφημα καλού κακού. Θα σου δείξει το πάτημα σου και θα πρέπει να πάρεις ανάλογο παπούτσι. Επίσης όπως είπωθηκε πιο πάνω, πότε nike για τρέξιμο ακόμα και των 200€. Asics, saucony και mizuno.

• Like 1
Δημοσ.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

1)Πελματιαια απενευρωσίτιδα δεν παθαίνεις με ένα τρέξιμο και δεν πονάς στην εξωτερική πλευρά των πελμάτων

2)Το πελματογράφημα δε σου δίνει κανένα στοιχείο με το πως πατάς

3)Συμφώνα με κάποιους ειδικούς εγώ που τρέχω πάνω από 5000 χλμ το χρόνο μ’ονο με Nike θα έπρεπε να έχω μείνει ανάπηρος

Όσον αφορά το πρόβλημα του ts μπορεί να είναι πολλά και διάφορα .Αν δε φύγουν οι πόνοι απευθύνεσαι σε γιατρό και όχι στους «ειδικούς» του φόρουμ.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...