FiR3FoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Μου έπεσε η μηχανή την κράτησα αλλά βρήκε δεξιά μπρος κάτω στο πεζοδρόμιο και έγινε αυτό 😭😭 πιστεύετε θα διορθωθεί αν το πάω τοπικά; Έχει μικροραγισμα . Μου είπανε για paintbull? Αξίζει η θα με γδάρουν χωρίς αποτέλεσμα καλό; 😭😭 Και μια δεύτερη
greekfragma Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 πλαστική ποδιά σκούτερ είναι; αν ναι μη σε αγχώνει το ράγισμα. είναι τόσο μεγάλο το κομμάτι και δένει παντού που αυτό που βλέπεις είναι τελείως ανάξιο επισκευής. μια αλοιφούλα ελαφριά να φύγει η ασπρίλα από το πεζοδρόμιο και λίγο μανό από τη κοπέλα σου για τα νύχια που να ταιριάζει το κόκκινο.
FiR3FoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε πλαστική ποδιά σκούτερ είναι; αν ναι μη σε αγχώνει το ράγισμα. είναι τόσο μεγάλο το κομμάτι και δένει παντού που αυτό που βλέπεις είναι τελείως ανάξιο επισκευής. μια αλοιφούλα ελαφριά να φύγει η ασπρίλα από το πεζοδρόμιο και λίγο μανό από τη κοπέλα σου για τα νύχια που να ταιριάζει το κόκκινο. Ναι scooter ειναι το SYM Cruisym. Είμαι να σκασω!!! Δεν ξερω αν καταφερω να κοιμηθω αποψε ! Νταξει γνωριζω οτι ετσι κι αλλιως φτιαχνεται υλικες ζημιές είναι. Απλα το γαμωτο ειναι ξερεις!
greekfragma Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, FiR3FoX είπε Ναι scooter ειναι το SYM Cruisym. Είμαι να σκασω!!! Δεν ξερω αν καταφερω να κοιμηθω αποψε ! Νταξει γνωριζω οτι ετσι κι αλλιως φτιαχνεται υλικες ζημιές είναι. Απλα το γαμωτο ειναι ξερεις! να σκας μονο για τα έμψυχα. τα άψυχα φτιάχνονται είτε έτσι είτε αλλιώς. μη χάνεις τον ύπνο σου για χαζομάρες. όλοι μας σε 2 ρόδες κάποια στιγμή πέσαμε, και όποιος δεν έπεσε θα έρθει η στιγμή. Ας είναι μόνο πλαστικά και χαζοτούμπες. κάνε οτι σου είπα παραπάνω να φτιάξεις τοπικά τα σημαδάκια και φρόντιζε να έχεις τα υπόλοιπα σωστά. (λαστιχα-καθρεφτες-φρενα) και εξοπλισμό για σένα κράνος μπουφάν γάντια μποτάκια.
FiR3FoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, greekfragma είπε να σκας μονο για τα έμψυχα. τα άψυχα φτιάχνονται είτε έτσι είτε αλλιώς. μη χάνεις τον ύπνο σου για χαζομάρες. όλοι μας σε 2 ρόδες κάποια στιγμή πέσαμε, και όποιος δεν έπεσε θα έρθει η στιγμή. Ας είναι μόνο πλαστικά και χαζοτούμπες. κάνε οτι σου είπα παραπάνω να φτιάξεις τοπικά τα σημαδάκια και φρόντιζε να έχεις τα υπόλοιπα σωστά. (λαστιχα-καθρεφτες-φρενα) και εξοπλισμό για σένα κράνος μπουφάν γάντια μποτάκια. Έχεις δίκιο αλλά είναι ήταν αυτόματη η αντίδραση ψύχραιμα πλέον που το σκέφτομαι όλα οκ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα