pug_f_e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 παρακαλω να απαντησει μονο οποιος ξερει στην πλαφονιερα εχει 2 λαμπακια αριστερα-δεξια , τα γνωστα τ10 w5w θεωρητικα η καταναλωση του ειναι 5 watt to καθενα ποσα watt πιστευετε θα μπορουσε να σηκωσει η γραμμη? δηλαδη αμα βαλω π.χ μια Ledoseira στο καθενα 2 Μετρα 15 watt , θα εχω προβλημα? θελω να βαλω φωτισμο στα ποδια οταν ανοιγει η πορτα , και το κοκκινο φωτακι ασφαλειας στη πορτα οταν ανοιγει
Cell_7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Βρες το διάγραμμα του οχήματος, δες τι συσκευές συνδέονται στο κύκλωμα και τι σου επιτρέπει η ασφάλεια.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Προσθεσε ενα ρελεδακι αν τα αμπερ ειναι περισσότερα απο αυτα που θέλεις
pug_f_e Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Στις 4/10/2020 στις 3:16 ΜΜ, Cell_7 είπε Βρες το διάγραμμα του οχήματος, δες τι συσκευές συνδέονται στο κύκλωμα και τι σου επιτρέπει η ασφάλεια. Που μπορώ να το βρω αυτό; Στις 4/10/2020 στις 6:18 ΜΜ, NikosKallithea είπε Προσθεσε ενα ρελεδακι αν τα αμπερ ειναι περισσότερα απο αυτα που θέλεις Για αμπερ δε ξερω... Για watt ξέρω ότι από 5 που είναι μάλλον το.κανονικο, Εγώ μπορεί.να θέλω 10 η 15 π.χ
NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, pug_f_e είπε Που μπορώ να το βρω αυτό; Για αμπερ δε ξερω... Για watt ξέρω ότι από 5 που είναι μάλλον το.κανονικο, Εγώ μπορεί.να θέλω 10 η 15 π.χ Watt÷Volt=Amper
pug_f_e Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Watt÷Volt=Amper Ok Νίκο ευχαριστώ. Άρα δηλαδη άμα βάλω Σύνολο2 μέτρα λεντοταινια π.χ 15 watt/12 volt , είναι 1.25 αμπερ. Υποθέτω όταν λες τα αμπερ που θέλω.. εννοείς τα αμπερ που μπορεί να σηκώσει η γραμμή. Και πως το βρίσκω αυτο; Πάντως αν κατάλαβα καλά μιλάμε για 1 με 3 αμπερ Σύνολο π.χ. Αν δε κάνω λάθος όλες οι ασφάλειες του αυτοκινήτου, άρα λογικά και το πάχος των καλωδίων σηκώνουν 10 αμπερ σιγουρα
NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Εμπειρικά να σου που οτι στα αυτικινητα ειναι σχεδον αδύνατον να βρεις ασφάλεια κατω απο 10Α. Οποτε προχωρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα