Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

Παρήγγειλε ένας γνωστός ένα σπαθί του Zoro(one piece οποίος ξέρει) από Γαλλία. 

Θα υπάρξει κάποιο θέμα με τελωνείο κλπ; γτ ειναι αληθινό το σπαθί.;

Δημοσ.

επειδη το εψαξα το θεμα και βλεπω πολυ χαρτουρα.Πως μπορω να επιστρεψω το δεμα χωρις να το παραλαβω?

Η παραγγελια εγινε μεσω wish και επικοινωνησαμε μαζι τους αλλα δε βρισκεις ακρη.Λενε δε μπορουμε να την ακυρωσουμε,πρεπει να παραλαβω και να επιστρεψω το αντικειμενο,το θεμα μου ειναι ομως οτι δε μπορω να παραλαβω γτ δεν εχω την σχετικη αδεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedHawk09 είπε

επειδη το εψαξα το θεμα και βλεπω πολυ χαρτουρα.Πως μπορω να επιστρεψω το δεμα χωρις να το παραλαβω?

Η παραγγελια εγινε μεσω wish και επικοινωνησαμε μαζι τους αλλα δε βρισκεις ακρη.Λενε δε μπορουμε να την ακυρωσουμε,πρεπει να παραλαβω και να επιστρεψω το αντικειμενο,το θεμα μου ειναι ομως οτι δε μπορω να παραλαβω γτ δεν εχω την σχετικη αδεια.

Οταν φτασει το δέμα, θα ζητησεις επιστροφή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedHawk09 είπε

Εχεις πληρώσει πολλά,ο φίλος σου δηλαδη;

Δημοσ.
Στις 17/10/2020 στις 12:13 ΜΜ, spartak1 είπε

Οταν φτασει το δέμα, θα ζητησεις επιστροφή

Επιστροφή ζητάω από τον πωλητή; 

Δημοσ.
Στις 16/10/2020 στις 11:05 ΜΜ, RedHawk09 είπε

Παρήγγειλε ένας γνωστός ένα σπαθί του Zoro(one piece οποίος ξέρει) από Γαλλία. 

Στις 17/10/2020 στις 10:46 ΠΜ, RedHawk09 είπε

Πως μπορω να επιστρεψω το δεμα χωρις να το παραλαβω?

Εγώ δεν κατάλαβα τελικά... Εσύ έκανες την αγορά ή ο γνωστός;;;; 

Δημοσ.
Στις 19/10/2020 στις 1:58 ΠΜ, RedHawk09 είπε

100 ευρώπουλα τα εσταξε το παλικάρι 

εντάξει δεν είναι και τραγικό ποσό. Αν ήταν 1000 τότε θα τα "έσταζε". Μπορει να το επιστρέψει εξάλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έρθει πράγματι απο Γαλλία μπορεί να μην ασχοληθεί κανείς μαζί του και να την γλυτώσεις. Αλλά επειδή βλέπω wish αν έρθει απο καμιά Κίνα θα πρέπει να τρέξεις λίγο. 

Είχα πάρει εγώ απο Αμερική ένα σπαθί πριν λίγα χρόνια και είχα φτιάξει θέμα που έγραφα όλη την ιστορία με τις άδειες κλπ. Αν ψάξεις θα το βρείς κάπου στο "Μπλα Μπλά".

10 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Τι σπαθι πηρε με 100ε; Καποτε που κοιτουσα τα σχετικα καλα αρχιζαν απο 300 και ανω με τα καλα να αγγιζουν τα 500.

Αυτά τα φθηνά, διακοσμητικά είναι φτιαγμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι και αν τα κοπανήσεις με δύναμη μπορεί να σπάσουν. Τα κανονικά και πιο ακριβά είναι φτιαγμένα με ατσάλι με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα και χωρίς χρώμιο για να είναι πιο μαλακά.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Φίλε μου, είδα το θέμα σου και εχει πολυ ταλαιπωρία από ότι κατάλαβα.. Δε ξέρω αν έχουν αλλάξει πολλά από τοτε και να έχει γίνει πιο απλή η διαδικασία, αλλά πολύ αμφιβάλω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...