vs_skg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, rus είπε δε μπορουν να εφαρμοστουν ολοι οι νομοι, ενας αλλος πχ. λεει οτι πρεπει να ανοιξεις ψιλικατζιδικο ή φαρμακειο μονο σε αποσταση ταδε μετρων απο το πλησιεστερο, πραγμα που δε μπορει να συμβει Εκανα quote/εκλεψα απο τη προηγουμενη σελιδα. Αυτη ειναι η επισημη οδηγια, γιατι πιστευεις οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο τους ειδικους? Η αγνοια ή η περιφρονηση κινδυνου δεν ειναι μυθοπλασια. Ασφαλως θα θεωρεις πως ουτε κορονοιος υπαρχει, ουτε μασκα χρειαζεται να φοραει κανεις. Εγω εννοουσα αυτον(L.A. Law), οπως ενας δικηγορος πας να περασεις αυτο που σε βολευει αγνοωντας τη πραγματικοτητα Αυτό που έκανες quote είναι ένας άλλο χρήστης (που συνήθως λέει λάθος πράγματα btw), χωρίς να τσεκάρεις αν ισχύει αυτό που είπε (hint: δεν ισχύει). Αυτό που σου έγραψα εγώ, είναι *νόμος* του ελληνικού κράτους, τον οποίο μπορείς να βρεις και εδώ https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/570631/nomos-4635-2019 άρθρο 35, παρ. 3 Οπότε πασά μου αυτός που πάει κόντρα στους ειδικούς είσαι εσύ. Α και μάντεψε, εγώ λέω ότι ούτε η κεραία 5g, ούτε το μόντεμ σου κάνουν κακό, εσύ λες ότι σου κάνει κακό η συγκεκριμένη ακτινοβολία. Ένας από τους δύο είναι πράγματι σαν αυτούς που έλεγαν ότι δεν υπάρχει κορονοιός, αλλά δεν είμαι εγώ😃 1
rus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, vs_skg είπε Αυτό που έκανες quote είναι ένας άλλο χρήστης (που συνήθως λέει λάθος πράγματα btw), χωρίς να τσεκάρεις αν ισχύει αυτό που είπε (hint: δεν ισχύει). Αυτό που σου έγραψα εγώ, είναι *νόμος* του ελληνικού κράτους, τον οποίο μπορείς να βρεις και εδώ https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/570631/nomos-4635-2019 άρθρο 35, παρ. 3 Οπότε πασά μου αυτός που πάει κόντρα στους ειδικούς είσαι εσύ. Α και μάντεψε, εγώ λέω ότι ούτε η κεραία 5g, ούτε το μόντεμ σου κάνουν κακό, εσύ λες ότι σου κάνει κακό η συγκεκριμένη ακτινοβολία. Ένας από τους δύο είναι πράγματι σαν αυτούς που έλεγαν ότι δεν υπάρχει κορονοιός, αλλά δεν είμαι εγώ😃 Mη ψαχνεις σχοινι να κρατηθεις, δεν εχει σημασια ποιος ηταν ο χρηστης, παρεθεσα το κειμενο γιατι ηταν ευκαιρο και βαριομουν να ψαξω στο ιντερνετ. Δεν μεταβαλλεται η ουσια αν εχουν αλλαξει καποιες γραμμες, δεν αμφισβητουνται οι βλαβερες συνεπειες της ακτινοβολιας, βεζυρη μου😄 Δε μπορεις να συγκρινεις ενα οικιακο μοντεμ με μια κεραια κινητης, αλλο να κανεις 5 τσιγαρα την ημερα και αλλο 50. Δε μου ειπες, μασκα φορας σε κλειστους χωρους ή την θεωρεις περιττη? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από rus 1 1
vs_skg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, rus είπε Mη ψαχνεις σχοινι να κρατηθεις, δεν εχει σημασια ποιος ηταν ο χρηστης, παρεθεσα το κειμενο γιατι ηταν ευκαιρο και βαριομουν να ψαξω στο ιντερνετ. Δεν μεταβαλλεται η ουσια αν εχουν αλλαξει καποιες γραμμες, δεν αμφισβητουνται οι βλαβερες συνεπειες της ακτινοβολιας, βεζυρη μου😄 Δε μπορεις να συγκρινεις ενα οικιακο μοντεμ με μια κεραια κινητης, αλλο να κανεις 5 τσιγαρα την ημερα και αλλο 50. Δε μου ειπες, μασκα φορας σε κλειστους χωρους ή την θεωρεις περιττη? αρα είπες πατάτα, που εν τέλει δεν ισχύει, αλλά δεν έχει σημασία γιατί... reasons🤣 Δεν υπάρχουν ειδικοί που να συμφωνούν μαζί σου, τους φαντασιώθηκες. Αυτός που φαντασιώνεται απειλές είναι ο ψεκ, όχι το αντίθετο. Αντε καλή Κυριακή να χουμε και αν δεις τίποτα αεροπλάνα να αφήνουν χνάρια κρύψου😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις