Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κερδίζονται πόντοι, με τη χρήση χρεωστικών καρτών Πειραιώς ή Εθνικής, για την πληρωμή ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zoranb είπε

Κερδίζονται πόντοι, με τη χρήση χρεωστικών καρτών Πειραιώς ή Εθνικής, για την πληρωμή ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής;

Η εθνική ΤΙΠΟΤΑ, ενώ η Πειραιώς 0.5 πόντοι ανά €. 

Είναι πολύ λιγα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Η εθνική ΤΙΠΟΤΑ, ενώ η Πειραιώς 0.5 πόντοι ανά €

Είναι πολύ λιγα

Πάει αυτό.... τέλος...τo άλλαξε πριν λίγες ημέρες...

Τώρα είναι  1 πόντος ανά 10 € για τις μή συνεργαζόμενες επιχειρήσεις...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, teot είπε

Έχεις ΔΙΚΙΟ !!!!

ΑΛΛΑΞΕ και ισχύει αυτό που γράφεις !

14 ώρες πριν, teot είπε

Πάει αυτό.... τέλος...τo άλλαξε πριν λίγες ημέρες...

Τώρα είναι  1 πόντος ανά 10 € για τις μή συνεργαζόμενες επιχειρήσεις...

Ξέρεις από ΠΟΤΕ ???

Από περιέργεια, ρωτώ.

15 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η εθνική ΤΙΠΟΤΑ, ενώ η Πειραιώς 0.5 πόντοι ανά €. 

Είναι πολύ λιγα

Έχω χαρτί από την Πειραιώς με ημερομηνία 30-06-20, αλλά προφανώς ΑΛΛΑΞΕ από τότε !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις ΔΙΚΙΟ !!!!

ΑΛΛΑΞΕ και ισχύει αυτό που γράφεις !

Ξέρεις από ΠΟΤΕ ???

Από περιέργεια, ρωτώ.

Έχω χαρτί από την Πειραιώς με ημερομηνία 30-06-20, αλλά προφανώς ΑΛΛΑΞΕ από τότε !!!!

Πρέπει να άλλαξε το τελευταίο δεκαήμερο...  συναλλαγή 3/10 είχε yellows με το παλιό, συναλλαγή 6/10  έδωσε yellows με το νέο.

Αλλά γενικά με τα yellows  είναι καρμίρηδες... όταν  γίνει συναλλαγή σε συνεργαζόμενη επιχείρηση  πολλαπλασιάζουν μόνο το ακέραιο μέρος του ποσόυ Χ5 και έτσι γλυτώνουν 1,2,3, 4 yellows ανάλογα τα δεκαδικά  ... μου θυμίζουν ιδιοκτήτη συνοικιακού οπωροπαντοπωλείου (κοινώς μπακάλη) παλιάς κοπής και όχι σύγχρονη επιχείρηση.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
10 ώρες πριν, teot είπε

Πρέπει να άλλαξε το τελευταίο δεκαήμερο...  συναλλαγή 3/10 είχε yellows με το παλιό, συναλλαγή 6/10  έδωσε yellows με το νέο.

Αλλά γενικά με τα yellows  είναι καρμίρηδες... όταν  γίνει συναλλαγή σε συνεργαζόμενη επιχείρηση  πολλαπλασιάζουν μόνο το ακέραιο μέρος του ποσόυ Χ5 και έτσι γλυτώνουν 1,2,3, 4 yellows ανάλογα τα δεκαδικά  ... μου θυμίζουν ιδιοκτήτη συνοικιακού οπωροπαντοπωλείου (κοινώς μπακάλη) παλιάς κοπής και όχι σύγχρονη επιχείρηση.

ΝΑΙ, κολπακια !!!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Giama είπε

Και η Alpha μόνο στο ακέραιο μέρος του ποσού δίνει bonus πόντους.

Ετσι είναι.

Μόνο η Eurobank κάνει αυτό που λέμε.

Στρογγυλοποίηση στο πλησιέστερο 0.5

Δημοσ.

Σε πιστωτική Εθνικής  που έχω πολλαπλασιάζει όλο το ποσό (ακέραιο και δεκαδικό) Χ του συντελεστή απόδοσης πόντων της συνεργαζόμενης επιχείρησης.

Βέβαια και η Εθνική κάνει την καρμιριά της (μικρή μεν αλλά την κάνει),  ο δεκαδικό μέρος των πόντων που προκύπτει το στρογγυλοποιεί προς τα κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...