Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα σετακι ρουχων που ηταν σε φιλικη τιμη των 30 ευρω. Φουτερ και φορμα Nike.

Δεν ηξερα τι περιμενα να πω την αληθεια αλλα δεν ηρθε αυτο που περιμενα, ηρθε μονο μια φορμα που δεν θα σας κανει εκπληξη αλλα δεν ηταν Nike η φορμα.

Η εταιρεια πλεον δεν μου απανταει στα μηνυματα και στο τηλεφωνο δεν ειναι διαθεσιμοι. Προκειται για απατη.

Δυστυχως πληρωσα με αντικαταβολη και δεν εχω την τραπεζα ή την PayPal για εξτρα βοηθεια. Τι μπορω να κανω για να παρω τα χρηματα μου πισω;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα 😕 Δεν νμζ να υπάρχει τρόπος για να τα πάρεις πίσω αν οι ίδιοι δεν "στα δώσουν". Μόνο PayPal θα μπορούσε να σε σώσει σε τέτοια περίπτωση(και με τράπεζα δλδ να τα πλήρωνες δεν υπήρχε ελπίδα...) προσπάθησε καμία φορά ακόμα με mail και τηλέφωνο και μετά συνέχισε... Μην σε τρώει και το σαράκι άδικα για 30 ευρ... Απλά είναι ένα μάθημα για τις επόμενες αγορές. Ψάχνουμε για το κατάστημα πριν ψωνίσουμε, κοιτάμε αξιολογήσεις, κοιτάμε σε κανένα φόρουμ τι έχουν γράψει για αυτό... Αν υπάρχει σε skroutz ή best price αν δεν βαριέσαι γράψε μια αξιολόγηση μπας και σωθεί κάνεις άλλος... (μάλλον θα αλλάξουν θέση το θέμα γτ δν εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία)

Επεξ/σία από FiLw
Δημοσ.
Στις 16/10/2020 στις 8:58 ΜΜ, AggelosSaranios είπε

Αγορασα ενα σετακι ρουχων που ηταν σε φιλικη τιμη των 30 ευρω. Φουτερ και φορμα Nike.

Δεν ηξερα τι περιμενα να πω την αληθεια αλλα δεν ηρθε αυτο που περιμενα, ηρθε μονο μια φορμα που δεν θα σας κανει εκπληξη αλλα δεν ηταν Nike η φορμα.

Η εταιρεια πλεον δεν μου απανταει στα μηνυματα και στο τηλεφωνο δεν ειναι διαθεσιμοι. Προκειται για απατη.

Δυστυχως πληρωσα με αντικαταβολη και δεν εχω την τραπεζα ή την PayPal για εξτρα βοηθεια. Τι μπορω να κανω για να παρω τα χρηματα μου πισω;;

Περαστικά 🙂

Από "Σάντα Μπάρμπαρα" καλύτερα θα αγόραζες σε σχέση με ποιότητα και τιμή πάρα πίσω από την οθόνη με τις "μικροαρπαχτες επιχειρήσεις" που βγαίνουν σε διαφημίσεις όπως πχ στο FB κλπ

Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο να προβείς σε καταγγελία μπορείς, αλλά όπως τα λες αμφιβάλλω αν θα βγάλεις κάποια άκρη.

Ωστόσο είναι μια ευκαιρία και ένα "φτηνό" μάθημα για να μην πληρώνεις ποτέ με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση αλλά μόνο με κάρτα τράπεζας (πιστωτική,χρεωστική ή προπληρωμένη) ή με paypal. Τουλάχιστον εκεί μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και να έχεις καλές πιθανότητες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...