dj_takis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα στην ομάδα. Έχω στην κατοχή μου δύο cdj 200 Pioneer και έναν μείκτη djm400. Τώρα τελευταία που ψάχνομαι, είδα ότι μπορούν να παίξουν μέσω virtual dj με timecodes. Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό, αλλά είδα στο youtube πως δουλεύει. Οι πιο πολλοί βέβαια, το κάνουν για τα πικάπ τους. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται μια κάρτα ήχου σαν κι αυτή. https://www.skroutz.gr/s/16141234/ESI-Maya-44-Usb.html Το βασικό ερώτημα είναι: Υπάρχει κάτι αντίστοιχο, που να δουλεύει, πιο φθηνό ή έστω στα ίδια λεφτά; Είδα ότι είναι σχετικά παλιό μοντέλο. Επίσης είδα ότι δουλεύει μόνο με την pro full version του vdj. Μην την αγοράσω χωρίς λόγο. Γενικά έχει κάποιος εμπειρία από το όλο project για να μου εξηγήσει πως ακριβώς δουλεύει; Ξέρω ότι υπάρχουν λύσεις τύπου να πάρω τα cdj400, αλλά δεν θέλω να μπω τώρα σε όλη αυτή τη διαδικασία. Εκτός αυτού, τα μηχανήματα που έχω είναι ολοκαίνουρια αν και παλιά, και δεν αξίζει να τα πουλήσω. Η όλη σκέψη είναι ν' ανεβάζω μίξεις δικές μου στο mixcloud, και ίσως να κάνω και live. Και μια τελευταία ερώτηση σχετικά μ αυτό. Θα έχω θέμα στο mixcloud αν ανεβάζω, ή βγαίνω live, όσον αφορά δικαιώματα και ΑΕΠΙ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα