teotsiposg4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, πέρσι τον Σεπτέμβρη υπέγραψα συμβόλαιο με τη Vodafone για 2 χρόνια.. Τώρα ολοκληρώθηκε ο 1ος χρόνος και μιας και αλλάζω κατοικία και πολη , σκέφτομαι να αλλάξω και σύνδεση γιατί βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά + ότι μου είπαν από τη Vodafone ότι για να μεταφέρω τη γραμμή από την παλιά πόλη στην καινουρια πρέπει να περιμένω 1 μήνα (!). Γνωρίζει κανένας το ποσό που θα κληθω να πληρώσω σε περίπτωση που αλλάξω εν τέλει γραμμή; Έχει να κάνει και με το διάστημα που παρέμεινα στην εταιρία? (Πχ άλλο ποσό θα πλήρωνα αν έσπαγα το συμβόλαιο στον πρώτο μήνα και άλλο τώρα?)
Salvation81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Το ποσο συνηθως εχει να κανει με το ποσος καιρος σου εχει απομεινει, δεν εχεις τα χαρτια που υπεγραψες;
teotsiposg4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Το ποσο συνηθως εχει να κανει με το ποσος καιρος σου εχει απομεινει, δεν εχεις τα χαρτια που υπεγραψες; Σίγουρα τα έχω, απλά τώρα με τη μετακόμιση επικρατεί ένας χαμός. Μάλλον θα πάω από κοντά να ρωτήσω
thanasis00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Και με τηλέφωνο βγάζεις άκρη, ακόμα και με το live chat που έχουν. Έκανα και εγώ την ίδια ερώτηση (για να διακόψω τις υπηρεσίες μετά από 8 μήνες) και μου είπαν ένα εξωφρενικό ποσό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα