ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό και προσπάθησα να κάνω hard reset το παλιό (ένα Samsung Galaxy S6). Μετά όμως από το Hard Reset μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ενώ του βάζω τα σωστά (κάνω login στο Samsung Account στο νέο κινητό κανονικά με τα credentials που έχω) μου βγάζει "Sign In..." Και μετά τίποτα.. μηδέν. Δεν προχωράει.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από ultraxmode 1
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ultraxmode είπε Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό και προσπάθησα να κάνω hard reset το παλιό (ένα Samsung Galaxy S6). Μετά όμως από το Hard Reset μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ενώ του βάζω τα σωστά (κάνω login στο Samsung Account στο νέο κινητό κανονικά με τα credentials που έχω) μου βγάζει "Sign In..." Και μετά τίποτα.. μηδέν. Δεν προχωράει.. Πως έκανες reset? Δεν το έκανες από τις ρυθμίσεις; γιατί σου λέει ότι έγινε abnormal.
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 To έκανα απευθείας Hard Reset (με power + volume + main key) και ενώ βάζω τα σωστά credentials για το samsung account παίρνω τα 3...
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ultraxmode είπε To έκανα απευθείας Hard Reset (με power + volume + main key) και ενώ βάζω τα σωστά credentials για το samsung account παίρνω τα 3... Γιατί δεν πηγές στις ρυθμίσεις / επαναφορά; Επίσης όταν βάζεις τα στοιχεία σου τι σου λέει; ότι είναι λάθος; σου λέει να βάλεις τα στοιχεία που υπήρχαν πριν το.reset έτσι; όχι καινούργια. Από ότι κατάλαβα δεν ήταν το παλιό σου κινητό αλλά το βρήκες κλειδωμένο και προσπάθησες να το κάνεις hard reset, αλλά επειδή είχε ήδη άλλο λογαριασμό μέσα όπως ήταν λογικό κλείδωσε.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί δεν πηγές στις ρυθμίσεις / επαναφορά; Επίσης όταν βάζεις τα στοιχεία σου τι σου λέει; ότι είναι λάθος; σου λέει να βάλεις τα στοιχεία που υπήρχαν πριν το.reset έτσι; όχι καινούργια. Από ότι κατάλαβα δεν ήταν το παλιό σου κινητό αλλά το βρήκες κλειδωμένο και προσπάθησες να το κάνεις hard reset, αλλά επειδή είχε ήδη άλλο λογαριασμό μέσα όπως ήταν λογικό κλείδωσε.. Δεν πήγα ρυθμίσεις / επαναφορά γιατί και στο S4 που είχα, το ίδιο είχα κάνει. Hard Reset και δούλεψε. Το κίνητό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ είναι δικό μου, αφού σου λέω ότι με το account μου μπαίνω κανονικά και μέσω web αλλά και μέσω του νέου κινητού (στο samsung account) και για να μην κουραζόμαστε, ΟΧΙ το κινητό ΔΕΝ είνια κλεμμένο ή κάτι τέτοιο, είναι δικό μου. Είχα το S1, S2, S4, S6 και τώρα S10+.. δεν θα έμπαινα σε ένα forum σαν ζήτουλας να ζητάω πως θα ξεκλειδώσω κλεμμένο κινητό.. ήμαρτον..
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, ultraxmode είπε Δεν πήγα ρυθμίσεις / επαναφορά γιατί και στο S4 που είχα, το ίδιο είχα κάνει. Hard Reset και δούλεψε. Το κίνητό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ είναι δικό μου, αφού σου λέω ότι με το account μου μπαίνω κανονικά και μέσω web αλλά και μέσω του νέου κινητού (στο samsung account) και για να μην κουραζόμαστε, ΟΧΙ το κινητό ΔΕΝ είνια κλεμμένο ή κάτι τέτοιο, είναι δικό μου. Είχα το S1, S2, S4, S6 και τώρα S10+.. δεν θα έμπαινα σε ένα forum σαν ζήτουλας να ζητάω πως θα ξεκλειδώσω κλεμμένο κινητό.. ήμαρτον.. Φιλε μου αν διαβάσεις το μήνυμα που σου λέει το κινητό, καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις.
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, koutsis είπε Φιλε μου αν διαβάσεις το μήνυμα που σου λέει το κινητό, καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις. Ευχαριστώ που μου το λες, ειλικρινά μου άνοιξες τα μάτια.. φίλε μου αυτό ακριβώς σου λέω.. ότι μου λέει να κάνω login με username και password στο samsung account (κάτι το οποίο και κάνω) και ΔΕΝ..... δεν κάνει τίποτα.
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει? Αν βάλω λάθος το email και το password μου λεέι ότι είναι λάθος, άμα το βάλω σωστά, γράφει "Singing in..." και μετά δεν κάνει τίποτα.. περιμένει εκεί..
AntiCambeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει? Αν βάλω λάθος το email και το password μου λεέι ότι είναι λάθος, άμα το βάλω σωστά, γράφει "Singing in..." και μετά δεν κάνει τίποτα.. περιμένει εκεί.. Δηλαδή αν δεν κάνει log in δεν λειτουργεί και είναι κλειδωμένο;Αυτό γίνεται αν δεν κάνεις sign in στο Google account σε περίπτωση που δεν το αφαιρέσεις πρίν το reset. Εγώ πχ σε 1 S4 mini είχα κάνει hard reset 2-3 φορές μέσω recovery mode και δεν είχε κλειδώσει, είχα ήδη δημιουργήσει Samsung account.
htaccess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Να υποθέσω ό,τι, το samsung account software είναι εγκατεστημένο σε παλιά (αρχική) έκδοση και γι` αυτό τον λόγο "τρως πόρτα" Ίσως αν μπορέσεις και αναβαθμίσεις το συγκεκριμένο (samsung account software) να μπορέσεις να κάνεις είσοδο.
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, htaccess είπε Να υποθέσω ό,τι, το samsung account software είναι εγκατεστημένο σε παλιά (αρχική) έκδοση και γι` αυτό τον λόγο "τρως πόρτα" Ίσως αν μπορέσεις και αναβαθμίσεις το συγκεκριμένο (samsung account software) να μπορέσεις να κάνεις είσοδο. Πωπω λες? Και πως γίνεται αυτό? Αν και είχα βάλει το τελευταίο Android.. έκανα πάντα update όλες τις εφαρμογές.
chios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 θα ρωτήσω κάτι μπορεί να είναι και χαζό, όταν είσαι στο σημείο που δείχνει η φωτογραφία που ανέβασες και βάζεις να στοιχεία σου είσαι συνδεμένος στο ιντερνετ για να κάνει επιβεβαίωση;
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, chios είπε θα ρωτήσω κάτι μπορεί να είναι και χαζό, όταν είσαι στο σημείο που δείχνει η φωτογραφία που ανέβασες και βάζεις να στοιχεία σου είσαι συνδεμένος στο ιντερνετ για να κάνει επιβεβαίωση; ναι..
chios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 https://minitipsx.com/samsung-account-locked-due-to-abnormal-factory/ δες αυτός ο τρόπος που γράφει με το Method 1 of 1 (Bypass Samsung Account with Emergency Call)
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, chios είπε https://minitipsx.com/samsung-account-locked-due-to-abnormal-factory/ δες αυτός ο τρόπος που γράφει με το Method 1 of 1 (Bypass Samsung Account with Emergency Call) Δυστυχώς εμένα δεν μου βγάζει Emergency Call εκεί που δείχνει. Μου βγάζει μόνο στην αρχή που μου ζητάει γλώσσα (απο κάτω το γράφει). Το έκανα και βγήκε αστυνομία (!) δεν μου έβγαλε τα dots επίσης.. Όπως βλέπετε στο Samsung Account μου βγάζει ότι το S6 είναι σε σύνδεση. αν το αποσυνδέσω τι θα γίνει? Θα το χάσω εντελώς? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από ultraxmode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα