Justelene235 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα σας, επειδη σκέφτομαι να βάψω το σπίτι το οποιο έχω σε autocad , πως μπορώ να μετρήσω επιφάνειες ταβάνιων και τοίχων για να μη με κλέψουν στη μέτρηση οι ελαιοχρωματιστές; Στο περίπου πάντα
HateMe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Τι να σου κλέψουν μωρέ; χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχααχχααχαχαχ 1
Justelene235 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Θα σου πω ένα παράδειγμα ηρθε τα είδε καν δε μέτρησε και είπε 5 ευρώ το τετραγωνικό το σπατουλαριστο. για τα ταβάνια με βάση τα τετραγωνικά μου λέει 350& εγώ από το autocad για τα τετραγωνικά μου βγαίνει να πληρώσω 220
papoys1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρεις τα τετραγωνικά της επιφάνειας του σπιτιού σου;;; Πολλαπλασιάζες επί 5 και βγάζεις το ποσό για το ταβάνι.Αν είναι 70 τετραγωνικά η επιφάνεια μια χαρά είναι τα 350. Αν είναι 42 τετραγωνικά τότε ναι είναι 220.Απλά μαθηματικά δημοτικού είναι οι υπολογισμοί.Τι το θέλεις το autocad. Για τους τοίχους να ξέρεις και κάτι άλλο.Συνήθως πόρτες παράθυρα μετράνε και αυτά,εκτός και κάνεις αρχική συμφωνία να μην είναι μέσα. 1
xsterg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 φοβαται μην τον κλεψουν στο χρωμα! τι αλλο θα ακουσουμε!! τωρα και κλοπη στοκου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα