Προς το περιεχόμενο

Red Bull και Honor δίνουν φτερά στους φοιτητές


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΗΟΝΟR μέσα από το οικοσύστημα προϊόντων της (HONOR MagicBook , HONOR Watch GS Pro) ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους. Το Red Bull Basement 2020 προσκαλεί τους φοιτητές να προτείνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους. Στο Red Bull Basement 2020 μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες.

Οι φοιτητές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να στείλουν την ιδέα τους στο  basement.redbull.com/el-gr/apply/  Μέντορες και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα τους παρέχουν σημαντική βοήθεια, τεχνογνωσία και υποστήριξη. Μέσα από δημόσια ψηφοφορία (από 26 έως 30 Οκτωβρίου) οι ιδέες που θα συλλέξουν τις περισσότερους ψήφους θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή. Η ομάδα των κριτών θα επιλέξει την καλύτερη ιδέα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Basement 2020 και να ανταγωνιστεί σε δημιουργικότητα όλες τις χώρες που συμμετέχουν.

HONOR-REDULL-KV.jpg.3285fa884436b6e99f34b2e0b810abe5.jpg.40efdba21f849526d3d91992ce909b00.jpg

Η ομάδα με τους φιναλίστ κάθε χώρας θα αναπτύξει περαιτέρω την ιδέα της με τη βοήθεια του δικτύου του Red Bull Basement 2020. Ένα διεθνές πρόγραμμα mentoring, χώροι εργασίας και χρηματοδότηση θα βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας που θα προκριθεί στο Red Bull Basement 2020 Global Workshop στις 10-13 Δεκεμβρίου. Εκεί ηγέτες και entrepreneurs από όλο τον κόσμο θα υποστηρίξουν φοιτητές από περισσότερες από 35 χώρες και θα πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους.

Η HONOR αποδεικνύει  για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη της στους νέους με μια σειρά από προϊόντα αλλά και από σημαντικές συνεργασίες οι οποίες έρχονται να ενδυναμώσουν όλες τις καινοτόμες προσπάθειες και ιδέες.   

Επεξ/σία από insomnia.gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...