Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας. Λογω μετακομισης στο νεο σπιτι που θα παω θα εχω ιντερνετ με ταχυτητα 2. Λογο του οτι δε με καλυπτει και θελω  να παρω απο ενα φιλο που ειναι 3 χιλιομετρα μακρια μου.θελω μια κερεα να πιανω το ρουτερ του φιλου μου( εχει 100αρα) .εχετε να μου προτεινετε κατι?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Έχετε οπτική επαφή;

ειναι πολλα βέβαια τα τρία χιλιόμετρα

Οχι έχει ένα βουναλάκι και  κάποια σπίτια και δέντρα η κανονική απόσταση είναι 1.5χιλ λόγω των εμποδίων λέω 3

Δημοσ.

Η ταράτσα σου με την ταράτσα του έχουν οπτική επαφή ή το βουναλάκι και τα δέντρα κόβουν τα πάντα; Δε μας δίνεις ένα στίγμα σε χάρτη με τα 2 σημεία; Δε χρειάζεται να καρφώσεις ακριβώς αν φοβάσαι για τις πληροφορίες που θα δώσεις.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kakos84 είπε

Οχι έχει ένα βουναλάκι και  κάποια σπίτια και δέντρα η κανονική απόσταση είναι 1.5χιλ λόγω των εμποδίων λέω 3

Δεν έχει καμια τυχη η σκεψη σου.

Ξέχνα το

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν έχει καμια τυχη η σκεψη σου.

Ξέχνα το

👍

Χωρίς οπτική επαφή >τπτ. 

Δες ΟΤΕ Booster (αν έχεις καλό 4g στο σπίτι) 

Δημοσ.
On 01/10/2020 at 23:08, kakos84 said:

χωρις οπτικη επαφη δυστυχως δεν θα παιξει εκτος αν μπει και ενδιαμεσο σημειο για να εχεις οπτικη επαφη 

• Sad 1
Δημοσ.

sorri για την καθυστέρηση τελικά άκυρο λόγο το βουναλάκι πρέπει να βάλω 3 μεταδότες που δεν γίνετε δυστυχώς ευχ για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...