AristidisZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Αν έχεις πάρει καταναλωτικό δάνειο δεν έχει παρακράτηση. Καταναλωτικό είχα, thanks
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ που ρώτησα στην τράπεζα πάντως όταν εξόφλησα το δάνειο μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι Μη μου βάζετε ιδέες τώρα... Πως να το ψάξω ; Ανάλογα τι δανειο ήταν.Αν ήταν με ενέχυρο το αμάξι έπρεπε να γράφει παρακράτηση.Αν ήταν καταναλωτικό ή με εγγύηση κάτι αλλο τότε οχι.
Salvation81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αν έχεις πάρει καταναλωτικό δάνειο δεν έχει παρακράτηση. Αν έχεις πάρει το δάνειο μέσω εμπόρου συνήθως έχει (εκτός αν μιλάμε για μικρό ποσό). Σε κάθε περίπτωση στην διεύθυνση μεταφορών της περιφέρειας που έγινε η μεταβίβαση θα μάθεις. Αν ειχε παρει καταναλωτικο δεν το ειχε πληρωσει ντουκου ομως; Μπερδευτηκα λιγο
AristidisZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν ειχε παρει καταναλωτικο δεν το ειχε πληρωσει ντουκου ομως; Μπερδευτηκα λιγο Κόπηκε απόδειξη στο όνομα μου με όλο το ποσόν και απλά είχα ένα δάνειο στην ford bank, η οποία μετά από κάνα δυο μήνες έφυγε από Ελλάδα (νομίζω γενικά από Ευρώπη) το οποίο κατόπιν μεταφέρθηκε στην Εθνική
Salvation81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κόπηκε απόδειξη στο όνομα μου με όλο το ποσόν και απλά είχα ένα δάνειο στην ford bank, η οποία μετά από κάνα δυο μήνες έφυγε από Ελλάδα (νομίζω γενικά από Ευρώπη) το οποίο κατόπιν μεταφέρθηκε στην Εθνική Οποτε ειναι σαν να το πληρωσες ντουκου, απλα μετα εσυ ειχες να κανεις με την τραπεζα. Τωρα ναι οκ, δεν ηξερα οτι γινεται αυτο βεβαια (μπραβο στην Ford).
WireFire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Στις 6/10/2020 στις 3:39 ΜΜ, treli_rodia είπε Καλησπερα, θα ήθελα να ρωτησω αν γίνεται να πουλήσω αυτοκίνητο το οποίο έχει αγοραστεί με δόσεις και δεν έχει αποπληρωθεί ακόμη. Ευχαριστώ πολύ Εξαρταται πως το αγορασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα