Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Z Fold2 Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την έλευση του Samsung Galaxy Z Fold 2, μια νέα γενιά στην foldable σειρά κινητών της εταιρείας είναι γεγονός.

Η Samsung πρώτη κυκλοφόρησε στο εμπόριο ένα κινητό αναδιπλούμενης οθόνης και από τότε, άλλοι κατασκευαστές είτε «απάντησαν» στον νοτιοκορεάτη γίγαντα, είτε ξεκίνησαν να βλέπουν πιο... ζεστά την προοπτική μιας νέας υπό-κατηγορίας και τί αυτό μπορεί να σημαίνει για την κολοσσιαία παγκόσμια αγορά των smartphones.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η πρώτη προσπάθεια απευθυνόταν ξεκάθαρα στους λάτρεις της τεχνολογικής καινοτομίας και όχι τόσο σε power users ή το απλό κοινό – ελέω της τιμής λιανικής αλλά και των χαρακτηριστικών του. Τα σχόλια του κοινού φάνηκε να εισακούστηκαν, με την Samsung να έχει πραγματοποιήσει διάφορες αλλαγές σε αρκετούς τομείς.

Οπότε μένει το εξής ερώτημα που θα απαντήσουμε μέσα από το κείμενό μας: μπορεί ο διάδοχος να αναπτύξει πάνω σε όσα πέτυχε το πρωτότυπο, αλλά και να διορθώσει τις αστοχίες του;

Για αρχή, ας πάμε από έξω προς τα μέσα. Διπλωμένο, το κινητό ενσωματώνει μια εξωτερική οθόνη Super AMOLED ανάλυσης HD+, διαστάσεων 6.2” και αναλογίας 25:9, με το λόγο διάστασης να αποτελεί μια παράξενη επιλογή που παραμένει από την πρώτη εκδοχή τού Fold. Πρακτικά, μιλάμε για μια οθόνη που ενδείκνυται όχι μονο για γρήγορες ματιές και ενέργειες όπως ίσχυε πέρσι, αλλά μπορούμε πιο εύκολα να τη χρησιμοποιήσουμε ως «κανονικό» smartphone. Βοηθά σίγουρα η μεγαλύτερη διάσταση και τα μικρά bezels ένας συνδυασμός που αποτελεί μια τεράστια βελτίωση συγκριτικά με την εξωτερική οθόνη τού Fold, όπου οι 4.6” ήταν μια... μικρογραφία δίπλα σε μοντέρνα smartphones. Επομένως, είναι μια πολύ καλή λύση ως βασική οθόνη σε περιπτώσεις όπου το ξεδίπλωμα δεν είναι εφικτό ή βολικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...