Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, epicouros είπε

Δυστυχώς απο τι ειδα η κεραία εχει νόμιμη αδεια, οποτε δεν νομίζω οτι μπορώ να κανω και πολλά.

Επισης μπορεις να αιτηθεις επιτοπιο ελεγχο απο ΕΕΑΕ να τσεκαρουν οτι εκπεμπει μεσα στα επιτρεπτα ορια (εχει κοστος 160 ευρω).

https://eeae.gr/ασφάλεια-ακτινοβολιών/ρυθμιστικός-έλεγχος/μη-ιοντίζουσα-ακτινοβολία/μετρήσεις-ηλεκτρικών-και-μαγνητικών-πεδίων-υψηλών-συχνοτήτων

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, epicouros είπε

Δυστυχώς απο τι ειδα η κεραία εχει νόμιμη αδεια, οποτε δεν νομίζω οτι μπορώ να κανω και πολλά.

Γκαντεμιά....

Δημοσ.
17 ώρες πριν, epicouros είπε

Για ποιον λόγο θες να κάνεις κάτι;Τι πιστεύεις γίνεται λάθος με την κεραία αυτή;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, epicouros είπε

Κρατα μας ενημερους για το πώς θα παει η καταγγελια νομιμης και αδειοδοτημενης κεραιας, ναι;

Δημοσ.

Απο τι στιγμη που η κεραία ειναι νόμιμη δεν πρόκειται να ασχοληθώ ουτε λεπτο ξανα με αυτο το θέμα. Επισης δεν δινω δεκάρα αν βάλουν μια η δεκα κεραίες γυρω μου. Δεν ειμαι κανας τεχνοφοβικός.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2020 στις 8:32 ΠΜ, solution1 είπε

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μία τεχνική εταιρία η οποία πρότεινε την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο μπαλκόνι του γραφείου μας (1ος όροφος) με ενοίκιο 1000€ το χρόνο + το ρεύμα που θα καταναλώνει.

1000ε ειναι τσαμπε, 1500ε δινουν για απλη  διαφημιση στην οροφη περιπτερου.

Να σε ρωτησω, πιθανες επιπτωσεις στην υγεια σου απο την κεραια που θα εχεις διπλα σου δεν σε απασχολουν?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, rus είπε

Να σε ρωτησω, πιθανες επιπτωσεις στην υγεια σου απο την κεραια που θα εχεις διπλα σου δεν σε απασχολουν?

Αυτό σκέφτηκα και εγώ και αρνήθηκα να βάλουν κεραία στην άκρη στο μπαλκόνι μου…

Μετά αυτοί πήγαν στον γείτονα και αυτός δέχτηκε τα 1000 ευρώ και την έβαλαν στην άκρη του δικού του μπαλκονιού, δηλαδή 10 εκατοστά πιο δίπλα από εκεί που θα την έβαζαν σε εμένα…

Τώρα γλίτωσα από την ακτινοβολία και δεν έχω άγχος που να χρησιμοποιήσω τα 1000 παραπάνω ευρώ του ενοικίου…

*Τα παραπάνω είναι μια "φανταστική" απάντηση…

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Αυτό σκέφτηκα και εγώ και αρνήθηκα να βάλουν κεραία στην άκρη στο μπαλκόνι μου…

Μετά αυτοί πήγαν στον γείτονα και αυτός δέχτηκε τα 1000 ευρώ και την έβαλαν στην άκρη του δικού του μπαλκονιού, δηλαδή 10 εκατοστά πιο δίπλα από εκεί που θα την έβαζαν σε εμένα…

Τώρα γλίτωσα από την ακτινοβολία και δεν έχω άγχος που να χρησιμοποιήσω τα 1000 παραπάνω ευρώ του ενοικίου…

δε ξερω φιλε κατα ποσο σε απασχολει η ακτινοβολια, εγω παντω ουτε το ρουτερ μου δεν βαζω στο ιδιο με μενα δωματιο

• Confused 1
Δημοσ.

Αν σας κοπτει τόσο πολύ να δείτε τι συμβαίνει με την ΗΜ ακτινοβολία γυρω σας, αγοράστε έναν καλό μετρητή ΗΜ ακτινοβολίας που κάνει μερικές εκατοντάδες ευρώ και όχι κάτι του 50αρικου και μετρήστε να δείτε αν υπερβαινει τα όρια και να σας φύγει η απορία και το άγχος, έτσι κι αλλιώς ότι και να πούμε θεωρητικά για το τι συμβαίνει με ακτινοβολία ο καθένας θα λέει τα δικά του. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rus είπε

δε ξερω φιλε κατα ποσο σε απασχολει η ακτινοβολια, εγω παντω ουτε το ρουτερ μου δεν βαζω στο ιδιο με μενα δωματιο

Βρε καλά κάνεις και ελπίζω να έχεις πάρει όλα τα υπόλοιπα μέτρα…

Δηλαδή να ζεις σε απομονωμένη μονοκατοικία, πολύ μακριά από άλλες κατοικίες για να μην σε ενοχλούν τα wifi της γειτονιάς…

Να μην ανοίγεις δεδομένα του κινητού σου τηλεφώνου σχεδόν καθόλου…

Να έχεις καταργήσει όλες τις συσκευές που έχουν Bth (πχ τηλεοράσεις)..

Να έχεις θωρακίσει την οικοδομή σου με Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης, και στα παράθυρα αντίστοιχες κουρτίνες για να μην σε βομβαρδίζουν επι εικοσιτετραωρου ακτινοβολίες κινητής τηλεφωνίας, επίγειας τηλεόρασης, ραδιοκύματα πάσης φύσεως κλπ κλπ…

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, rus είπε

Μήπως έχεις έναν μικρότερο αδερφό που τον λένε Jimmy και είναι δικηγόρος; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Βρε καλά κάνεις και ελπίζω να έχεις πάρει όλα τα υπόλοιπα μέτρα…

Δηλαδή να ζεις σε απομονωμένη μονοκατοικία, πολύ μακριά από άλλες κατοικίες για να μην σε ενοχλούν τα wifi της γειτονιάς…

Να μην ανοίγεις δεδομένα του κινητού σου τηλεφώνου σχεδόν καθόλου…

Να έχεις καταργήσει όλες τις συσκευές που έχουν Bth (πχ τηλεοράσεις)..

"οι εγκαταστάσεις όλων των κεραιών θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 300 μέτρα από την περίμετρο των κτιριακών εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων"

Θεωρεις οτι αυτη η επισημη οδηγια ειναι μουφα?

Ποια wifi της γειτονιας? Για το δικο μου σου ειπα, γιατι να ειναι 20 ποντους αποσταση απο το κεφαλι μου και οχι σε αλλο δωματιο?

Κινητο δε κουβαλαω, το εχω μονο για τα απαραιτητα(password, επαληθευσεις και τετοια). Τη τηλεοραση δε μπορεις να την αποφυγεις, μιλαμε για πραγματα που μπορεις να αποφυγεις.

3 ώρες πριν, vs_skg είπε

Μήπως έχεις έναν μικρότερο αδερφό που τον λένε Jimmy και είναι δικηγόρος; 

Ο Jimmy Smits επαιζε καποτε στη σειρα "Οι δικηγοροι του Λος Αντζελες" ως Βικτορ Σιφουεντες. Οχι, δεν ειναι αδελφος μου

Untitled.jpg

• Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, rus είπε

"οι εγκαταστάσεις όλων των κεραιών θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 300 μέτρα από την περίμετρο των κτιριακών εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων"

Θεωρεις οτι αυτη η επισημη οδηγια ειναι μουφα?

Ποια wifi της γειτονιας? Για το δικο μου σου ειπα, γιατι να ειναι 20 ποντους αποσταση απο το κεφαλι μου και οχι σε αλλο δωματιο?

Κινητο δε κουβαλαω, το εχω μονο για τα απαραιτητα(password, επαληθευσεις και τετοια). Τη τηλεοραση δε μπορεις να την αποφυγεις, μιλαμε για πραγματα που μπορεις να αποφυγεις.

Ο Jimmy Smits επαιζε καποτε στη σειρα "Οι δικηγοροι του Λος Αντζελες" ως Βικτορ Σιφουεντες. Οχι, δεν ειναι αδελφος μου

Untitled.jpg

Τώρα κλέβεις και θα σε μαλώσω. Κάνεις quote κάτι που είχε προταθεί, κάποτε, και δεν πέρασε. Αυτό που ισχύει είναι

Σε περίπτωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας σε απόσταση μέχρι 300 μέτρων από την περίμετρο κτιριακών εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων, τα όρια έκθεσης του κοινού απαγορεύεται να υπερβαίνουν το 60% των νόμιμων ορίων ακτινοβολίας (άρθρο 35 § 3 του Ν. 4635/2019).

Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά που λες είναι επιπέδου να φοβάσαι να πέσει φωτιά να σε κάψει αν βρίσεις, δηλαδή μυθοπλασίες.

Υ.Γ Αυτόν εννοούσα, με αυτόν μοιάζεις (Better Call Saul)

image.png.22a487ba4bb7ba121482738bfc55c3d0.png

• Like 2
Δημοσ.

Εάν απαγορευοταν κεραία σε 300μ από νοσοκομεία και όλα όσα αναφέρει ο νόμος, τότε περιοχές όπως οι Αμπελόκηποι παίζει να μην είχαν ούτε μια κεραία κινητής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Εάν απαγορευοταν κεραία σε 300μ από νοσοκομεία και όλα όσα αναφέρει ο νόμος, τότε περιοχές όπως οι Αμπελόκηποι παίζει να μην είχαν ούτε μια κεραία κινητής. 

δε μπορουν να εφαρμοστουν ολοι οι νομοι, ενας αλλος πχ. λεει οτι πρεπει να ανοιξεις ψιλικατζιδικο ή φαρμακειο μονο σε αποσταση ταδε μετρων απο το πλησιεστερο, πραγμα που δε μπορει να συμβει

1 ώρα πριν, vs_skg είπε

Τώρα κλέβεις και θα σε μαλώσω. Κάνεις quote κάτι που είχε προταθεί, κάποτε, και δεν πέρασε.

.......................

Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά που λες είναι επιπέδου να φοβάσαι να πέσει φωτιά να σε κάψει αν βρίσεις, δηλαδή μυθοπλασίες.

Εκανα quote/εκλεψα απο τη προηγουμενη σελιδα. Αυτη ειναι η επισημη οδηγια, γιατι πιστευεις οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο τους ειδικους?

Η αγνοια ή η περιφρονηση κινδυνου δεν ειναι μυθοπλασια. Ασφαλως θα θεωρεις πως ουτε κορονοιος υπαρχει, ουτε μασκα χρειαζεται να φοραει κανεις.

1 ώρα πριν, vs_skg είπε

Υ.Γ Αυτόν εννοούσα, με αυτόν μοιάζεις (Better Call Saul)

image.png.22a487ba4bb7ba121482738bfc55c3d0.png

Εγω εννοουσα αυτον(L.A. Law), οπως ενας δικηγορος πας να περασεις αυτο που σε βολευει αγνοωντας τη πραγματικοτητα

https __prod.static9.net.jpg

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...