miltgiorg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα περιεργο προβλημα. Εχω intel core i3 8100 και motherboard : gigabyte z370p D3. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν συνδεω τον δευτερο εσωτερικο δισκο που ειναι για αποθηκευση ο υπολογιστης δεν ανοιγει εχει απλα μαυρη οθονη. Μολις αποσυνδεω τον δισκο και λειτουργει ο ενας και μοναδικος M2 kingston που ειναι και εκει που εχω βαλει τα windows ο υπολογιστης ανοιγει. Του εκανα φορματ στον υπολογιστη γιατι νομιζα οτι θα λυνοτανε και δυστυχως μετα το φορματ ακομα οταν συνδεω τον δισκο δεν μου ανοιγει ο υπολογιστης. O δισκος ειναι hdd 1tb τις WD ( νομιζω ). Εχω μπει bios και εχω απενεργοποιησει τον δευτερο δισκο και σαν πρωτος ο M2 και δεν κανει τιποτα παλι. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. ΥΓ: Η υγεια του δισκου ειναι 100% συμφωνα με τον hard disk essential YΓ2: Απο τις 10 προσπαθειες θα ανοιξει την μια φορα με τον δισκο ενεργοποιημενο
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, miltgiorg είπε ΥΓ: Η υγεια του δισκου ειναι 100% συμφωνα με τον hard disk essential Του WD; 4 λεπτά πριν, miltgiorg είπε ο υπολογιστης δεν ανοιγει εχει απλα μαυρη οθονη. Γυρίζουν τα ανεμιστηράκια; 1
miltgiorg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Του WD; Γυρίζουν τα ανεμιστηράκια; Ναι ναι του WD ειναι 100%. Γυριζουν κανονικα τα ανεμιστηρακια του υπολογιστη αφου βγαζει και το logo των windows 10 και οτι φορτωνει και μολις γινεται μαυρη η οθονη για να ανοιξει το πσ παραμενει μαυρη αντι να ανοιξει. Μολις αποσυνδεω τον δισκο δουλευουν ολα τελεια.
ExTaCy1337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, miltgiorg είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα περιεργο προβλημα. Εχω intel core i3 8100 και motherboard : gigabyte z370p D3. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν συνδεω τον δευτερο εσωτερικο δισκο που ειναι για αποθηκευση ο υπολογιστης δεν ανοιγει εχει απλα μαυρη οθονη. Μολις αποσυνδεω τον δισκο και λειτουργει ο ενας και μοναδικος M2 kingston που ειναι και εκει που εχω βαλει τα windows ο υπολογιστης ανοιγει. Του εκανα φορματ στον υπολογιστη γιατι νομιζα οτι θα λυνοτανε και δυστυχως μετα το φορματ ακομα οταν συνδεω τον δισκο δεν μου ανοιγει ο υπολογιστης. O δισκος ειναι hdd 1tb τις WD ( νομιζω ). Εχω μπει bios και εχω απενεργοποιησει τον δευτερο δισκο και σαν πρωτος ο M2 και δεν κανει τιποτα παλι. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. ΥΓ: Η υγεια του δισκου ειναι 100% συμφωνα με τον hard disk essential YΓ2: Απο τις 10 προσπαθειες θα ανοιξει την μια φορα με τον δισκο ενεργοποιημενο Οταν εκανες φορματ ειχες και τον δευτερο δισκο συνδεμενο; Υπαρχει περιπτωση να περασαν και εκει αρχεια και να κανουν conflict. Θα μπορουσες να κανεις hot plug τον HDD αφου μπουταρεις τα Windows και να τον κανεις ενα φορματ ( τον δευτερο σκληρο) λογικα μετα θα δουλεψει. 1
boombastik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 'Οταν έχεις μ2 ο σατα σκληρός δεν μπορεί να είναι στο σατα port 0. Βάλτον σε άλλο σατα port. 1
miltgiorg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, boombastik είπε 'Οταν έχεις μ2 ο σατα σκληρός δεν μπορεί να είναι στο σατα port 0. Βάλτον σε άλλο σατα port. Το αλλαξα και τον εχω κλεισει 4 φορες και ανοιγει κανονικα το ειχα στο port 1 και το εβαλα στο port 2. 7 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Οταν εκανες φορματ ειχες και τον δευτερο δισκο συνδεμενο; Υπαρχει περιπτωση να περασαν και εκει αρχεια και να κανουν conflict. Θα μπορουσες να κανεις hot plug τον HDD αφου μπουταρεις τα Windows και να τον κανεις ενα φορματ ( τον δευτερο σκληρο) λογικα μετα θα δουλεψει. Οχι οχι το ειχα βγαλει τον δισκο ( Μην γινει κανα λαθος και αντι να κανω φορματ στο Μ2 κανω στο hdd και τα χασω ολα ) Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας μεχρι στιγμης με την αλλαγη του πορτ απο 1 σε 2 που το ειχα δουλευει μια χαρα. Εαν παλι μου το ξανακανει θα επανέλθω. 2
boombastik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αν το ξανακάνει απλά άλλαξε το sata καλώδιο και θα είναι οκ.
miltgiorg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, boombastik είπε Αν το ξανακάνει απλά άλλαξε το sata καλώδιο και θα είναι οκ. Ευχαριστω παρα πολυ.
ExTaCy1337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μάθαμε κ κατι καινούργιο σήμερα, δεν έτυχε ούτε να δω m2 από κοντά μέχρι στιγμής 11 ώρες πριν, boombastik είπε 'Οταν έχεις μ2 ο σατα σκληρός δεν μπορεί να είναι στο σατα port 0. Βάλτον σε άλλο σατα port. 1
boombastik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Για την συγκεκριμένη μητρική πάντα μιλούσα που κάνει share το sata 0 με το m2. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε δεν έτυχε ούτε να δω m2 από κοντά μέχρι στιγμής Ομοιοπαθής! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα