kotsos1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα στα μέλη, έχω κάνει αγορά από Bangood ένα Νοκια στις 6/8 και στις 25/8 μου εμφανίζει το σύστημα επιστροφή στην αποθήκη στο Λουξεμβουργο, τι να κάνω να την ακυρώσω και πως ακυρώνεται γιατί πρώτη φορά αγοράζω από εκεί επίσης δεν ξέρω πως να επικοινωνήσω με τον πωλητή για να του στείλω μνμ..
1ns0mn1a Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) refund apo banggood Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από 1ns0mn1a
kotsos1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Και που είναι αυτή η επιλογή γιατί δεν την βρισκω
kontow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Ακριβώς το ίδιο σε εμένα. Είχα παραγγείλει 2 κομμάτια του ίδιου κινητού κ είχα κάνει split order για λόγους τελωνείου. Τα αντικείμενα επέστρεψαν στην αποθήκη κ επικοινωνώ μαζί τους. Οι αθεόφοβοι μου πίστωσαν πίσω μόνο για το ένα τμχ το ποσό. Εδώ κ 3 εβδομάδες τους ρωτάω κ για το υπόλοιπο (15 ευρώ περίπου ακόμα), με πήγαιναν από εβδομάδα σε εβδομάδα κ σήμερα μου το έκαναν closed. Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω και refund δεν βλέπω ακόμα, αλλά το κόβω να θέλουν να το γλιτώσουν με παρελκυστικές μεθόδους. Μάλλον πάει για Paypal.. Να πώ όμως ότι δεν το περίμενα. Τα κινητά τα ήθελα κ απλώς η αποστολή τα επέστρεψε πίσω.
kotsos1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Και πως επικοινωνήσεις μαζί τους γιατί έχω δεν μπορώ να βρω ποιος είναι ο πωλητής για να στείλω μνμ ή που είναι η επιλογή για. dispute Πρώτη και τελευταία από Bangood που αγόρασα από εκεί Τουλάχιστον eBay και aliexpress είχα πάντα refund
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα