Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι απατεώνες , έχω κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ζητώ μερική ανάληψη εδώ και 10 μέρες και κάνουν τους κουφούς. Σταμάτησαν να επικοινωνούν μαζί μου πάνω από 25 μέρες. Στην αρχή επικοινωνούσαμε δύο -τρεις φορές τώρα τίποτα .ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ!!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apapadag είπε

Είναι απατεώνες , έχω κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ζητώ μερική ανάληψη εδώ και 10 μέρες και κάνουν τους κουφούς. Σταμάτησαν να επικοινωνούν μαζί μου πάνω από 25 μέρες. Στην αρχή επικοινωνούσαμε δύο -τρεις φορές τώρα τίποτα .ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ!!!!

Mόνο το όνομα βάζεις και όλο για απάτες είναι τα αποτελέσματα.Που τους βρηκες βρε φίλε;  https://www.google.com/search?q=BROKERZ&rlz=1CAHNBM_enGB898&oq=BROKERZ&aqs=chrome..69i57j69i60l2&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apapadag είπε

Αν αυτοί είναι απατεώνες, εσύ τι είσαι που πίστεψες ότι θα σου χαρίσουν ζεστό χρήμα...;;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την συγκεκριμένη έχει βγάλει προειδοποίηση από το 2019 μέχρι και η επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Το αφήνω εδώ μπας και σωθεί κανένας στο μέλλον.

http://www.hcmc.gr/vdrv/elib/a8c97d018-280b-4323-ad2b-e2ce363e39ba-92668751-0&ved=2ahUKEwicje31k6XsAhUGDuwKHQJ5CQEQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw1VmgXrXoGu36A4S8uiXCgy

Επεξ/σία από dexterios
  • Like 1
Δημοσ.

Δημιουργεί όμως προβληματισμό το γεγονός ότι εμπιστευόμαστε έτσι εύκολα τον οποιονδήποτε. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τις εταιρίες αρπαχτες με τα φθηνά κινητά. Ο κόσμος δεν το ψάχνει λίγο καλύτερα.

Δημοσ.

Πως να μην εμπιστευτείς μια τέτοια εταιρία σε ένα τόσο διάσημο νησί! Λυπάμαι για την απώλεια των χρημάτων σου φίλε. Ελπίζω να μην έχασες πολύ κεφάλαιο τουλάχιστον και να έμαθες από το λάθος..

image.png.885c26172ea90b5d1fd569e358879a86.png

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου κάνει κακή εντύπωση που οι περισσότεροι με σκωπτικό τρόπο απαντούν στο δράμα που περνάει ο κάθε ένας που έχει πέσει θύμα αυτών των απατεώνων.Είμαι κι' εγώ ένας από αυτούς και θα περίμενα μια βοήθεια, ιδέα για το πως μπορούμε πραγματικά να συστρατευτούμε, θύματα και συνάνθρωποι γνώστες πραγμάτων για να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απάνθρωπους οικονομικούς δολοφόνους.Σήμερα είμαστε εμείς αγαπητοί φίλοι,αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι.Πώς μπορούν να συνεχίζουν οι συγκεκριμένοι ακόμη και σήμερα να λειτουργούν site,πλατφόρμα με γραφήματα κλπ.Εγώ ακόμη και σήμερα μπαίνω στον λογαριασμό μου και βλέπω ότι όλα είναι στάσιμα.Πρέπει να απαιτήσουμε να ληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες πανευρωπαϊκά θα έλεγα για λήξουν αυτές οι διαδυκτιακές εταιρείες απάτης.   

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kolazl είπε

Μου κάνει κακή εντύπωση που οι περισσότεροι με σκωπτικό τρόπο απαντούν στο δράμα που περνάει ο κάθε ένας που έχει πέσει θύμα αυτών των απατεώνων.Είμαι κι' εγώ ένας από αυτούς και θα περίμενα μια βοήθεια, ιδέα για το πως μπορούμε πραγματικά να συστρατευτούμε, θύματα και συνάνθρωποι γνώστες πραγμάτων για να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απάνθρωπους οικονομικούς δολοφόνους.Σήμερα είμαστε εμείς αγαπητοί φίλοι,αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι.Πώς μπορούν να συνεχίζουν οι συγκεκριμένοι ακόμη και σήμερα να λειτουργούν site,πλατφόρμα με γραφήματα κλπ.Εγώ ακόμη και σήμερα μπαίνω στον λογαριασμό μου και βλέπω ότι όλα είναι στάσιμα.Πρέπει να απαιτήσουμε να ληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες πανευρωπαϊκά θα έλεγα για λήξουν αυτές οι διαδυκτιακές εταιρείες απάτης.   

Το εντελώς ελάχιστο που πρέπει να κάνει κάποιος πριν βάλει χρήμα είναι να δει αν η κάθε εταιρεία που διαφημίζει ότι είναι broker εποπτεύεται από κάποια αρχή κεφαλαιαγοράς ώστε να τηρούνται κάποιοι στοιχειώδεις κανονισμοί και να υπάρχει ένα συνεγγυητικό κεφάλαιο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Όχι ότι έτσι καλύπτεσαι 100% από κάποιο κανόνι αλλά δεν είσαι και τελείως στον αέρα. Πχ degiro, etoro κτλ. έχουν κάποια εποπτεία όταν ανοίγουν λογαριασμό σε κάποιο πελάτη στην ευρωπαϊκή ένωση. Αυτή η Brokerz παίζει να μην έχουν ούτε γραφεία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποιοι έριξαν λένε 100 300k  σε αυτη την  πυραμιδα ponzi scheme!!χωρίς ποτέ να δουν γραφείο ή κατ ιδίαν κάποιο πρόσωπο.αν κατάλαβα καλά τα εμβάσματα τα στέλνανε Βουλγαρία αλβανια?τα θύματα τα ψάρευαν με voip τηλεφωνο στυλ +44....

Κάντε report gia to app tous... Τρελό σκηνικό έριξαν με το fake  app ..άλλο level nigerian scam!!!

..βρείτε κάποιον (π.χ. browining11)να σας βρει τον χώρο..... 

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
  • Confused 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειναι απατη. Και μαλιστα το ιδιο συνοθυλευμα απατεωνων τωρα κανει απατες προσφεροντας υπηρεσιες για να παρουν τα θυματα τα χρηματα πισω!! Προσοχη λοιπον, μονο απο τραπεζες η διωκτικες αρχες θα δουν τα θυματα χρηματα (οτι εχει απομεινει). Ενας απο τους εμβλεκομοενους ειναι ενας αλβανος ονοματι Amant Josifi. Ενα απλο google search με το ονοματα του και θα καταλαβαιτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...