Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα κανάλι στο youtube, ανέβασα κάποια βίντεο και ξεκίνησα συνεργασία με το youtube για έσοδα. Στην πορεία βλέπω ότι τα views δεν είναι αρκετά για να μου αποφέρουν έσοδα που αξίζει να συνεχίσω την συνεργασία. 

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την διακόψω; 

Δημοσ.

Από τη στιγμη που θέλεις να κρατησεις online τα video τι σε πειράζει να εχεις ενεργό το monetization ; αφού δεν σου κοστίζει τιποτα.

Δημοσ.

Γιατί σε μια συνεργασία πρέπει να κερδίζουν και οι δύο συνεργάτες

Spoiler
Spoiler

😉

Spoiler

Τι όφελος έχω να αφήνω την google να πουλάει διαφημίσεις στα video , παίρνοντας όλα τα κέρδη;

21 ώρες πριν, WireFire είπε

Και γιατι δεν το αφηνεις ως εχει? αφου δεν πληρωνεις τιποτα. 

Αν θελεις οπωσδηποτε να φυγεις εδω ειναι οι οδηγιες https://support.google.com/youtube/answer/7610994?hl=en

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikoaos είπε

Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

😉

Απόκρυψη περιεχομένων

Τι όφελος έχω να αφήνω την google να πουλάει διαφημίσεις στα video , παίρνοντας όλα τα κέρδη;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Διαφημίσεις στα βίντεο σου θα προβάλλονται έτσι κι αλλιώς. Σημασία έχει αν εσύ θα παίρνεις ενα μερίδιο (μικρό η μεγάλο) ή όχι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikoaos είπε

Σε 1 χρονο τι βγαζεις περιπου? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, WireFire είπε

Σε 1 χρονο τι βγαζεις περιπου? 

3-5$ ανα 1000 views (αν και νομιζω το ποσο επεσε σε 2.5-4).

@Nikoaos μπορεις απλα να απανεργοποιησεις το monetization στα video σου και να βγεις μονο εσυ χαμενος

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

3-5$ ανα 1000 views (αν και νομιζω το ποσο επεσε σε 2.5-4).

χαχαχαχαχα, καλο. Δεν ειναι τοσα πολλα. Εγω αλλο ρωτησα ομως κι εσυ δεν μπορεις να απαντησεις σε αυτο, μονο ο ts ξερει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, WireFire είπε

χαχαχαχαχα, καλο. Δεν ειναι τοσα πολλα. Εγω αλλο ρωτησα ομως κι εσυ δεν μπορεις να απαντησεις σε αυτο, μονο ο ts ξερει

Είναι καλά λεφτά αν δεν το πάρεις για χόμπι την όλη φάση του YouTube. Γιατί όσο ανεβαίνουν τα views, ανεβαίνουν και οι διαφημίσεις/χορηγίες που παίρνεις. 

Επισης, σου απάντησα σωστά όσον αφορά το YouTube. Αν εσύ τώρα τον ρωτάς για το εκκαθαριστικό του, άλλο αυτό. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ δύσκολο να βρεις περισσότερα από τα 3-5$ ανά 1000 views που σου δίνει το Youtube.
Σου μιλάω εκ πείρας, όχι στο youtube, αλλά στο διαδίκτυο γενικότερα. Ανέβαζε όσα περισσότερα videos μπορείς και θα αυξηθούν στην πορεία και τα κέρδη σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...