Θοδωρής005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας εχω συνδεση wind σταθερο και ιντερνετ εδώ και ένα χρόνο 24mps είδα ότι η ίδια η εταιρεία έχει προσφορα 50 mps στα 28€ ενω πληρωνω 25€ οποτε σκέφτομαι γίνεται να παραμεινω στην ίδια εταιρεία και να αλλάξω προγραμμα πριν την λήξη του; γίνεται; η θα πληρωσω προστιμο ;;;
Petros24ath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Φυσικά και γίνεται χωρίς να πληρώσεις πρόστιμο. Απλά να ξέρεις οτι κατά πάσα πιθανότητα η αλλαγή του προγράμματος θα επιφέρει ανανέωση συμβολαίου για 24 μήνες. Σαν να κάνεις νέο συμβόλαιο δηλαδή. Καλού κακού όμως ρώτησέ τους πριν το κάνεις.
Θοδωρής005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ αλλά είναι σίγουρο ; Και θα πληρωσω και κάτι άλλο δηλαδή για την αλλαγή ;;;
Petros24ath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Από αυτά που ξέρω ναι. Τώρα αν άλλαξε κάτι... Για αυτό είπα πάρε τηλέφωνο για να ξέρεις τι ακριβώς θα γίνει. Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζεται να γίνει αλλαγή ρούτερ οπότε ίσως υπάρχει χρέωση σε αυτό. Κατά τα άλλα απλά θα ανέβει το πάγιο.
afm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Ευχαριστώ αλλά είναι σίγουρο ; Και θα πληρωσω και κάτι άλλο δηλαδή για την αλλαγή ;;; Δεν πληρώνεις τίποτε όταν πας σε πιο ακριβό πρόγραμμα. Παίρνεις τηλέφωνο ή πας σε κατάστημα wind και ζητάς αναβάθμιση σε vdsl. Θα κάνεις καινούριο συμβόλαιο 24 μηνών και θα πάρεις δωρεάν το καινούριο router από την wind χωρίς καμία άλλη χρέωση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις αν σου δώσουν voip τηλεφωνία είναι η καλωδίωση σου και η συνδεσμολογία router και τηλεφώνου γιατί μπορεί να δεις πολύ μικρές ταχύτητες αν δεν είναι σωστές. Δες εδώ ένα οδηγό από τη cyta και εδώ τη σωστή συνδεσμολογία router - τηλεφώνου αν έχεις ένα τηλέφωνο.
Θοδωρής005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Και κάτι τελευταίο με γραμμές απλές adsl και 100 μέτρα από τον ΟΤΕ με 50 MPs πόση ταχυτητα θα έχω με 24 mbs έχω 17,60 MPs πόσα θα έχω με 50 mbs ;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα