Georgegd33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 εχω ενα modem ZYXEL VMG8623-T50B, οταν το συνδεω σε ενα σταθερο υπολογιστη με wifi στα 2,4 μου βγαζει ενα μηνυμα (χωρις ιντερνετ,ασφαλες) και απο κατω αποσυνδεση.αλλα ιντερνετ δεν εχω,γνωριζει κανεις τιποτα να με βοηθησει,ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Ιντερνετ έχεις ;Τα λαμπάκια τι δείχνουν στο μοντεμ;
Georgegd33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειναι ολα ανοιχτα συνδεω και ενα λαπτοπ στα 2,4 και το βρισκει κανονικα αυτο επισης να πω με αλλα modem δεν εχει προβλημα το pc δουλευει στα 2,4 αψογα μονο με το ZYXEL ειναι το προβλημα.ναι εχω ιντερνετ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Georgegd33
StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 10:50 ΠΜ, Georgegd33 είπε ειναι ολα ανοιχτα συνδεω και ενα λαπτοπ στα 2,4 και το βρισκει κανονικα αυτο επισης να πω με αλλα modem δεν εχει προβλημα το pc δουλευει στα 2,4 αψογα μονο με το ZYXEL ειναι το προβλημα.ναι εχω ιντερνετ Είναι συχνο καποιες συσκευες να δουλευουν και καποιες οχι,οπως επισης ενα ρουτερ να βλεπει μονο κινητα,η μονο υπολογιστες.Κανε ενα reset αν δεν εχεις κανει, μετα θες αλλο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα