Προς το περιεχόμενο

Olympic Idea - Scam/Pyramid Scheme μέσω Facebook?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας,

Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων εάν αυτό το post δεν ταιριάζει σε αυτό το thread. Το επέλεξα λόγω άλλων παρόμοιων αναρτήσεων με "περίεργα" sites.

Ένας άκυρος γνωστός μου, με τον οποίο είμαστε φίλοι στο Facebook μου έστειλε το εξής περίεργο μήνυμα: (εικ-1, εικ-2). Ολόιδιο μήνυμα έτυχε να στείλουν και σε έναν φίλο μου: (εικ-3)

screenshot_1screenshot_2screenshot_3

Γενικά επέμενε πολύ με έχει πρήξει να μιλήσουμε μέσω τηλεφώνου ή messenger και φαντάζομαι γιατί θέλει να μου κάνει κάποιου είδους προσφορά στυλ Herbal Life...

Εν τέλει μου είπε, αφού τον ρώτησα, ότι δουλεύει για μια εταιρεία Olympic Idea. Με ένα γρήγορο Google βρίσκω το εξής site και όλο περισσότερο μου βρωμάει η υπόθεση. Κάτω-κάτω αναφέρει το εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει σε ανεξάρτητο συνεργάτη της Olympic Idea και
σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Aν αναζητάτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, αυτή βρίσκεται εδώ: www.olympicidea.com

Το site τους, τα βιντεάκια και η όλη φάση μου βρωμάει για κάποιου είδους scam, pyramid scheme, κάτι τέτοιο. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Τί λέτε; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Την έχετε ξαναδεί αυτή την Olympic Idea;

• Thanks 1
Δημοσ.

έχουν και έχουν περάσει φρούτα πολλά με το συγκεκριμένο σκεπτικό. Κάποιοι γίνονται πλούσιοι απλά φέρνοντας και άλλα άτομα που τους λένε ότι θα γίνουν πλούσιοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...