Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχω πει στη περιοχή μου πετάνε πολλά αεροπλάνα/ελικόπτερα μάλιστα πετάνε σε εξαιρετικά χαμηλό ύψος όπου φαίνονται ολοκάθαρα, είναι σαν να περνάνε ξυστά από τη ταράτσα μας. Το βράδυ γενικά το παρακάνουν αλλά χθες έγινε το απίστευτο, Περάσανε 9 το ένα μετά το άλλο και μάλιστα ήταν της πολιτικής αεροπορίας. Το βλέπα και δε το πίστευα σε βαθμό που έπαθα ένα μίνισοκ. Λέω δε μπορεί να περνάνε τόσοοοοο πολλά και τόσο χαμηλά, μπορεί να βρίσκομαι σε όνειρο ή κάτι τέτοιο. Εντωμεταξύ δε καταννοώ πως γίνεται να πετάνε τόσο πολλά σε τόσο μικρή απόσταση το ένα από το άλλο και σε τόσο χαμηλό ύψος, μάλιστα όλα της πολιτικής αεροπορίας. Δε καταννοώ γιατί το κάνουν αυτό το βράδυ και όχι το πρωί. Πάντα τα έτρεμα για να πω την αλήθεια και έχω δει πολλούς εφιάλτες με αεροπλάνα που πέσανε. Όσες φορές πέταξα δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω πίσω και ειδικά στο ελευθέριος βενιζέλος σου δημιουργεί την αίσθηση ότι θα πέσεις στη θάλασσα κατά τη προσγείωση, ο απόλυτος τρόμος. 

Δεν είναι επικύνδυνο να πετάνε τόσο πολλά μαζί σε τέτοια απόσταση? και πως απογειώθηκαν τόσο πολλά τόσο γρήγορα?

Εδώ έχουμε και αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας. Αναρωτιέμαι αν γίνει κανάς πόλεμος αν θα περνάνε με το κιλό ή αυτά που πανε για αναχαιτήσεις φεύγουν από αλλού? Πάντως στις πυρκαγίες περνάει πολύ πράγμα.

Δημοσ.

Αφου είσαι δίπλα στο αεροδρόμιο τι περίμενες;Σε λίγο καιρό θα σταματησουν τα πυροσβεστικά και τα πολιτικά για τον χειμώνα.

Τα αμάξια να φοβάσαι και όχι τα αεροπλάνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...