grkostis Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Τον τελευταίο καιρό με εχουν τρελάνει να με πέρνουν τηλέφωνο και να μου λένε: Καλημέρα σας μπορούμε να σας βγάλουμε πιστωτική κάρτα χωρίς καν να εχετε εισόδημα αρκεί να αγοράσετε ενα απο τα προιόντα μας σε 24 άτοκες δόσεις χωρις να περιορίζεται το πιστωτικό όριο αγορών της πιστωτικής. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εγκρίνει η κάθε τράπεζα πιστωτική κάρτα απο την στιγμή που δεν εχει καποιο αποδεικτικό μέσο οτι υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής του χρέους απο τον καταναλωτή. Επίσης βλεπω κατα καιρούς ακόμα και αγγελίες σε γνωστη εφημερίδα αγγελιών που λεει ακριβώς το ιδιο πράγμα. Επιτέλους ποτε θα σταματήσει η εξαπάτηση του απλου καταναλωτή που πλέον ειναι ευκολο να καταλάβει οτι η περιουσία του κινδυνευει; Οι κάρτες που εκδιδονται φυσικά δεν ειναι πλαστές αρα οι τράπεζες συμμετέχουν στην παρανομία που λεει : Εγω σου δίνω πιστωτικό όριο 1,000 ευρω και κανε τις αγορές σου.Ενα πράγμα ομως δεν λεει και ας ειναι ευκολονόητο.ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τοτε ΧΑΘΗΚΕΣ.Θα σου πάρουμε ακόμα και τα βρακιά σου , η στην καλύτερη περίπτωση θα σου κατασχέσουμε το αυτοκινητο η το σπιτι που τυχόν εχεις. Προσοχη σε ολους. ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ Πλαστικό χρήμα χωρίς να μπορείτε να το αποπληρώσετε. Σταματήστε τους παπατζήδες που το παιζουν εκπροσωποι της καθε Χ τράπεζας και σας ανακοινώνουν οτι μπορείτε να εχετε πιστωτική κάρτα χωρις να εχετε εισόδημα. Υπάρχουν χιλιάδες θύματα (ευτυχώς εγω μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα) Που βρίσκεται η Ενωση Ελληνικών Τραπεζων;Τι κανει η πολιτεια για νας μας προστατέψει;Γιατι δεν τιμωρουν αυτους που μας δίνουν ενα οπλο με σκοπό να το στρεψουν στον ιδιο μας τον εαυτο?Μηπως οι Τράπεζες εχουν πλεον σκοπο να γίνουν αφεντικα σε καθε λογης περιουσια? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Vaghelas Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 grkostis, σωστή ή τοποθέτησή σου αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι για εδώ. Πάντως το κακό έχει παραγίνει με τι τράπεζες.
kavaliotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 grkostis η τοποθετηση σου ειναι σωστη αλλα θα σε προσκαλουσα για περαιτερω συζητηση στο http://www.mplampla.gr οπου ασχολουμαστε με τα θεματα που δεν μπορουμε να ποσταρουμε εδω μιας και δεν εχουν θεση εδω. Απο εκει και περα, μιας και θα το δουν το ποστ καποιοι, να ξερετε οτι αυτες οι "εταιριες" που σας προσφερουν ολα αυτα το μονο που κανουν ειναι να σας δινουν ενα προιον ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ σε σχεση με το ποσο κανει, οντως το προιον να το παραλαμβανετε αλλα παραλληλα η πιστωτικη καρτα που εχετε παρει να υπερχρεωνεται στο εξωτερικο αφου μιλαμε για κυκλωμα. Οποτε ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΟΤΕ! Η αφελεια σκοτωνει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.