Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα μέλη, έχω κάνει αγορά από Bangood ένα Νοκια στις 6/8 και στις 25/8 μου εμφανίζει το σύστημα επιστροφή στην αποθήκη στο Λουξεμβουργο, τι να κάνω να την ακυρώσω και πως ακυρώνεται γιατί πρώτη φορά αγοράζω από εκεί επίσης δεν ξέρω πως να επικοινωνήσω με τον πωλητή  για να του στείλω μνμ.. 

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο σε εμένα. Είχα παραγγείλει 2 κομμάτια του ίδιου κινητού κ είχα κάνει split order για λόγους τελωνείου.

Τα αντικείμενα επέστρεψαν στην αποθήκη κ επικοινωνώ μαζί τους. Οι αθεόφοβοι μου πίστωσαν πίσω μόνο για το ένα τμχ το ποσό.

Εδώ κ 3 εβδομάδες τους ρωτάω κ για το υπόλοιπο (15 ευρώ περίπου ακόμα), με πήγαιναν από εβδομάδα σε εβδομάδα κ σήμερα μου το έκαναν closed.

Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω και refund δεν βλέπω ακόμα, αλλά το κόβω να θέλουν να το γλιτώσουν με παρελκυστικές μεθόδους.

Μάλλον πάει για Paypal..

Να πώ όμως ότι δεν το περίμενα. Τα κινητά τα ήθελα κ απλώς η αποστολή τα επέστρεψε πίσω.

Δημοσ.

Και πως επικοινωνήσεις μαζί τους γιατί έχω δεν μπορώ να βρω ποιος είναι ο πωλητής για να στείλω μνμ ή που είναι η επιλογή για. dispute

Πρώτη και τελευταία από Bangood που αγόρασα από εκεί 

Τουλάχιστον eBay και aliexpress  είχα πάντα refund

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...