hp8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, TechnoV είπε η μητρική δεν μπουτάρει με usb γι αυτο παλευω με να το κάψω σε dvd. εγω όμως σου έβαλα το σύνδεσμο που σου λέει τι να κάνεις για να μπουταρεις από εκει με την βοήθεια του προγραμματος γραμμενο σε cd και τα windows στο usb Μαλλον δεν διαβασες την παραπομπη Κανεις το usb με το rufus επιλεγμενο για MBR και για παλιο bios Εχει κουτακια κλικαρισε Γραφεις το προγραμμα (ειναι το iso 544 kb στο cd ) Βάζεις το usb σε μια θυρα και μπουταρεις απο το cd Επιλεγεις usbTo εχω κανει πολλες φορες Οταν εγκατασταθουν τα windows και κανουν επανεκκινιση για την ολοκληρωση πρεπει να βγαλεις το cd και usb η αν το ξεχάσεις θα επιλεξeiς τον δισκο Μην ξεκινησει παλι εγκατάσταση Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από hp8 1
TechnoV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, hp8 είπε εγω όμως σου έβαλα το σύνδεσμο που σου λέει τι να κάνεις για να μπουταρεις από εκει με την βοήθεια του προγραμματος γραμμενο σε cd και τα windows στο usb Μαλλον δεν διαβασες την παραπομπη Κανεις το usb με το rufus επιλεγμενο για MBR και για παλιο bios Εχει κουτακια κλικαρισε Γραφεις το προγραμμα (ειναι το iso 544 kb στο cd ) Βάζεις το usb σε μια θυρα και μπουταρεις απο το cd Επιλεγεις usbTo εχω κανει πολλες φορες Οταν εγκατασταθουν τα windows και κανουν επανεκκινιση για την ολοκληρωση πρεπει να βγαλεις το cd και usb η αν το ξεχάσεις θα επιλεξeiς τον δισκο Μην ξεκινησει παλι εγκατάσταση bootαρα με το plpbt αλλά μου τα δείχνει ψιλοαλαμπουρνέζικα. Πάτησα usb, έγραψε connected αλλά δεν μπουταρε ποτε το usb. Σα να μην δουλεύει καλά σε μένα.
hp8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, TechnoV είπε bootαρα με το plpbt αλλά μου τα δείχνει ψιλοαλαμπουρνέζικα. Πάτησα usb, έγραψε connected αλλά δεν μπουταρε ποτε το usb. Σα να μην δουλεύει καλά σε μένα. εγω το τρεχω και απο δισκετα και απο cd χωρις θεμα Ανεβασε screen η φωτο
TechnoV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, hp8 είπε εγω το τρεχω και απο δισκετα και απο cd χωρις θεμα Ανεβασε screen η φωτο κατάφερα και έγραψα το iso σε dvd. Τώρα μόλις μπουτάρω τα win 10 με dvd μου δείχνει το logo των win 10 και μετά παύλα που αναβοσβήνει. Στην μητρική το legacy support είναι ενεργοποιημένο. ώπα, άργησε αλλά μπήκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα