Προς το περιεχόμενο

Τιμη ΓΥΡΟΣ - Ψητοπωλεια


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 191
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Διαβάζω τα σχόλια σας και βλέπω οτι το 2.40 θεωρείται ακριβό, τι να πούμε κι εμείς στη θεσσαλονικη που ενα πιτογυρο κάνει 3.30

Η τιμή έχει ανέβει, δεν λέω. Ωστόσο για ποια πτώση ποιότητας μιλάτε;  Μήπως ξεχνάτε ότι παλιά το πιτογυρο είχε πιο πολλά μπαχαρικά από κρέας; Ότι γάντια φορούσαν μόνος στα γκουντις και με το

Βιομηχανοποιημένα άνοστα σουβλάκια στο 99% των μαγαζιών που ο κόσμος τα τρώει απλά από συνήθεια και "παράδοση" πλέον. Ενθαρρυντικά κάποια posts από άτομα που μποϊκοτάρουν αυτή τη σαπίλα των τελευ

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έχουν γίνει ουκ ολίγα λάθη σε παραγγελίες λόγω "χαλασμένου" τηλεφώνου, οπότε το αποφεύγω.

Επιπλέον η επανάληψη των στοιχείων μου, στα μαγαζιά που δεν κρατάνε "αρχείο". Όχι ευχαριστώ...

Γενικότερα τα πάντα είναι πιο σίγουρα και γρήγορα όταν έχει γίνει η παραγγελία "εγγράφως" από ότι προφορικά.

Σε εμένα σπανίως γίνονται λάθη σε τηλεφωνικές παραγγελίες, στατιστικά έχουν γίνει πολύ περισσότερα λάθη αν παω εκεί και τα πάρω μόνος μου.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κομμένος είναι, απλά τον ζεσταίνεις.

Εκεί να δεις ποιότητα..

ενω αυτος που τρως εσυ απο τα ψητωπολεια ειναι χοιρινο σφαγμενο της ωρας ειδικη παραγγελια μονο για σενα φανταζομαι ε ?

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλοκαίρι είδα πως μεταφέρουν τα κρέατα μερικά "γυράδικα", μόνο γύρος δε λέγεται αυτό που πουλάνε. Πίσω στο πορτμπαγκάζ τα είχε ο τύπος, είχε 35 βαθμούς θυμάμαι εκείνη τη μέρα, δε θέλω να μάθω πόσες ώρες τα χτυπούσε ο ήλιος εκεί πέρα. Τέτοιο κρέας, με κατεψυγμένες πατάτες και απαράδεκτο ψωμάκι το πουλάνε 3,30 και πάει ο κόσμος και λέει μέτα "από τους καλύτερους γύρους της περιοχής έχει αυτός". Μετά από αυτά που έχω δει τα τελευταία χρόνια σταμάτησα να τρώω και εγώ πιτόγυρα, ίσως φάω ένα κάθε δίμηνο. Προτιμώ να πάρω φιλέτο κοτόπουλο ή χοιρίνο, να το κόψω κομματάκια και να τα ρίξω στο τηγάνι με λίγο λάδι, μαζί με πατάτες στο φόυρνο και πίτες από το σούπερμάρκετ. Έτσι, ξέρεις τουλάχιστον τι τρως, και σου βγαίνει και πολύ φθηνότερα.

  • Like 3
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
54 λεπτά πριν, psi1984 είπε

ενω αυτος που τρως εσυ απο τα ψητωπολεια ειναι χοιρινο σφαγμενο της ωρας ειδικη παραγγελια μονο για σενα φανταζομαι ε ?

Εμένα ούτως ή άλλως που θα φάω σουβλάκια μία, άντε δύο φορές το μήνα, δε με απασχολεί η ποιότητα, αρκεί να είναι γευστικό και να κατεβαίνει αέρας.

Ίσα-ίσα που έχω πει τόσες φορές ότι προτιμώ το λιγδιάρικο να το ευχαριστηθώ αφού δεν το τρώω συχνά.

Απλά, είναι που είναι τυποποιημένος ο γύρος στα ψητοπωλεία, αν είναι να πάρω και απ' το supermarket βράστα.

Πάντως ένας φίλος που έχει πάρει κάποιες φορές μου έχει πει ότι είναι νόστιμος.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 6/10/2020 στις 9:53 ΜΜ, OliverTwist1985 είπε

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1519664/akrivo-paramenei-soyvlaki-konta-sta-3-eyro-skarfalose-i-timi-toy-vid

θυμαστε περσι τα ρεπορταζ που ελεγαν για την τιμη του τυλιχτου και ποσο ακρίβυνε η τιμη;  σημερα, ακομα και με 13% ΦΠΑ πλεον, η τιμες ειναι το ιδιο.

τα σχολια σας

όταν έχουν πάει στο θεό οι τιμές, μετά δεν πέφτουν διότι ο Ελληνας σκέφτεται εφήμερα 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα μου αρεσε που πριν κανα χρονο οταν ανακοινωθηκε οτι η τιμη του σουβλακιου θα παει στα 3 ευρω εγινε χαμος. Και βγηκαν κ ειπα ΟΧΙ μην αγχωνεστε δεν θα παει 3 ευρω! Στην ζουλα λοιπον και σιγα σιγα το ανεβασαν στα 2.8! και μαλιστα σαπια 2.8! Δεν μπορω να δεχθω το θεμα του κορονοϊου γιατι οι μονοι που δουλευαν καθε μερα αρα δεν στεκει οτι ειχαν μειωμενη εργασια!!! Αλλα δεν μπορω να δεχθω οτι πηγαινουν το σουβλακι απο 2.5-3.3 και δν σταματαμε να τρωμε! εχει γινει αστειο το θεμα. 2 σουβλακια να κοστιζουν σχεδον οσο μια πιτσα!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
7 λεπτά πριν, cricket είπε

Στην Αγιου Δημητριου και στο Νεο κοσμο εχει τυλιχτα με 1.5 για οποιον ενδιαφερεται.

απο αυτα που φτιαχνουν οι πακιστανοι οταν μαζευουν τα αδεσποτα;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε

απο αυτα που φτιαχνουν οι πακιστανοι οταν μαζευουν τα αδεσποτα;

Σε αλλες ευρωπαικες χωρες τρωνε αλογα νομιμοτατα καλη ιδεα στη κριση να το επεκτεινουμε να πεσει η τιμη δε νομιζεις ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
15 λεπτά πριν, cricket είπε

Στην Αγιου Δημητριου και στο Νεο κοσμο εχει τυλιχτα με 1.5 για οποιον ενδιαφερεται.

Πα να δω να κανω ψιψιψι αμα δεν εμφανιστει ουδεμια γαλη δε θα παρω :P

  • Haha 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
9 ώρες πριν, momentum είπε

Συμφωνω, αλλα οταν μεταβληθηκε ο ΦΠΑ γιατι οι μαγκες τα καρπωθηκαν τα κερδη και εκαναν τουμπεκι? Δεν ειναι υπερκερδος αυτο?

Άνοιξε κι εσύ άμα νομίζεις ότι έχει υπερκέρδος. 

Εγώ θα πουλάω 10 ευρώ το ένα γιατί έτσι γουστάρω, μην αγοράσεις αν δεν σ' αρέσει. Δεν με νοιάζει και να πεινάς, σκασίλα μου.

Ελεύθερη αγορά λέγεται.

  • Thanks 1
  • Sad 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατηγορούμε το efood  αλλά και τα γυραδικα εκτός efood ίδιες τιμές έχουν!

στο θέμα της ποιότητας νομίζω ότι είναι σε καλό επίπεδο. άλλωστε το χοιρινό είναι πολύ φθηνο κρέας δεν υπάρχει λόγος να βάλει κάποιος "σάπιο" κρέας.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Άνοιξε κι εσύ άμα νομίζεις ότι έχει υπερκέρδος.

Δεν έχει δηλαδή;

Δεν παίζει κάποιος που ανοίγει σουβλατζίδικο να βγάζει απλά κανά χιλιάρικο καθαρό κέρδος, και για μένα καλά κάνει να βγάζει αρκετά περισσότερα αφού έχει τόσα στο κεφάλι του (ενοίκια, προμηθευτές, προσωπικό, εφορία, αναδουλειές κ.λπ.).

Θεωρώ ότι για να μπει κάποιος σε όλη αυτή τη διαδικασία (και δε μιλάω για ψητοπωλείο της γειτονιάς με πενιχρούς τζίρους) θα έχει στο μυαλό του να βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 2Κ€/μήνα.

Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το λέω εγώ που είμαι στην απ' έξω. Αν ο σουβλατζής θέλει να βάζει τσέπα 3Κ€/μήνα, μπορεί να "κατηγορηθεί" για υπερκέρδος; 

Αν βάζει τσέπα 4Κ€/μήνα τον παίρνει να ρίξει λίγο τις τιμές;

Επεξ/σία από phanispal
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν έχει δηλαδή;

Δεν παίζει κάποιος που ανοίγει σουβλατζίδικο να βγάζει απλά κανά χιλιάρικο καθαρό κέρδος, και για μένα καλά κάνει να βγάζει αρκετά περισσότερα αφού έχει τόσα στο κεφάλι του (ενοίκια, προμηθευτές, προσωπικό, εφορία, αναδουλειές κ.λπ.).

Θεωρώ ότι για να μπει κάποιος σε όλη αυτή τη διαδικασία (και δε μιλάω για ψητοπωλείο της γειτονιάς με πενιχρούς τζίρους) θα έχει στο μυαλό του να βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 2Κ€/μήνα.

Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το λέω εγώ που είμαι στην απ' έξω. Αν ο σουβλατζής θέλει να βάζει τσέπα 3Κ€/μήνα, μπορεί να κατηγορηθεί για υπερκέρδος; 

Αν βάζει τσέπα 4Κ€/μήνα τον παίρνει να ρίξει λίγο τις τιμές;

Τίποτα δεν κατάλαβες από το ποστ μου.

Όχι, δεν θα ρίξω τις τιμές. Εγώ θέλω 100Κ στην "τσέπα" το μήνα. Ή μάλλον 500Κ.

Δεν έχουμε κοινοκτημοσύνη. Δεν είμαστε σοβιέτ.

Ελεύθερη αγορά λέγεται.

  • Like 2
  • Haha 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.