Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια χρεωστική κάρτα για αγορές η αναλήψεις μετρητών από χώρες εξωτερικού χωρίς μεγάλες προμήθειες και χωρίς να ζητάνε φωτό διαβατηρίου η αστυνομικές ταυτότητας το λέω αυτό επειδή επιφυλάσσομε να δίνω τα στοιχειά μου λόγο ασφαλείας. 

Δημοσ.

Που σου ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο;Ανέπαφα γίνονται σε καταστήματα οπότε κανείς δεν ελέγχει.

Θα πας σε χωρα με άλλο νόμισμα;Γενικότερα για να αποφύγεις έξοδα βγάλε  revolut.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, takossss είπε

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια χρεωστική κάρτα για αγορές η αναλήψεις μετρητών από χώρες εξωτερικού χωρίς μεγάλες προμήθειες και χωρίς να ζητάνε φωτό διαβατηρίου η αστυνομικές ταυτότητας το λέω αυτό επειδή επιφυλάσσομε να δίνω τα στοιχειά μου λόγο ασφαλείας. 

Λογικό είναι να ζητάνε, στην Τράπεζα όταν πας ή οπουδήποτε αλλού σε υπηρεσία δεν δίνεις την ταυτότητα σου?

14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Που σου ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο;Ανέπαφα γίνονται σε καταστήματα οπότε κανείς δεν ελέγχει.

Θα πας σε χωρα με άλλο νόμισμα;Γενικότερα για να αποφύγεις έξοδα βγάλε  revolut.

Για να ενεργοποιήσεις Revolut δίνεις στοιχεία από τα παραπάνω... Όπως αναφέρθηκε!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Λογικό είναι να ζητάνε, στην Τράπεζα όταν πας ή οπουδήποτε αλλού σε υπηρεσία δεν δίνεις την ταυτότητα σου?

Για να ενεργοποιήσεις Revolut δίνεις στοιχεία από τα παραπάνω... Όπως αναφέρθηκε!

Κάτσε γιατί εγώ αλλιώς το κατάλαβα,ότι του ζητάνε ταυτότητα στις συναλλαγές.

Αυτό που ζητάει ο φίλος δεν γίνεται.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κάτσε γιατί εγώ αλλιώς το κατάλαβα,ότι του ζητάνε ταυτότητα στις συναλλαγές.

Αυτό που ζητάει ο φίλος δεν γίνεται.

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει τί προσπαθεί να κάνει γιατί μου μυρίζει στη μέση "εμβάσματα" όπου προμήθειες σίγουρα θα υπάρχουν...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, takossss είπε

Πρέπει να σκεφτείς το ανάποδο. Και η τράπεζα για τη δική της ασφάλεια θέλει να ξέρει τα στοιχεία σου. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να μετακινεί βρώμικο χρήμα.

Αν ψάξεις στο google θα δεις κάτι ανώνυμες κάρτες αλλά ξέρω καν τι παίζει και δε νομίζω να εννοούν ότι δεν χρειάζονται στοιχεία για να την αποκτήσεις. Είναι κάπως απίθανο.

Δημοσ.

Καλησπέρα ευχαριστώ για τής απαντήσεις σας εννοώ οτι ψύλλοβοβαμαι να δώσω το διαβατήριο μου η την ταυτότητα μου μην βρω κανένα μπελά σε ξένη εταιρεία. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, takossss είπε

Καλησπέρα ευχαριστώ για τής απαντήσεις σας εννοώ οτι ψύλλοβοβαμαι να δώσω το διαβατήριο μου η την ταυτότητα μου μην βρω κανένα μπελά σε ξένη εταιρεία. 

Αμα φοβάσαι τόσο πολύ μονο μετρητα .

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, takossss είπε

Με λιγα λογια ΟΧΙ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...