Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Για ερευνητικούς λόγους πρέπει να παραγγείλω ένα βιβλίο το οποίο (έχω ψάξει σε όλες τις μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να σκεφτείτε, μην το πάτε εκεί) κυκλοφορεί μόνο σε περιορισμένο αριθμό μεταχειρισμένων τεμαχιών στις ΗΠΑ. Το βρήκα μεταχειρισμένο σε ψιλολογική τιμή (90€) το θέμα είναι ότι τα μεταφορικά βγαίνουν περίπου 30-35€, ουσιαστικά ληστεία. Έχω ακούσει για κάτι υπηρεσίες που έχουν αποθήκες ανα τον κόσμο και τα στέλνουν σε εσένα αφού τα παραλάβουν. Αυτό το κάνουν κυρίως για να σου στείλουν πράγματα που κανονικά δεν μπορούν καν να πατήσουν στην χώρα σου. Απλώς ψάχνω αν μια στο εκατομμύριο μπορώ να γλιτώσω τόσα λεφτά από εγωισμό και μόνο. Το βιβλίο το χρειάζομαι όπως και να έχει.
papp0us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JohnGTA είπε Καλησπέρα. Για ερευνητικούς λόγους πρέπει να παραγγείλω ένα βιβλίο το οποίο (έχω ψάξει σε όλες τις μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να σκεφτείτε, μην το πάτε εκεί) κυκλοφορεί μόνο σε περιορισμένο αριθμό μεταχειρισμένων τεμαχιών στις ΗΠΑ. Το βρήκα μεταχειρισμένο σε ψιλολογική τιμή (90€) το θέμα είναι ότι τα μεταφορικά βγαίνουν περίπου 30-35€, ουσιαστικά ληστεία. Έχω ακούσει για κάτι υπηρεσίες που έχουν αποθήκες ανα τον κόσμο και τα στέλνουν σε εσένα αφού τα παραλάβουν. Αυτό το κάνουν κυρίως για να σου στείλουν πράγματα που κανονικά δεν μπορούν καν να πατήσουν στην χώρα σου. Απλώς ψάχνω αν μια στο εκατομμύριο μπορώ να γλιτώσω τόσα λεφτά από εγωισμό και μόνο. Το βιβλίο το χρειάζομαι όπως και να έχει. Αυτές οι υπηρεσίες είναι χρήσιμες μόνο σε περίπτωση που θες να αγοράσεις κάτι που ΔΕΝ πωλείται εκτός της συγκεκριμένης χώρας. Αν έχει διαθέσιμη αποστολή για Ελλάδα, 99.5% η απευθείας αποστολή είναι πιο φτηνή. Επίσης σχεδόν ολες αυτές οι εταιρίες στέλνουν το πακέτο σου με ταχυμεταφορική, που στην περίπτωση σου μπαίνει στη μέση και για το τελωνείο, αφού θα είναι ακριβότερο αν αναλάβει εκτελωνισμό μια ταχυμεταφορική. Σε συμφέρει να το πάρεις με EMS, αν κοιτάς απλά την τελική χρέωση, λογικά αυτή θα ειναι η φτηνότερη επιλογή συνολικά. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από papp0us
andreas1gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στις 12/10/2020 στις 3:26 ΜΜ, JohnGTA είπε Καλησπέρα. Για ερευνητικούς λόγους πρέπει να παραγγείλω ένα βιβλίο το οποίο (έχω ψάξει σε όλες τις μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να σκεφτείτε, μην το πάτε εκεί) κυκλοφορεί μόνο σε περιορισμένο αριθμό μεταχειρισμένων τεμαχιών στις ΗΠΑ. Το βρήκα μεταχειρισμένο σε ψιλολογική τιμή (90€) το θέμα είναι ότι τα μεταφορικά βγαίνουν περίπου 30-35€, ουσιαστικά ληστεία. Έχω ακούσει για κάτι υπηρεσίες που έχουν αποθήκες ανα τον κόσμο και τα στέλνουν σε εσένα αφού τα παραλάβουν. Αυτό το κάνουν κυρίως για να σου στείλουν πράγματα που κανονικά δεν μπορούν καν να πατήσουν στην χώρα σου. Απλώς ψάχνω αν μια στο εκατομμύριο μπορώ να γλιτώσω τόσα λεφτά από εγωισμό και μόνο. Το βιβλίο το χρειάζομαι όπως και να έχει. Πώς να γλυτώσεις χρήματα αφού θα πρέπει να πληρωθεί έχτρα και μια ενδιάμεση εταιρία;;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα