kakos84 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας. Λογω μετακομισης στο νεο σπιτι που θα παω θα εχω ιντερνετ με ταχυτητα 2. Λογο του οτι δε με καλυπτει και θελω να παρω απο ενα φιλο που ειναι 3 χιλιομετρα μακρια μου.θελω μια κερεα να πιανω το ρουτερ του φιλου μου( εχει 100αρα) .εχετε να μου προτεινετε κατι?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Έχετε οπτική επαφή; ειναι πολλα βέβαια τα τρία χιλιόμετρα
kakos84 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Έχετε οπτική επαφή; ειναι πολλα βέβαια τα τρία χιλιόμετρα Οχι έχει ένα βουναλάκι και κάποια σπίτια και δέντρα η κανονική απόσταση είναι 1.5χιλ λόγω των εμποδίων λέω 3
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Η ταράτσα σου με την ταράτσα του έχουν οπτική επαφή ή το βουναλάκι και τα δέντρα κόβουν τα πάντα; Δε μας δίνεις ένα στίγμα σε χάρτη με τα 2 σημεία; Δε χρειάζεται να καρφώσεις ακριβώς αν φοβάσαι για τις πληροφορίες που θα δώσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, kakos84 είπε Οχι έχει ένα βουναλάκι και κάποια σπίτια και δέντρα η κανονική απόσταση είναι 1.5χιλ λόγω των εμποδίων λέω 3 Δεν έχει καμια τυχη η σκεψη σου. Ξέχνα το 2
xx1100 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν έχει καμια τυχη η σκεψη σου. Ξέχνα το 👍 Χωρίς οπτική επαφή >τπτ. Δες ΟΤΕ Booster (αν έχεις καλό 4g στο σπίτι)
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 On 01/10/2020 at 23:08, kakos84 said: Οχι έχει ένα βουναλάκι και κάποια σπίτια και δέντρα η κανονική απόσταση είναι 1.5χιλ λόγω των εμποδίων λέω 3 χωρις οπτικη επαφη δυστυχως δεν θα παιξει εκτος αν μπει και ενδιαμεσο σημειο για να εχεις οπτικη επαφη 1
kakos84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 sorri για την καθυστέρηση τελικά άκυρο λόγο το βουναλάκι πρέπει να βάλω 3 μεταδότες που δεν γίνετε δυστυχώς ευχ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα