Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτην εδω την ΡΑΜ, δυο 4αρες και θελω να παρω μια 8αρα να γινουν 16.

Με αυτην εδω θα εχω προβλημα συγχρονισμού; 30 ευρω.
https://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmv8gx3m1a1333c9-value-select-8gb-pc3-10600-p-PER.549297?fbclid=IwAR2nvjAUwelzP1-bSsupjgqelgKMWexObM4fznne7ZBcpSqs1EF9Ke7RsGU

(η Μητρικη μου παιρνει μεχρι 1600, σκεφτομουν μηπως παρω 1600 (δυο 8αρες) αλλα φοβαμαι μηπως δεν πουληθουν αυτες που εχω και δεν ειμαι να δινω 65 ευρω τωρα.
Μηπως πιστευετε οτι θα τα 1600 θα εκανε μεγαλύτερη διαφορα; και αξιζει να το κανω; η σιγα την διαφορα και μια χαρα ειναι να παρω αυτην με το 30αρι και να τελειωνω.)

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας δεν το εχω καθολου με το θεμα.

ram.jpg

Επεξ/σία από bulldog84m
Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι, πάντα οι RAM τρέχουν με βάση την πιο αργή, αν έχεις δύο 1600 και μία 1333 δηλαδή όλες θα πάνε 1333. Το θέμα είναι πως καλό είναι να έχεις 2 ή 4 για να τρέχουν Dual-Channel αλλιώς με 3 στικς όλες θα είναι Single-Channel και θα πάμε πιο αργά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cell_7 είπε

Μια χαρά θα είναι, πάντα οι RAM τρέχουν με βάση την πιο αργή, αν έχεις δύο 1600 και μία 1333 δηλαδή όλες θα πάνε 1333. Το θέμα είναι πως καλό είναι να έχεις 2 ή 4 για να τρέχουν Dual-Channel αλλιώς με 3 στικς όλες θα είναι Single-Channel και θα πάμε πιο αργά.

με πρόλαβες.

επίσης επειδή με πιάνει ένα τρέμουλο, βάλε τις μνήμες θέσεις 1-3 ή 2-4, εκεί (εκτός αν έχεις κάποια ιδιαίτερη μητρική) είναι single channel

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2020 στις 2:00 ΜΜ, Cell_7 είπε

Στις 27/9/2020 στις 2:01 ΜΜ, Sakiz105 είπε

με πρόλαβες.

επίσης επειδή με πιάνει ένα τρέμουλο, βάλε τις μνήμες θέσεις 1-3 ή 2-4, εκεί (εκτός αν έχεις κάποια ιδιαίτερη μητρική) είναι single channel

Οποτε να παρω δυο 4αρες μου προτείνεται και οχι μια 8αρα; 

Επεξ/σία από bulldog84m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...