lyda94 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα! Αν είναι σε λάθος μέρος το θέμα, παρακαλώ διορθώσετε με. Αλλάξαμε τα office στη δουλειά και βάλαμε τα 16, με windows 10. Από τις αρχές που βάλαμε τα 16, έχω πρόβλημα με τα email (Outlook). Όταν κάνω απάντηση σε όλους ή προώθηση μηνύματος, λαμβάνω αυτό το μήνυμα με το 503 error. Όταν δημιουργώ νέο μήνυμα, δεν υπάρχει θέμα και το μέιλ φεύγει κανονικά. Οι συνάδελφοι στους υπόλοιπους υπολογιστές με τις ίδιες ρυθμίσεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές, ssl 465 κλπ. Ο τεχνικός δεν μπορεί να βρει λύση! Έχει κάνεις καμιά ιδέα? Έχει γίνει κουραστικό!
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, lyda94 είπε Παιδιά καλησπέρα! Αν είναι σε λάθος μέρος το θέμα, παρακαλώ διορθώσετε με. Αλλάξαμε τα office στη δουλειά και βάλαμε τα 16, με windows 10. Από τις αρχές που βάλαμε τα 16, έχω πρόβλημα με τα email (Outlook). Όταν κάνω απάντηση σε όλους ή προώθηση μηνύματος, λαμβάνω αυτό το μήνυμα με το 503 error. Όταν δημιουργώ νέο μήνυμα, δεν υπάρχει θέμα και το μέιλ φεύγει κανονικά. Οι συνάδελφοι στους υπόλοιπους υπολογιστές με τις ίδιες ρυθμίσεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές, ssl 465 κλπ. Ο τεχνικός δεν μπορεί να βρει λύση! Έχει κάνεις καμιά ιδέα? Έχει γίνει κουραστικό! Δες τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω... https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_outlook-mso_other-mso_2007/503-valid-rcpt-command-must-precede-data/c9f20070-7021-460b-adda-b1cfe81b8162
lyda94 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Τα έχουμε κάνει αυτά με το smtp κλπ και δεν φέρνει αποτέλεσμα. Αυτό με το quota δεν ξέρω τι είναι 😛
lyda94 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Σε περίπτωση που βοηθήσω κάποιον που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα... Το πρόβλημα τελικά το δημιουργούσε ο ΟΤΕ!! Κάποια στιγμή κόλλησε όλο το Outlook, δεν κατέβαζε τίποτα, κλείσαμε για 5 λεπτά το ρούτερ και μετά έφτιαξαν όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα