Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

βάζω σήμερα 12 ευρώ κάρτα στην Q  και μου έρχεται μήνυμα πως ανανεώθηκε ο χρόνος ομιλίας. στο καπάκι μου λέει πως ενεργοποιήθηκε η προσφορά για 1500 λεπτά προς wind/q για ένα μήνα ΔΩΡΕΑΝ.

στο καπάκι, έρχεται μήνυμα στο οποίο λέει πως η ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για 1500 λεπτά ενεργοποιήθηκε έως τον Δεκέμβριο και πως αφαιρέθηκαν 1,70 ευρώ από την κάρτα!!!

καλώ την Q και μου λένε πως τα λεπτά είναι δωρεάν αλλά για να διατηρηθεί η προσφορά, η χρέωση είναι 1,70 ευρώ το 4μηνο!!! και μου λένε πως ο μόνος τρόπος να μην χρεώνομαι είναι η ανανέωση του χρόνου ομιλίας μέσω της εφαρμογής τους. στο ερώτημα πως είναι δυνατόν να μιλάνε για δωρεάν προσφορά αλλά να χρεώνουν κιόλας, μου απάντησαν πως δεν χρεώνουν τα λεπτά αλλά την ανανέωση της προσφοράς. τελειώνοντας να πω πως τρόπος να απενεργοποιηθεί η προσφορά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

δεν μου έχουν ξαναχρεώσει κάτι τέτοιο έως τώρα, έχει κανένας αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; πόσο νόμιμο είναι μα με χρεώνουν για μία προσφορά που λένε πως είναι δωρεάν αλλά δεν πρόκειται για προσφορά αλλά με χρεώνουν κανονικότατα για αυτήν; και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή μου;

Δημοσ.

Εάν δεν εστειλες μήνυμα να στην ενεργοποιήσουν η δεν έκανες κάτι άλλο κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Όχι για τα λεφτά αλλά για την πονηριά τους.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...