Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!
Ζητάω από τη Vodafone να εξετάσουμε την διακοπή του συμβολαίου μου 5 μήνες πριν λήξει και την μετατροπή σε Vodafone κάρτα.
Δυστυχώς έχω κάνει άπειρες προσπάθειες, όπου με στέλνουν από τον ένα στον άλλον. Λέω την ιστορία σε όλους και αφού έχω φάει πάνω από μισή ώρα στο τηλέφωνο, στο τέλος μου "κλείνουν " τη γραμμή και δεν έχω καταφέρει τίποτα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω και ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου ( οικονομικές) απέναντί στη Vodafone, για να καταφέρω να κάνω τη μετάβαση;
Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Νομιζω θα πληρωσεις το πρόστιμο της διακοπής συμβολαίου, και μετα θα οληρωσεις και την μετατροπή του σε καρτοκινητο.

Νομίζω Νίκο πως κάπως έτσι θα είναι 

9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Aν πηγαινες σε κατάστημα;

Θα πάω αύριο, να ρωτήσω. Ήθελα να έχω μια ιδέα. 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα παιδιά!
Ζητάω από τη Vodafone να εξετάσουμε την διακοπή του συμβολαίου μου 5 μήνες πριν λήξει και την μετατροπή σε Vodafone κάρτα.
Δυστυχώς έχω κάνει άπειρες προσπάθειες, όπου με στέλνουν από τον ένα στον άλλον. Λέω την ιστορία σε όλους και αφού έχω φάει πάνω από μισή ώρα στο τηλέφωνο, στο τέλος μου "κλείνουν " τη γραμμή και δεν έχω καταφέρει τίποτα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω και ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου ( οικονομικές) απέναντί στη Vodafone, για να καταφέρω να κάνω τη μετάβαση;
Ευχαριστώ!

Δέν ξέρω κατα πόσο συμφέρει . Ανεξάρτητα παρόχου . Πλέον σε καρτοκινητό η ελάχιστη ανανέωση είναι 10€ ή 12€ και με αγορά πακέτου για 1 μήνα σε ισχύ.

Τώρα ,με το συμβόλαιο πόσο πληρώνεις / μήνα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, meletis_m είπε

Δέν ξέρω κατα πόσο συμφέρει . Ανεξάρτητα παρόχου . Πλέον σε καρτοκινητό η ελάχιστη ανανέωση είναι 10€ ή 12€ και με αγορά πακέτου για 1 μήνα σε ισχύ.

Τώρα ,με το συμβόλαιο πόσο πληρώνεις / μήνα;

Πληρώνω κατά μέσο όρο 33 ευρώ το μήνα. Κατά μέσο όρο χρησιμοποιώ 300 λεπτά ομιλίας και 400-500mb το μήνα. Τα data μπορεί να γινουν και λιγότερα, αφού τώρα παντού υπάρχει wifi.

Γενικά αισθάνομαι ότι πληρώνω πολλά για την χρήση που κάνω. Τους ζήτησα να κάνω μία "υποβάθμιση" συμβολαίου και η απάντηση ήταν "3 ευρώ έκπτωση στο πάγιο, αλλά θα πληρώσω το πέναλτι για τους 5 μήνες". Δηλαδή συνολικά να μου δώσουν έκπτωση 15 ευρώ και να πληρώσω 50 ευρώ. Το θεώρησα κοροϊδία.

Επίσης για μετατροπή σε καρτοκινητό μου ζήτησαν το πέναλτι και τέλος αποσύνδεσης 20 ευρώ. Έχω θυμώσει και σκέφτηκα να πληρώσω το πέναλτι και να φύγω με φορητότητα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Πληρώνω κατά μέσο όρο 33 ευρώ το μήνα. Κατά μέσο όρο χρησιμοποιώ 300 λεπτά ομιλίας και 400-500mb το μήνα. Τα data μπορεί να γινουν και λιγότερα, αφού τώρα παντού υπάρχει wifi.

Γενικά αισθάνομαι ότι πληρώνω πολλά για την χρήση που κάνω. Τους ζήτησα να κάνω μία "υποβάθμιση" συμβολαίου και η απάντηση ήταν "3 ευρώ έκπτωση στο πάγιο, αλλά θα πληρώσω το πέναλτι για τους 5 μήνες". Δηλαδή συνολικά να μου δώσουν έκπτωση 15 ευρώ και να πληρώσω 50 ευρώ. Το θεώρησα κοροϊδία.

Επίσης για μετατροπή σε καρτοκινητό μου ζήτησαν το πέναλτι και τέλος αποσύνδεσης 20 ευρώ. Έχω θυμώσει και σκέφτηκα να πληρώσω το πέναλτι και να φύγω με φορητότητα.

Πολλά πληρώνεις ,πάρα πολλά για αυτά που καταναλώνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πολλά πληρώνεις ,πάρα πολλά για αυτά που καταναλώνεις.

Έτσι πιστεύω και εγώ. Τα ίδια ακριβώς σε χρήση και χρήματα πληρώνει και η γυναίκα μου. Και οι δύο  μαζί πληρώνουμε 70 ευρώ. 

Τους ζήτησα να μας κάνουν το απλό family πακέτο για τις δυο γραμμές με 50 ευρώ το μήνα.  Και η απάντηση ήταν ότι το μόνο πακέτο family που μπορούν να μας δώσουν είναι το family max στα 80 ευρώ. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, δηλαδή λέγοντας μας ό,τι έχει  απεριόριστα λεπτά ομιλίας και data. Ενώ δεν χρησιμοποιούμε ούτε αυτά που έχουμε τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...