Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Silok είπε

Φυσικά το δεύτερο,εσένα?

Δεν ξέρω έτσι όπως το έγραψες δεν ήσουν ξεκάθαρος, γιατί κατέληξες ότι πρέπει να μαζέψουν όλους τους μαυριδερούς γιατί δεν πάμε καλά.

Εμένα δεν με ενοχλεί και δεν το βλέπω έτσι. Π.χ. στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Αθηνάς κάνουν διακίνηση μια ομάδα Αλγερινών, αυτά είναι μαξ κάποια δεκάδες άτομα στην χειρότερη αυτό δεν κάνει όποιον έχει το ίδιο χρώμα να θέλει μάζεμα. Οι διακινητές θέλουν μάζεμα ανεξαρτήτου χρώματος και θρησκείας.

Επίσης προσωπικά δεν νομίζω ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα απλά θα μαζέψεις μια συμμορία θα ξεφυτρώσει μια άλλη. Μία λύση θα ήταν ότι έκανε η Ελβετία το '80.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολλα θα διαβασεις πολλα θα ακουσεις

αν δε δοκιμασεις την αλλαγη τωρα ποτε θα δοκιμασεις/????? προχωρα ακαθεκτος..απλα βρες σπιτι κοντα στη δουλεια...απλουστευει πολυ τα πραγματα

αν εισαι και λατρης των χειμερινων προορισμων θα το ευχαριστηθεις...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω θα πω απλα πως βλεπω Θεσσαλονικεις να προσπαθουν να βγαλουν την Θεσσαλονικη λαδι (αν δεν τιμησεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει οπως λενε εξαλλου), οταν ομως και πρωην ειχα εκει (προ-στρατου) και 6 μηνες περασα εκει (στρατο) και συγγενεις και φιλους εχω εκει και αυτη την στιγμη ξερω ατομα που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εκει που δεν την μπορουν οτι και να λετε τα πραγματα δεν αλλαζουν.

Θα πω απλα πως ΟΛΑ τα μερη εχουν καλα και κακα, εμενα σαν πολη δεν με χαλασε (ισα ισα το οτι πηγαινα απο Καρατασου στο Village με τα ποδια ειχε πλακα - η οι λαγανες με γυρο), με χαλασε ο κοσμος που ενω δεν ηξερε οτι εισαι φανταρος (δεν ειναι λες και βγαιναμε με την ντουντουκα και το διαφημιζαμε) φεροταν σχετικα ασχημα οταν εβλεπε οτι εισαι Αθηναιος. Πολλα κομπλεξ (που ολοι πανω κατω τα εχουμε ακουσει ανα καιρους, οποιος κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του κατεμε ειναι απλα τραγικος) του τυπου "ολα τα εχετε εσεις στην Αθηνα και εμεις τιποτα". "ολα τα εργα στην Αθηνα και εδω μας εχουν ξεχασμενους", "μετρο στην Αθηνα και εδω ακομα παπαλα", "ηρθες απο Αθηνα και περιμενεις να βρεις γκομενα" και παρα πολλα.

Πραγματικα οποιος Αθηναιος εχει παει εκει σιγουρα τα εχει ακουσει αυτα (ισως και χειροτερα) οποτε μην κρυβομαστε (τωρα αν σε 19 χρονια αλλαξε τοσο η νοοτροπια των ανθρωπων εκει πανω οκ παω πασο).

Αυτά στα έλεγαν όταν σε ρωτούσαν από που είσαι; Η στα έλεγαν στην τύχη;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Καταλαβαιναν την προφορα, ενα καλημερα και σου ελεγαν "Αθηναιος ετσι;".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

λογικα τον σταματουσαν στον δρομο για να του κανουν κυρηγμα για το καλαμακι.

Τι βλακειες ακουω θεε μου

Σορυ για το βλακειες αλλα εγω αυτα που λετε δεν τα συνταντησα ποτε.

Εχω πετυχει και πανιβλακα να μου πριζει τα κακαλα στο οτι αυτο το λενε καλαμακι και οχι σουβλακι 5 λεπτα επιθετικος κιολας.Αν ηταν να παιρνουμε στα σοβαρα τις μαλακιες και τον καλο του καθενος και να το θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι ειναι ετσι θα ειμασταν αλλη χωρα

Επεξ/σία από chrisxkar
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Δεν ξέρω έτσι όπως το έγραψες δεν ήσουν ξεκάθαρος, γιατί κατέληξες ότι πρέπει να μαζέψουν όλους τους μαυριδερούς γιατί δεν πάμε καλά.

Εμένα δεν με ενοχλεί και δεν το βλέπω έτσι. Π.χ. στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Αθηνάς κάνουν διακίνηση μια ομάδα Αλγερινών, αυτά είναι μαξ κάποια δεκάδες άτομα στην χειρότερη αυτό δεν κάνει όποιον έχει το ίδιο χρώμα να θέλει μάζεμα. Οι διακινητές θέλουν μάζεμα ανεξαρτήτου χρώματος και θρησκείας.

Επίσης προσωπικά δεν νομίζω ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα απλά θα μαζέψεις μια συμμορία θα ξεφυτρώσει μια άλλη. Μία λύση θα ήταν ότι έκανε η Ελβετία το '80.

Έχεις δίκιο,θα το θέσω τότε πιο σωστά γιατί και μαζί σου δεν συμφωνώ.
Να μαζεψουν όσους δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία.Δεν είναι μόνο οι συμμορίες που κάνουν διακίνηση,είναι αυτοί που σφάζονται μέρα μεσημέρι,είναι αυτοί που ορμάνε σε κοριτσάκια,είναι αυτοί που ορμάνε γενικώς μόλις δούνε κινητό στο χέρι.Αλγερία,Πακιστάν,γιούφτοι και όποια άλλη φάρα ή εναρμονίζονται ή τον πούλο,αλλά όλα αυτά τα περιμένω από μία οργανωμένη χώρα κι όχι από το μπανανιστάν μας.Εδώ είδα πακιστάνια να χλευάζουν αστυνομικούς στο περιπολικό στην Μοναστηρίου,δεν τολμούσαν να βγουν έξω τα παιδιά γιατί ήξεραν ότι θα τους την έπεφταν καμιά 50αριά στο καπάκι.
Δυστυχώς βλέπουν χαλαρότητα και κάνουν ότι τους καπνίσει.
Και άντε πες ότι εγώ που τα γράφω είμαι ρατσιστής και μ'ενοχλεί ακόμη και η μυρωδιά τους και όχι μόνο το χρώμα.Αλλάξει κάτι?Θα γίνουν ξαφνικά αγγελούδια?Μπααα.
Άστο αδερφέ,πληγή είναι και οι πιο πολλοί γνωστοί μου που έχουν δείξει ψήγματα ρατσισμού είναι από αγανάκτηση και μόνο,τους έχουν κατακλέψει και μερικοί έχουν φάει και ξύλο(μαγαζάτορες στο κέντρο)

2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Καταλαβαιναν την προφορα, ενα καλημερα και σου ελεγαν "Αθηναιος ετσι;".

Όπου νάναι βγαίνει κι πράσινος δράκος που λέγαμε με πιπίλα στο στόμα και με αναβαθμισμένο κινητήρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Σορυ για το βλακειες αλλα εγω αυτα που λετε δεν τα συνταντησα ποτε.

Εχω πετυχει και πανιβλακα να μου πριζει τα κακαλα στο οτι αυτο το λενε καλαμακι και οχι σουβλακι 5 λεπτα επιθετικος κιολας.Αν ηταν να παιρνουμε στα σοβαρα τις μαλακιες και τον καλο του καθενος και να το θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι ειναι ετσι θα ειμασταν αλλη χωρα

Καταρχην δεν ακους, διαβαζεις....

Περα απο αυτο τι να πω, ισως καποιοι να πεσατε σε αλλες εποχες η χιλια δυο (πχ να ειχατε δικα σας ατομα εκει, να πηγατε για σπουδες και στην ταξη να ηταν απο ολη την Ελλαδα ατομα και να μην ειχατε μονο επαφη με Θεσσαλονικεις, κλπ κλπ), εγω λεω αυτα που ετυχαν σε εμενα.

4 λεπτά πριν, Silok είπε

Να μαζεψουν όσους δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία.Δεν είναι μόνο οι συμμορίες που κάνουν διακίνηση,είναι αυτοί που σφάζονται μέρα μεσημέρι,είναι αυτοί που ορμάνε σε κοριτσάκια,είναι αυτοί που ορμάνε γενικώς μόλις δούνε κινητό στο χέρι.Αλγερία,Πακιστάν,γιούφτοι και όποια άλλη φάρα ή εναρμονίζονται ή τον πούλο,αλλά όλα αυτά τα περιμένω από μία οργανωμένη χώρα κι όχι από το μπανανιστάν μας.Εδώ είδα πακιστάνια να χλευάζουν αστυνομικούς στο περιπολικό στην Μοναστηρίου,δεν τολμούσαν να βγουν έξω τα παιδιά γιατί ήξεραν ότι θα τους την έπεφταν καμιά 50αριά στο καπάκι.
Και άντε πες ότι εγώ που τα γράφω είμαι ρατσιστής και μ'ενοχλεί ακόμη και η μυρωδιά τους και όχι μόνο το χρώμα.Αλλάξει κάτι?Θα γίνουν ξαφνικά αγγελούδια?Μπααα.
Άστο αδερφέ,πληγή είναι και οι πιο πολλοί γνωστοί μου που έχουν δείξει ψήγματα ρατσισμού είναι από αγανάκτηση και μόνο,τους έχουν κατακλέψει και μερικοί έχουν φάει και ξύλο(μαγαζάτορες στο κέντρο)

Όπου νάναι βγαίνει κι πράσινος δράκος που λέγαμε με πιπίλα στο στόμα και με αναβαθμισμένο κινητήρα

Και ξαναλεω, μην κρυβεστε μερικοι, ειμαι σιγουρος πως και αλλοι αν ειχαν ορεξη θα εγραφαν πως εχουν συναντησει παρομοιες καταστασεις, μηπως ολοι λενε ψεματα για να "λασπωσουν" την εικονα της Θεσσαλονικης;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Παντως στον στρατο ειχαμε βαρεθει τους βορειοελλαδιτες να σου λενε οτι τα δικα τους σωστα ειναι σωστα (πχ  το 'μου' αντι για 'με' ειναι γραμματικα πιο σωστο ) αλλα και τα παραλογα τους σωστα επισης (καλαμακια , τυρια, bepanthol και αηδιες) ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ εστω και στο ελαχιστο ... πριν συστηθεις σου αρχιζαν την βλακεια. Σοβαρευτειτε πια με αυτη τη χαζομαρα. 

Η θεσσαλονικη ειναι αντικειμενικα ομορφότερη πολη και πιο ανθρωπινη , με καλυτερες παραλιες πιο κοντα της και προσβαση σε βουνα κτλ ΟΜΩΣ ειναι πιο δυσλειτουργικη απο αποψη ευρεσης εργασιας και μετακινησης. Αν λυσεις το δευτερο και δεν σε κραταει κατι, παγαινε στο διαμαντι του θερμαικου και ασε του οδυσσεα την σειρηνα . 

Επεξ/σία από conkal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω μείνει για πολύ καιρό Αθήνα για να συγκρίνω, αλλά μπορώ να σου πω από την πλευρά μου αυτά που βρίσκω αρνητικά και θετικά στην Θεσσαλονίκη.

Αρνητικά: Μέσα μαζικής μεταφοράς - Περιφερειακός όταν βρέχει - Υγρασία  - Θέατρα - Συναυλίες - Γενικά  λίγες επιλογές διασκέδασης - Εάν δεις στις αγγελίες δεν υπάρχουν πολλές δουλειές οπότε αν χτύπα ξύλο απολυθείς μπορεί να μείνεις για αρκετό καιρό άνεργος

Θετικά: Παραλία περπάτημα - Δεν φοβάσαι να περπατήσεις μόνος στο κέντρο τις βραδυνές ώρες - Δεν χάνεσαι εύκολα - Ωραίες γυναίκες - Χαλαρότητα.  "Σάντουιτς με γύρο και μπουγάτσα με τυρί και κυμά" τα καλαμάκια τα έχουμε για να πείνουμε τον φραπέ μας στην παραλία

Με τα χρήματα που βγάζεις θα είσαι ΟΚ. Νέος είσαι ακόμα και χωρίς παιδιά,  πάρε μια μηχανή για να λύσεις το προβλήμα μετακίνησης, απλά θέλει πολύ προσοχή γιατί έχουμε πολλά χαιβάνια που δεν προσέχουν τις μηχανες. Πες μας σε ποια περιοχή είναι η εργασία σου για να σου προτείνουμε περιοχές για να μείνεις. Παρέες θα κάνεις μην αγχώνεσαι, απλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις και ελπίζω στην δουλειά που θα πας να έχει άτομα ελεύθερα σαν και σένα ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για σένα. Γενικά πάντως εδώ στην πόλη, ελάχιστοι γκαου έχουν πρόβλημα με το αν είσαι Αθηναίος-Πειραιώτης-Ζακυνθηνός-Κρητικός κτλπ εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι αφού !!!

Επεξ/σία από argimeg
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Silok είπε

Καλό είναι να μην υπάρχει προκατάληψη και ρατσισμός.

Είμαι ήδη εκτός θέματος οπότε το σταματάω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silok είπε

Δεν συμφωνώ σε όλα αλλά έγκειται στην οπτική γωνία του καθενός οπότε πάμε στο μεγάλο ζουμί που ανέφερες.
Μετά την φωτιά που έκαψε σχεδόν ολόκληρη την πόλη η Θεσσαλονίκη χτίστηκε τελείως άναρχα και χωρίς καμία ριμοτόμηση και το βλέπουμε και σήμερα τι αποτέλεσμα έφερε αυτό.Έχουμε δρόμο που χωράει 2 αυτοκίνητα με το ζόρι και δίπλα βλέπεις πεζοδρόμιο 4 μέτρα και σε πιάνει η παράνοια.Όλα αυτά γιατί πολλά σπίτια χτίστηκαν αυθαίρετα και το ίδιο ισχύει και για τα οικόπεδά τους όταν μπήκαν τελικά στο σχέδιο πόλης.Ειδικά δυτικές συνοικίες όπου και διαμένω και λιγότερο Καλαμαριά.
Είναι όντως καρκίνος το κυκλοφοριακό μας αλλά ο μεγαλύτερος καρκίνος ακούει στο όνομα ΟΑΣΘ.
Σκέψου μόνο αυτό.Εγώ που μένω δυτικά (Εύοσμο) για να πάω δυτικότερα στην δουλειά μου (Κωλοχώρι ή επίσημα  Καλοχώρι) πρέπει να πάρω αστικό για να πάω πρώτα κέντρο και μετά να ξαναγυρίσω δυτικά.
Αντί να βάλουν 2 γραμμές να εξυπηρετούν την βιομηχανική περιοχή από τις δυτικές συνοικίες μας τρολλάρουν άσχημα

Φίλε και στην Αθήνα αν ζεις στον Ασπρόπυργο είναι χειρότερα από τον Εύοσμο . Δεν έχει καν ονομασίες στους δρόμους .

Εγω συγκρίνω ίδια πράγματα . Κάποιος με 1600 € καθαρά θα μείνει Καλαμάρια , Πυλαία κτλ 

Όσο για την την ριμοτομηση το ίδιο είναι και στις 2 πόλεις 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Καταρχην δεν ακους, διαβαζεις....

Περα απο αυτο τι να πω, ισως καποιοι να πεσατε σε αλλες εποχες η χιλια δυο (πχ να ειχατε δικα σας ατομα εκει, να πηγατε για σπουδες και στην ταξη να ηταν απο ολη την Ελλαδα ατομα και να μην ειχατε μονο επαφη με Θεσσαλονικεις, κλπ κλπ), εγω λεω αυτα που ετυχαν σε εμενα.

Και ξαναλεω, μην κρυβεστε μερικοι, ειμαι σιγουρος πως και αλλοι αν ειχαν ορεξη θα εγραφαν πως εχουν συναντησει παρομοιες καταστασεις, μηπως ολοι λενε ψεματα για να "λασπωσουν" την εικονα της Θεσσαλονικης;

Εσένα για να σου έτυχαν αυτά και μάλιστα εκείνη την εποχή φαντάζομαι τι καγκουριές θα έκανες.Και μην πας να μου το παίξεις παρθένα γιατί όσοι πήγαμε φαντάροι ξέρουμε.Αν μου έλεγες για 80'ς θα συμφωνούσα μαζί σου οπότε κάνε παρέα με τον δράκο σου κι άσε με τώρα γιατί σημαδεύω κάποιον Αθηναίο,500 points δίνει το headshot

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, argimeg είπε

Δεν έχω μείνει για πολύ καιρό Αθήνα για να συγκρίνω, αλλά μπορώ να σου πω από την πλευρά μου αυτά που βρίσκω αρνητικά και θετικά στην Θεσσαλονίκη.

