GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Invader είπε Μια χαρά,μάλλον 2 χαρές αφού θα πάρεις 2.Φωτογραφίες και εντυπώσεις περιμένουμε. Φωτογραφίες από τις μπαταρίες? Γιατί? Από το προτζεκτ εννοείς, άκυρη ερώτηση 😜 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από GeorgeR1_700
smpt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 να προσέξεις τα μέγιστα Α που θέλει το μοτερ. Στο δικό μου black and decker ειναι 10Α. Δεν δίνουν όλες οι μπαταρίες αυτά τα Α
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, smpt είπε να προσέξεις τα μέγιστα Α που θέλει το μοτερ. Στο δικό μου black and decker ειναι 10Α. Δεν δίνουν όλες οι μπαταρίες αυτά τα Α Οι μπαταρίες δεν αναγράφουν όμως πόσα apmere είναι...
htaccess Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Οι μπαταρίες δεν αναγράφουν όμως πόσα apmere είναι... Θα πρέπει να κοιτάξεις το max discharge rate. Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις εκεί που πρότεινε ο @poulinos Αναφορά σε κείμενο 2 x 3.7 volt ειναι. www.batteries.gr και ζητα τους αυτο που θες 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, htaccess είπε Θα πρέπει να κοιτάξεις το max discharge rate. Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις εκεί που πρότεινε ο @poulinos Θα το ψάξω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας, χθες μου ήρθαν οι μπαταρίες (τελικά πήρα τις πράσινες που είχα πει). Όλα μια χαρά, δουλεύει κανονικά Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σας στέλνω και φωτογραφίες (μετά φυσικά κάλυψα και τις επαφές). Το κολλητήρι μου είναι από τα φθηνά οπότε καταλαβαίνετε πως η κόλληση δεν μπορούσε να γίνει πιο επαγγελματική, αλλά σημασία έχει ότι η δουλειά έγινε και με το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα