Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  θελω να αγορασω  συνδρομη  για το νετφλιχ..

Τι διαφορες εχει το ελληνικο νετφλιχ  με το αμερικανικο νετφλιχ-??

το   αμερικανικο νετφλιχ περιλαμβανει  ελληνικους  υποτιτλους?

Επεξ/σία από technotrance
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, technotrance είπε

το   αμερικανικο νετφλιχ περιλαμβανει  ελληνικους  υποτιτλους?

οχι.

Δημοσ.

α) αφου το ξέρεις γιατί ρωτας; 

β) δεν έχει, αν το account σου ειναι ελληνικό θα έχει για λίγο καιρό ελληνικούς υπότιτλους και μετα θα γυρισει μονο του μονο στα αγγλικά, θα έχει ελληνικούς υπότιτλους μονο στα Netflix Originals. 

γ) αν αμερικανικό netflix εννοείς να εχεις βαλει αμερικανικα στοιχεία και να βλέπεις απο Ελλάδα χωρίς VPN, σε λιγο καιρό θα βλέπεις ελληνικό περιεχόμενο αρα θα έχεις "ελληνικό" netflix. Με οτι αυτο συνεπάγεται. 

δ)με VPN βλέπω και Αμερικανικο, Ελληνικό και Ολλανδικο και Γερμανικό Netflix ανάλογα που συνδεθώ, ενω εχω αυτο που εσύ λες Ελληνικό Netflix. Έτσι δουλεύει το Netflix, ελληνικούς υπότιτλους θα έχουν τα Netflix originals ωπου και αν συνδεθείς γιατι δεν τίθεται θεμα πνευματικων δικαιωμάτων. 

Μπορει πλέον να κλειδωθει το θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Talepwros είπε

α) αφου το ξέρεις γιατί ρωτας; 

β) δεν έχει, αν το account σου ειναι ελληνικό θα έχει για λίγο καιρό ελληνικούς υπότιτλους και μετα θα γυρισει μονο του μονο στα αγγλικά, θα έχει ελληνικούς υπότιτλους μονο στα Netflix Originals. 

γ) αν αμερικανικό netflix εννοείς να εχεις βαλει αμερικανικα στοιχεία και να βλέπεις απο Ελλάδα χωρίς VPN, σε λιγο καιρό θα βλέπεις ελληνικό περιεχόμενο αρα θα έχεις "ελληνικό" netflix. Με οτι αυτο συνεπάγεται. 

δ)με VPN βλέπω και Αμερικανικο, Ελληνικό και Ολλανδικο και Γερμανικό Netflix ανάλογα που συνδεθώ, ενω εχω αυτο που εσύ λες Ελληνικό Netflix. Έτσι δουλεύει το Netflix, ελληνικούς υπότιτλους θα έχουν τα Netflix originals ωπου και αν συνδεθείς γιατι δεν τίθεται θεμα πνευματικων δικαιωμάτων. 

Μπορει πλέον να κλειδωθει το θέμα. 

κοιτα εμενα  καποιος μου  εδωσε  αμερικανικα στοιχεία με το αμερικανικο νετφλιχ   και να βλέπω   απο Ελλάδα ..  χωρις  vpn 

Αν βαλω vpn στο αμερικανικο νετφλιχ  θα  βλεπω ταινιες με greek subs/??

Επεξ/σία από technotrance
Δημοσ.
Μόλις τώρα, technotrance είπε

κοιτα εμενα  καποιος μου  εδωσε  αμερικανικα στοιχεία με το αμερικανικο νετφλιχ   και να βλέπω   απο Ελλάδα ..  χωρις  vpn 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Talepwros είπε

Αν βαλω vpn στο αμερικανικο νετφλιχ  θα  βλεπω ταινιες με greek subs/?? χωρις να αλλαξει  σε  ελληνικο περιεχομενο>?

Δημοσ.

Μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι δε θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Έχω "Ελληνικό" netflix, αλλά ζω στην Ταϊλάνδη. Τους πρώτους μήνες μου έβγαζε κατά κύριο λόγο το Ελληνικό περιεχόμενο. Έπειτα, άρχισε να βγάζει το Ταϊλανδικό και δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους σε όλα, εκτός από τα Netflix originals. Το ίδιο συμβαίνει και με το "Αμερικανικό" netflix. Είναι όπως ακριβώς στο εξηγεί ο Talepwros.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...