Αρνητικά: Μέσα μαζικής μεταφοράς - Περιφερειακός όταν βρέχει - Υγρασία  - Θέατρα - Συναυλίες - Γενικά  λίγες επιλογές διασκέδασης - Εάν δεις στις αγγελίες δεν υπάρχουν πολλές δουλειές οπότε αν χτύπα ξύλο απολυθείς μπορεί να μείνεις για αρκετό καιρό άνεργος

Θετικά: Παραλία περπάτημα - Δεν φοβάσαι να περπατήσεις μόνος στο κέντρο τις βραδυνές ώρες - Δεν χάνεσαι εύκολα - Ωραίες γυναίκες - Χαλαρότητα.  "Σάντουιτς με γύρο και μπουγάτσα με τυρί και κυμά" τα καλαμάκια τα έχουμε για να πείνουμε τον φραπέ μας στην παραλία

Με τα χρήματα που βγάζεις θα είσαι ΟΚ. Νέος είσαι ακόμα και χωρίς παιδιά,  πάρε μια μηχανή για να λύσεις το προβλήμα μετακίνησης, απλά θέλει πολύ προσοχή γιατί έχουμε πολλά χαιβάνια που δεν προσέχουν τις μηχανες. Πες μας σε ποια περιοχή είναι η εργασία σου για να σου προτείνουμε περιοχές για να μείνεις. Παρέες θα κάνεις μην αγχώνεσαι, απλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις και ελπίζω στην δουλειά που θα πας να έχει άτομα ελεύθερα σαν και σένα ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για σένα. Γενικά πάντως εδώ στην πόλη, ελάχιστοι γκαου έχουν πρόβλημα με το αν είσαι Αθηναίος-Πειραιώτης-Ζακυνθηνός-Κρητικός κτλπ εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι αφού !!!

Το Ωραιες γυναικες βεβαια ξερεις πως συμπεριλαμβανει φοιτητριες που Δεν ειναι απο Θεσσαλονικη ετσι; Απλα ειναι αστειο να το διαβαζω αυτο ειδικα για μια πολη με τοσο φοιτητοκοσμο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Φίλε και στην Αθήνα αν ζεις στον Ασπρόπυργο είναι χειρότερα από τον Εύοσμο . Δεν έχει καν ονομασίες στους δρόμους .

Εγω συγκρίνω ίδια πράγματα . Κάποιος με 1600 € καθαρά θα μείνει Καλαμάρια , Πυλαία κτλ 

Όσο για την την ριμοτομηση το ίδιο είναι και στις 2 πόλεις 

Και ποιός σου είπε ότι είναι χάλια στον Εύοσμο?Εγώ πιο πολύ φοβάμαι να κυκλοφορήσω Εγνατία στις 2 τη νύχτα παρά στον Εύοσμο και έχω φάει τη νύχτα με την κουτάλα εδώ πάνω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silok είπε

Εσένα για να σου έτυχαν αυτά και μάλιστα εκείνη την εποχή φαντάζομαι τι καγκουριές θα έκανες.Και μην πας να μου το παίξεις παρθένα γιατί όσοι πήγαμε φαντάροι ξέρουμε.Αν μου έλεγες για 80'ς θα συμφωνούσα μαζί σου οπότε κάνε παρέα με τον δράκο σου κι άσε με τώρα γιατί σημαδεύω κάποιον Αθηναίο,500 points δίνει το headshot

Καμια καγκουρια, δεν ξερω τι στρατο εκανες εσυ και ποτε αλλα εγω την εποχη που μπηκα δεν υπηρχαν ουτε κεφια ουτε ανεση να κανεις καγκουριες. Τωρα αν εισαι απο την γενια του 8μηνου η ειχες βυσμα και ολη μερα εισουν σπιτι σου ναι οκ δεν ξερω εκει τι να σου πω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...