Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 10 hours ago, christsampazis said: Brute force δε ξέρω αν νοήμων θα επιχειρούσε, αλλά δε μου κάνει και εντύπωση να ξέρει κάποιος ήδη τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας, δες φερ'ειπείν το app της efood που αποκαλύπτει τα πρώτα πέντε και τα τελευταία τέσσερα ψηφία. Βέβαια είναι και η ημερομηνία λήξης εκτός του CVV. Σε κάθε περίπτωση με ξενίζει ιδιαίτερα που για 24€ υφίσταμαι τέτοια εμπειρία, όταν από χρόνια είμαι ενεργός πελάτης και πολύ πρόσφατα αγόρασα προϊόντα αξίας 400+ €. Ευχαριστώ για την άποψή σου. στο app του efood τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο ίδιο το app αλλά στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας με την οποία συνεργάζονται. δεν πιστεύω ότι υπάρχει εταιρεία που να κρατάει η ίδια τέτοιου είδους στοιχεία και να είναι νόμιμη. τώρα όσο για την curved στα ζήτησαν γιατί εκτός από πρώτη φορά που αναφέρεις ότι την καταχώρησες εκεί είναι και sketchy σαν κάρτα γενικώς σε παγκόσμιο επίπεδο. πρέπει να σταματήσω και γω να την χρησιμοποιώ.
christsampazis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, zeibei είπε δεν πιστεύω ότι υπάρχει εταιρεία που να κρατάει η ίδια τέτοιου είδους στοιχεία και να είναι νόμιμη. τώρα όσο για την curved στα ζήτησαν γιατί εκτός από πρώτη φορά που αναφέρεις ότι την καταχώρησες εκεί είναι και sketchy σαν κάρτα γενικώς σε παγσμιο επίπεδο. πρέπει να σταματήσω και γω να την χρησιμοποιώ. Για τα περί efood δέχομαι τα λεγόμενα σου. Δεν ξέρω για τα περί νομιμότητας του να έχει το e-shop, έστω και μερικώς, στοιχεία της κάρτας μου και τις δύο όψεις της ταυτότητάς μου, νόμιμο θα είναι επειδή είναι εν πολλοίς σοβαρή εταιρεία, από εδώ και πέρα όμως αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό. Η Curve όντως έχει θέματα ασφαλείας; Κι αν ναι, ποιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα