Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ήθελα να ρωτησω αν γίνεται να πουλήσω αυτοκίνητο το οποίο έχει αγοραστεί με δόσεις και δεν έχει αποπληρωθεί ακόμη. 

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, treli_rodia είπε

Καλησπερα, θα ήθελα να ρωτησω αν γίνεται να πουλήσω αυτοκίνητο το οποίο έχει αγοραστεί με δόσεις και δεν έχει αποπληρωθεί ακόμη. 

Ευχαριστώ πολύ

Αν έχει παρακράτηση, που λογικά έχει, δεν γίνεται, πρέπει να εξοφληθεί πρώτα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, treli_rodia είπε

Ευχαριστώ πολύ

Όπως είπε και @papp0us

99.9% έχεις παρακράτηση κυριοότητας.

Οπότε πρέπει να αποπληρώσεις όλο το ποσό του δανείου στη τράπεζα , σου δίνει χαρτί η τράπεζα για την αποπληρωμή , το πας στην αντιπροσωπεία - έμπορο που το αγόρασες και υπάρχει η παρακράτηση και σε 2-3 ημέρες (μπορεί και ποιο γρήγορα ανάλογα τον έμπορο) παίρνεις την νέα άδεια χωρίς την παρακτράτηση.

Μετά είσαι έτοιμος για την πώληση

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Αν βρεις κάποιο κοροϊδο ολα γίνονται

Τι εννοείς ρε μαν πως θα κάνει την μεταβίβαση ?

Δημοσ.

Πάντως σε συνέχεια όσων λέγαμε και στο άλλο νήμα, στο Focus δεν μου είχαν κάνει παρακράτηση, η άδεια από τη 1η μέρα βγήκε στο όνομά μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, treli_rodia είπε

Ευχαριστώ πολύ

Όχι πρωτα πρεπει να γίνει εξόφληση και αρση παρακρατηση κυριοτητας!!!

5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Πάντως σε συνέχεια όσων λέγαμε και στο άλλο νήμα, στο Focus δεν μου είχαν κάνει παρακράτηση, η άδεια από τη 1η μέρα βγήκε στο όνομά μου 

Η αδεια στο ονομα σου θα βγει αλλα θα υπαρχει και αναγραφη "παρακρατηση κυριοτητας"

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 1
Δημοσ.

Στο ονομα σου θα είναι,πως αλλιώς ; αλλά θα γράφει κάπου παρακράτηση κυριότητας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

Όχι πρωτα πρεπει να γίνει εξόφληση και αρση παρακρατηση κυριοτητας!!!

Η αδεια στο ονομα σου θα βγει αλλα θα υπαρχει και ανγραφη "παρακρατηση κυριοτητας"

Αυτο, η αδεια βγαινει στο ονομα του ιδιοκτητη αλλα υπαρχει παρακρατηση κυριοτητας στο Υπουργειο.

Δημοσ.

Δε το είπα καλά

Δεν έχει παρακράτηση η άδεια 

Θυμάστε σε ποιο νταμάκι φαίνεται ;  

Αν θυμάμαι καλά στις παρατηρήσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Αν θυμάμαι καλά στις παρατηρήσεις.

Και εγώ έτσι νομίζω

Και ξαναλέω, στη δικιά μου δε γράφει κάτι :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αν δεν γράφει δεν θα έχει...

Μπορεί απλά να ξέχασαν να το γράψουν στην άδεια.Αλλά στον φάκελο του αυτοκινητου να υπάρχει η παρατήρηση.

Δημοσ.

Εγώ που ρώτησα στην τράπεζα πάντως όταν  εξόφλησα το δάνειο μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι 

Μη μου βάζετε ιδέες τώρα...

Πως να το ψάξω ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ που ρώτησα στην τράπεζα πάντως όταν  εξόφλησα το δάνειο μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι 

Μη μου βάζετε ιδέες τώρα...

Πως να το ψάξω ; 

Αν έχεις πάρει καταναλωτικό δάνειο δεν έχει παρακράτηση.

Αν έχεις πάρει το δάνειο μέσω εμπόρου συνήθως έχει (εκτός αν μιλάμε για μικρό ποσό).

Σε κάθε περίπτωση στην διεύθυνση μεταφορών της περιφέρειας που έγινε η μεταβίβαση θα μάθεις.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...