Nikoaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, ανέβασα κάποια βίντεο και ξεκίνησα συνεργασία με το youtube για έσοδα. Στην πορεία βλέπω ότι τα views δεν είναι αρκετά για να μου αποφέρουν έσοδα που αξίζει να συνεχίσω την συνεργασία. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την διακόψω;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Nikoaos είπε Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την διακόψω; Εννοείς να διαγράψεις το κανάλι
Nikoaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Όχι. Εννοώ την συνεργασία με το youtube για τα έσοδα. Το κανάλι και τα βίντεο θέλω να παραμείνουν.
zanskou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Από τη στιγμη που θέλεις να κρατησεις online τα video τι σε πειράζει να εχεις ενεργό το monetization ; αφού δεν σου κοστίζει τιποτα.
WireFire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Και γιατι δεν το αφηνεις ως εχει? αφου δεν πληρωνεις τιποτα. Αν θελεις οπωσδηποτε να φυγεις εδω ειναι οι οδηγιες https://support.google.com/youtube/answer/7610994?hl=en 1
Nikoaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Γιατί σε μια συνεργασία πρέπει να κερδίζουν και οι δύο συνεργάτες Spoiler Spoiler 😉 Spoiler Τι όφελος έχω να αφήνω την google να πουλάει διαφημίσεις στα video , παίρνοντας όλα τα κέρδη; 21 ώρες πριν, WireFire είπε Και γιατι δεν το αφηνεις ως εχει? αφου δεν πληρωνεις τιποτα. Αν θελεις οπωσδηποτε να φυγεις εδω ειναι οι οδηγιες https://support.google.com/youtube/answer/7610994?hl=en Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
zanskou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Nikoaos είπε Γιατί σε μια συνεργασία πρέπει να κερδίζουν και οι δύο συνεργάτες Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων 😉 Απόκρυψη περιεχομένων Τι όφελος έχω να αφήνω την google να πουλάει διαφημίσεις στα video , παίρνοντας όλα τα κέρδη; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Διαφημίσεις στα βίντεο σου θα προβάλλονται έτσι κι αλλιώς. Σημασία έχει αν εσύ θα παίρνεις ενα μερίδιο (μικρό η μεγάλο) ή όχι
WireFire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Nikoaos είπε Γιατί σε μια συνεργασία πρέπει να κερδίζουν και οι δύο συνεργάτες Σε 1 χρονο τι βγαζεις περιπου?
SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, WireFire είπε Σε 1 χρονο τι βγαζεις περιπου? 3-5$ ανα 1000 views (αν και νομιζω το ποσο επεσε σε 2.5-4). @Nikoaos μπορεις απλα να απανεργοποιησεις το monetization στα video σου και να βγεις μονο εσυ χαμενος
WireFire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε 3-5$ ανα 1000 views (αν και νομιζω το ποσο επεσε σε 2.5-4). χαχαχαχαχα, καλο. Δεν ειναι τοσα πολλα. Εγω αλλο ρωτησα ομως κι εσυ δεν μπορεις να απαντησεις σε αυτο, μονο ο ts ξερει
SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, WireFire είπε χαχαχαχαχα, καλο. Δεν ειναι τοσα πολλα. Εγω αλλο ρωτησα ομως κι εσυ δεν μπορεις να απαντησεις σε αυτο, μονο ο ts ξερει Είναι καλά λεφτά αν δεν το πάρεις για χόμπι την όλη φάση του YouTube. Γιατί όσο ανεβαίνουν τα views, ανεβαίνουν και οι διαφημίσεις/χορηγίες που παίρνεις. Επισης, σου απάντησα σωστά όσον αφορά το YouTube. Αν εσύ τώρα τον ρωτάς για το εκκαθαριστικό του, άλλο αυτό.
rman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Πολύ δύσκολο να βρεις περισσότερα από τα 3-5$ ανά 1000 views που σου δίνει το Youtube. Σου μιλάω εκ πείρας, όχι στο youtube, αλλά στο διαδίκτυο γενικότερα. Ανέβαζε όσα περισσότερα videos μπορείς και θα αυξηθούν στην πορεία και τα κέρδη σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα