Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Ημουν ανεργος και επειδη τα 400ε δεν μου φτανουν για να ζησω,αναγκαστικα επιασα δουλεια σε ενα περιπτερο σκυβοντας το κεφαλι και δεχτηκα οτι χαρτι μου εφερε για υπογραφη...650ε παιρνω με 6 στα 7 την εβδομαδα μεροκαματα για 9ωρες...παρακαλω μην αναφερθειτε περι εκμεταλλευσης και περι παραιτησης δεν γνωριζετε σε ποσο δυσκολη θεση βρισκομαι βιοποριστικα οποτε μην με στεναχωρησετε παραπανω παρακαλω...λοιπον το ερωτημα μου ειναι στην αναγγελια προσληψης γραφει τα παρακατω ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20:00-22:00 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00-22:00 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ x ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) ΚΩΔ. * ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΤΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΩΡΟΜΙΣ ΘΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 533002 0 227,50 3,90 ΝΑΙ ΟΧΙ Ποσα ενσημα ειναι αυτα μηνιαιως?? πρεπει να προσεξω κατι αλλο?? ευχαριστω εκ των προτερων δεν εχω την δυνατοτητα να απευθυνθω σε λογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα