Duke Nukem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους Μου μπλοκαρε τον λογαριασμο το φεισμπουκ αρχικα εγραφε για 3 μερες και μετα απο 2-3 προσπαθειες συνδεσης πηγε 7 μερες και τωρα απενεργοποιηθηκε Εγω πιστευω οτι μου εκλεισαν το προφιλ για παντα Τι κανω και πως επανερχομαι εστω και με αλλο λογαριασμο ;;;; Αν δεν επανερθει ο λογαριασμος σε μια εβδομαδα τοτε πρεπει να δρομολογησω καταστασεις καθως εχω στηριξει κατα ενα μερος την διαβιωση μου εκει με σελιδα και προσφατα ομαδα Εκανα λογαριασμο νεο αλλα δεν μπορω να στειλω αιτηματα σε φιλους γιατι πρεπει να εχω κοινους γνωστους κτλ Ο λογος διαγραφης ηταν μαλλον ανεβασμα βιντεο πολιτικων πεποιθησεων η φωτο πωλησης αντικειμενου (πινακας ναζι με διαγραφη σβαστικας) Πιστευω το πρωτο ομως η μπηκα στο ματι πολλων με την δραστηριοτητα μου παροτι ειχα μπλοκαρει πολλα ατομα και εμπορους Να αναφερω κι ενα παραξενο που εγινε στην προσπαθεια ανακτησης λογαριασμου Μου ζητηθηκε απο το φεισμπουκ επισημο εγγραφο για πιστοποιηση κι εστειλα αρχικα καρτα διαδρομων με την φωτο μου και μετα μπρος φωτο ταυτοτητας (η αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβαμαι γιαυτο ασχετα αν δεν εχω κανει κατι παρανομο) Εχει δικαιοδοσια το φεισμπουκ να ζηταει τετοια πραγματα ;;;; Εχει καποιος αναλογη εμπειρια να μου πει πως επεστρεψε αν επεστρεψε και τι βηματα εκανε ; Παρακαλω πολυ ας αποφυγουμε τα πολιτικα και εκφρασεις τυπου καλα να παθεις κτλ Πιστευω καθε εμποδιο οσο κι αν μας καθυστερει τελικα ειναι για καλο αρκει να υπαρχει πεισμα και θεληση Σας ευχαριστω Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Duke Nukem
george kesoglu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σου διεγραψαν τον λογαριασμό και δεν χαιρεσαι ???? !!!!! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από george kesoglu
Duke Nukem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, george kesoglu είπε Σου διεγραψαν τον λογαριασμό και δεν χαιρεσαι ???? !!!!! Οχι οταν εχεις στηριξει την διαβιωση σου εκει 4-5 χρονια σελιδα και 4-5 μηνες ομαδα και αν και δυσκολευομουν ηταν η μονη μορφη επικοινωνιας και εργασιας για μενα λογω βαρυκοιας και λογω ανεργιας Θα βρω την ακρη οσο κι αν παρει και θα τα καταφερω με οποιες απωλειες κι αν εχω πιστευω
kormos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Duke Nukem είπε Καλησπερα σε ολους Μου μπλοκαρε τον λογαριασμο το φεισμπουκ αρχικα εγραφε για 3 μερες και μετα απο 2-3 προσπαθειες συνδεσης πηγε 7 μερες και τωρα απενεργοποιηθηκε Εγω πιστευω οτι μου εκλεισαν το προφιλ για παντα Τι κανω και πως επανερχομαι εστω και με αλλο λογαριασμο ;;;; Αν δεν επανερθει ο λογαριασμος σε μια εβδομαδα τοτε πρεπει να δρομολογησω καταστασεις καθως εχω στηριξει κατα ενα μερος την διαβιωση μου εκει με σελιδα και προσφατα ομαδα Εκανα λογαριασμο νεο αλλα δεν μπορω να στειλω αιτηματα σε φιλους γιατι πρεπει να εχω κοινους γνωστους κτλ Ο λογος διαγραφης ηταν μαλλον ανεβασμα βιντεο πολιτικων πεποιθησεων η φωτο πωλησης αντικειμενου (πινακας ναζι με διαγραφη σβαστικας) Πιστευω το πρωτο ομως η μπηκα στο ματι πολλων με την δραστηριοτητα μου παροτι ειχα μπλοκαρει πολλα ατομα και εμπορους Να αναφερω κι ενα παραξενο που εγινε στην προσπαθεια ανακτησης λογαριασμου Μου ζητηθηκε απο το φεισμπουκ επισημο εγγραφο για πιστοποιηση κι εστειλα αρχικα καρτα διαδρομων με την φωτο μου και μετα μπρος φωτο ταυτοτητας (η αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβαμαι γιαυτο ασχετα αν δεν εχω κανει κατι παρανομο) Εχει δικαιοδοσια το φεισμπουκ να ζηταει τετοια πραγματα ;;;; Εχει καποιος αναλογη εμπειρια να μου πει πως επεστρεψε αν επεστρεψε και τι βηματα εκανε ; Παρακαλω πολυ ας αποφυγουμε τα πολιτικα και εκφρασεις τυπου καλα να παθεις κτλ Πιστευω καθε εμποδιο οσο κι αν μας καθυστερει τελικα ειναι για καλο αρκει να υπαρχει πεισμα και θεληση Σας ευχαριστω Δεν με αφορά το ΦΒ αλλά θεωρώ πως λόγω των πολιτικών που αναφέρεις έχει συμβεί...
george kesoglu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Duke Nukem είπε Οχι οταν εχεις στηριξει την διαβιωση σου εκει Τότε μεγάλο λάθος !!!! ειναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και εκφράζεις πολιτικές απόψεις , άσχετα εάν είναι σωστές ή λάθος οι απόψεις αυτές .
Duke Nukem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, george kesoglu είπε Τότε μεγάλο λάθος !!!! ειναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και εκφράζεις πολιτικές απόψεις , άσχετα εάν είναι σωστές ή λάθος οι απόψεις αυτές . Το διαπιστωσα οντως
Duke Nukem Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση για οποιον ξερει και θα ηθελα απαντηση αν υπαρχει ΠΟΣΑ ΡΙΠΟΡΤ Η ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ;;;;;; Ρωταω γιατι εμπλεξα με τρελη οικογενεια (χωρις καμια υπερβολη ο χαρακτηρισμος) 90% γυφτορομα (το καταλάβα πολυ αργα) Στην οποια επικειται αποφαση εκτελεσης εξωσης λογω απληρωτων ενοικιων εντος ημερων Εχθες η σημερα αυριο βγαινει η αποφαση οποτε σε 15-20 μερες το πολυ φευγουν συμφωνα με την δικηγορο μου (αλλο τζιμανι αρπαγας αυτο) Μετρησα συνολικα 91 προφιλ σε 5 ατομα με πολλες ενδιαμεσες παραλλαγες και το περιεργο ειναι οτι σε αναζητηση το φεις δεν τα δειχνει ολα Πολλα ανακαλυφθηκαν μεσα σε αλλα προφιλ και πολλα ακομη πιστευω εχουν διαφυγει Επισης πως μπορω να τους εκθεσω ανοικτα χωρις να βρω κανεναν μπελα κυριως για προστασια αλλων νοικοκυραιων που πιθανον βρεθουν να νοικιασουν το διαμερισμα τους διοτι πιστευω αυτο ειναι το επαγγελμα τους Να παιρνουν επιδοματα και να μην πληρωνουν τιποτα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Duke Nukem
kormos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, Duke Nukem είπε Μια ερωτηση για οποιον ξερει και θα ηθελα απαντηση αν υπαρχει ΠΟΣΑ ΡΙΠΟΡΤ Η ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ;;;;;; Ρωταω γιατι εμπλεξα με τρελη οικογενεια (χωρις καμια υπερβολη ο χαρακτηρισμος) 90% γυφτορομα (το καταλάβα πολυ αργα) Στην οποια επικειται αποφαση εκτελεσης εξωσης λογω απληρωτων ενοικιων εντος ημερων Εχθες η σημερα αυριο βγαινει η αποφαση οποτε σε 15-20 μερες το πολυ φευγουν συμφωνα με την δικηγορο μου (αλλο τζιμανι αρπαγας αυτο) Μετρησα συνολικα 91 προφιλ σε 5 ατομα με πολλες ενδιαμεσες παραλλαγες και το περιεργο ειναι οτι σε αναζητηση το φεις δεν τα δειχνει ολα Πολλα ανακαλυφθηκαν μεσα σε αλλα προφιλ και πολλα ακομη πιστευω εχουν διαφυγει Επισης πως μπορω να τους εκθεσω ανοικτα χωρις να βρω κανεναν μπελα κυριως για προστασια αλλων νοικοκυραιων που πιθανον βρεθουν να νοικιασουν το διαμερισμα τους διοτι πιστευω αυτο ειναι το επαγγελμα τους Να παιρνουν επιδοματα και να μην πληρωνουν τιποτα Δεν νομίζω πως με Ρομά θα βγάλεις άκρη... Καλή τύχη 🙂
StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 11/10/2020 στις 6:09 ΜΜ, Duke Nukem είπε Ο λογος διαγραφης Οι λογοι ειναι διαφοροι,και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις τον πραγματικό λογο. Απο εδω και περα κοιτα να αλλαξεις ιντερνετικες συνηθειες,και να κρατας για τον εαυτο σου ορισμενες δηλώσεις. Απο τα γραπτα σου εδω καταλαβαινω οτι μαλλον λες οτι σου ερθει στο φβ,οποτε καλο θα ηταν να μαζευτεις λιγο,για το δικο σου καλο. Και εμενα το 08 μου σβησαν 2 προφιλ επειδη εκραζα φουλ,οποτε πολυ απλα..σταμάτησα να κραζω.
Duke Nukem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οι λογοι ειναι διαφοροι,και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις τον πραγματικό λογο. Απο εδω και περα κοιτα να αλλαξεις ιντερνετικες συνηθειες,και να κρατας για τον εαυτο σου ορισμενες δηλώσεις. Απο τα γραπτα σου εδω καταλαβαινω οτι μαλλον λες οτι σου ερθει στο φβ,οποτε καλο θα ηταν να μαζευτεις λιγο,για το δικο σου καλο. Και εμενα το 08 μου σβησαν 2 προφιλ επειδη εκραζα φουλ,οποτε πολυ απλα..σταμάτησα να κραζω. Αν σου συνεβαινε οτι συμβαινει σε μενα χωρις να εχεις κανενα στηριγμα απο καπου και να νιωθεις οτι εισαι τελειως απροστατευτος θα ηθελα να δω πως θα αντιδρουσες εσυ Παντως εχεις ενα δικιο και αυτο το καταλαβαινω αλλα καπου νιωθεις οτι σε πνιγει και το αδικο και ξεσπας ειδικα οταν δεν εχεις καπου να μιλησεις και να σε καταλαβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα