randomiss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια, γιατί έχω απελπιστεί. Σε παλιά πολυκατοικία με παράθυρα αλουμινίου, εισχωρεί καπνός από τσιγάρο. Και δε ξέρω πως. Κλείνω τα παράθυρα και πάλι βρωμάει φρικτά. Γνωρίζω πως οι από κάτω καπνίζουν βαριά, αλλά δεν καταλαβαίνω πως με κλειστά παράθυρα εισχωρεί η μυρωδιά. Υπάρχει περίπτωση να εισχωρεί από τις σωληνώσεις θέρμανσης; Μου φαίνεται περίεργο, αλλά είναι το μόνο που μένει... Η κεντρική θέρμανση δε λειτουργεί, όμως δεν έχουν συντηρηθεί κιόλας.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον χρειάζεται μηχανικός για επιθεώρηση
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, randomiss είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια, γιατί έχω απελπιστεί. Σε παλιά πολυκατοικία με παράθυρα αλουμινίου, εισχωρεί καπνός από τσιγάρο. Και δε ξέρω πως. Κλείνω τα παράθυρα και πάλι βρωμάει φρικτά. Γνωρίζω πως οι από κάτω καπνίζουν βαριά, αλλά δεν καταλαβαίνω πως με κλειστά παράθυρα εισχωρεί η μυρωδιά. Υπάρχει περίπτωση να εισχωρεί από τις σωληνώσεις θέρμανσης; Μου φαίνεται περίεργο, αλλά είναι το μόνο που μένει... Η κεντρική θέρμανση δε λειτουργεί, όμως δεν έχουν συντηρηθεί κιόλας. Ο απορροφητήρας που βγάζει έξοδο;Μπας και είναι κοινή; 2
esertas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μήπως μπαίναι η μυρωδιά από την τουαλέτα; Αν έχει αυτό το μπουρί με τον ανεμιστήρα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Γενικά, οσμες και καπνιλα από έξω μπαίνουν εύκολα από κλειστά παράθυρα ακόμα κι αν υπάρχει χαραμαδα 0.5mm, δεν συζητάω για πιο μεγάλες χαραμαδες όπως στα δικά μου πχ. Προσπάθησε να βάλεις αεροστοπ στα παράθυρα. Τώρα αν η μυρωδιά δεν εισέρχεται από τα παράθυρα κοιταξε αυτά που σου είπαν για κανέναν αγωγό η κοινό σωλήνα πχ εξαερισμός από τον απορροφητήρα (αν καπνίζουν και έχουν ανοιχτό το παράθυρο του φωταγωγου), αν εχετε τζάκι δες μήπως καπνίζουν κοντά του και οι οσμες ανσκυκλοφορουν στις καμινάδες. Μήπως έχετε αγωγό εξαερισμού μέσα στο μπάνιο; Αν δεν βγάζεις άκρη, μηχανικός ο οποίος όμως θα χρειαστεί να κοιτάξει το διαμέρισμα των κάτω. Εναλλακτική λύση, αγόρασε έναν μετρητή ανάλυσης σωματιδίων στον αέρα, με αυτόν μπορείς να εντοπίσεις το σημείο με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις σε ppm άρα και το σημείο από το οποίο εισέρχεται ο καπνός, θα πληρώσεις βέβαια ένα σεβαστό ποσον.
xsterg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 απορροφητηρας, εξαερισμος μπανιου, χαραμαδες στις πορτες και εξωπορτα. δεν μπορουμε ν αξερουμε εμεις σε τι κατασταση ειναι το σπιτι. αν εχει εμφανεις χαρμαδες, αν εχει κλαπετο στον απορροφητηρα και στο μπανιο. αν υπαρχει τζακι με κοινη καμιναδα. αν υπαρχουν γυψοσανιδες που καπου εχουν ραγισει και επικοινωνουν με τον κατω. 1
velociraptoras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 μήπως ο καπνος δεν ερχεται απ εξω αλλά οι προηγούμενοι ένοικοι το είχαν κάνει τεκέ και η μυρωδιά ερχεται από τοιχους, πατωματα, ταβανια, επιπλα? ειδικά στα ξυλα και στα υφάσματα μένει
randomiss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο υπνοδωμάτιο, το υπόλοιπο σπίτι δε μυρίζει. Από κάτω μένουν πολλοί που καπνίζουν (αλλοδαποί που δε μιλάνε καθόλου ελληνικά, δύσκολη πίστα), και ξέρω πως έρχεται από αυτούς - όταν κλείνω το παράθυρο η μυρωδιά μειώνεται κατά 70%. Ακριβώς επειδή είναι υπνοδωμάτιο όμως, νιώθω να πνίγομαι και δε μπορώ να κοιμηθώ... Έχω την εντύπωση ωστόσο πως δε μπαίνει από το παράθυρο, εμφανείς χαραμάδες δε βλέπω. Γι'αυτό αναρωτιέμαι για τις σωληνώσεις. Τι μηχανικό να φωνάξω για να το δει;
SakafliaC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Τελευταία πίστα είναι οι αλλοδαποί, μετά έχει boss.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, randomiss είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια, γιατί έχω απελπιστεί. Σε παλιά πολυκατοικία με παράθυρα αλουμινίου, εισχωρεί καπνός από τσιγάρο. Και δε ξέρω πως. Κλείνω τα παράθυρα και πάλι βρωμάει φρικτά. Γνωρίζω πως οι από κάτω καπνίζουν βαριά, αλλά δεν καταλαβαίνω πως με κλειστά παράθυρα εισχωρεί η μυρωδιά. Υπάρχει περίπτωση να εισχωρεί από τις σωληνώσεις θέρμανσης; Μου φαίνεται περίεργο, αλλά είναι το μόνο που μένει... Η κεντρική θέρμανση δε λειτουργεί, όμως δεν έχουν συντηρηθεί κιόλας. Απο τις σωλήνες θέρμανσης πως;Θα έτρεχε και νερό τότε.
geioannou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 μηπως εαν σου ειναι ευκολο να εριχνες ενα βαψιμο σε αυτο το δωματιο να κλεισουν τελείως οι ποροι ? ποσο καιρο εχει να βαφτει αυτο το δωματιο ?
ObeyWario! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Ρώτα τους γείτονες μήπως κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης που κάπνιζε πολύ είχε βίαιο θάνατο Σε αυτή τη περίπτωση ρίχνεις αλάτι, αγιασμό το αφήνεις μία μέρα και μετά βάφεις τοίχους
k_w_t Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Ρώτα τους γείτονες μήπως κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης που κάπνιζε πολύ είχε βίαιο θάνατο Σε αυτή τη περίπτωση ρίχνεις αλάτι, αγιασμό το αφήνεις μία μέρα και μετά βάφεις τοίχους
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Αφού όταν κλείνεις το παράθυρο η μυρωδιά φεύγει κατά 70% αυτό σημαίνει πως όντως μπαίνει από εκεί. Ψάξε το παράθυρο για χαραμάδες και κατά πόσο περνάει μέσα αέρας. Μπορείς με σπίρτο ή με κάτι άλλο που κάνει καπνό να πας κοντά στις άκρες του παραθύρου να δεις αν κάνει ρεύμα. Επίσης άμα έχει μπει όλη η κάπνα μέσα και κλείσεις το παράθυρο, προφανώς μεγάλο ποσό μυρωδιάς έχει ήδη εγκλωβιστεί μεσα. Δοκίμασε για 3-4 μέρες να μην ανοίξεις καθόλου το παράθυρο να δεις πως θα πάει η μυρωδιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα